babacan konuşuyor canlı yayında..
bakalım imf sorularını nasıl cevaplayacak :)
Printable View
babacan konuşuyor canlı yayında..
bakalım imf sorularını nasıl cevaplayacak :)
[quote=enorton;197914]Kötü örnek olmamak için söylemesem daha iyi :) Ama fikrimi soracak olursan bir sistemci kaldıracı 1 olarak kullanmalı, zaten testleri de ona göre yapıyoruz. Bu sayede psikoloji de sağlam durmuş olur, geceleri de rahat uyunur :)
Kaldıracı 1 olarak kullandıktan sonra vadeli piyasalarda ne işim var diyenler olabilir :) Herkesin burada olması gerekmiyor zaten...[/quote]
3 kaldıraçtan azı tuzsuz yemek, 6 dan fazlası da acı o*urtacak tadlıdır.. dabiki bence... ve tabiki sisteminiz tek seferde veya peşpeşe toplamda ne kadar fazla haşırdayabiliyorsa, kaldıraçınızda o derece az olmalı debiki
bu arada short seviyelerim 64200 ve 63925 olarak güncellendi..
[quote=mukora;197916]Sn boz ayı CDS leri nasıl izleyebiliriz.?
Yükselişe yapraklı bankın iştirak etmemesini bir indikatör olarak algılayabilirmiyiz? Teşekkürler...[/quote]
tepki çıkışı özelliği....indikatör olarak algılanabilir....
CDS..ler bu ara yeniden çok populer....çalıştığınız kurumlarla temasa geçin....
[quote=boz ayı;197915][I]bana göre long almayacak......ayrıca halen kapanacak kısaları..da [/I]
[I]olabilir....başka kurumlardan kısası var bana göre......[/I][/quote]
boz bu fikrine aynen katılıyorum.. ilk düşüş 7bin puandı.. bi kontrat boyu yani.. 2nci düşüşde yaklaşık bu kadar olacak gibi... ve 65200den olması muhtemeldir.. bence....
neyse biz bozu takip edelimde portföy para görsün..
kolay gelsin arkadaşlar, longlar gol olmuş tebrik ederim, feci short isteğim var ama super sonic hızla sinyal veren sistem bile hala longtan dönmedi.. disiplini askıya asaccam gibi:)
[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/2646/system1.png[/IMG]
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/1800/system2h.png[/IMG]
arkadaşlar kolay gelsin
[quote=boz ayı;197915][I]bana göre long almayacak......ayrıca halen kapanacak kısaları..da [/I]
[I]olabilir....başka kurumlardan kısası var bana göre......[/I][/quote]
Sn boz ayı aps daki düşüş mü bu tespitte yardımcı oluyor?Kusura bakmatın anlamaya çalışıyorum.Teşekkürler..
py piyasanın düşmesini istemiyor çıkış için fırsat kollanıyor..kısalar hala stoplanmadı..
Yurtdısınla alakamız yok yemin ediyorum.. FDOW 10000 altında biz 1000 puan artıdayız dunde fdow o seviyedeydi.! DAX da pek bir olumlu durum yok bana gore sıradan teknık tepkilerini veriyor.. demekki babacanın konusmalarınaydı bu tepki... :)
[quote=küçük_k;197923]boz bu fikrine aynen katılıyorum.. ilk düşüş 7bin puandı.. bi kontrat boyu yani.. 2nci düşüşde yaklaşık bu kadar olacak gibi... ve 65200den olması muhtemeldir.. bence....
neyse biz bozu takip edelimde portföy para görsün..[/quote]
[I]sakın ha....asla kimseyi takip etmeyin...[B]asla..........[/B][/I]
[B][/B]
[B]herkesi dinleyin...tartışın....kafanıza yatarsa eyleme geçin..[/B]
[B]karar mutlak sizin olmalı....çünkü para sizin..........[/B]
[quote=mukora;197926]Sn boz ayı aps daki düşüş mü bu tespitte yardımcı oluyor?Kusura bakmatın anlamaya çalışıyorum.Teşekkürler..[/quote]
[I]benimki sadece tahmin....ama tahmin yapabilmek için uzun zaman[/I]
[I]izlemek gerek.....bunun formulü yok..olmayacak ....[/I]
[I]minareyi çalan kılıfı hazırlar.....kurum çok...burdan uza..ordan kısa...[/I]