Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?
Printable View
Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?
KAYNAKLAR: AB ZIRVESINDE YUNANISTAN'A DAIR ACIKLAMA GELEBILIR - CNBCE
-MATRIKS-
bu efg bir koku almış olabilir,yunanistan ı kurtacaklar gibi galiba:)
[quote=last trader;197931]Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?[/quote]
bi terslik yok.. herzaman 2-3 kağıt ile piyasaya yön veriyorlar bugünde iş-ak-vakıf başrolde..
5 dak spotta 64500 asilirsa TOBO hareketi gerceklesir.:)
[quote=last trader;197932]KAYNAKLAR: AB ZIRVESINDE YUNANISTAN'A DAIR ACIKLAMA GELEBILIR - CNBCE
-MATRIKS-
bu efg bir koku almış olabilir,yunanistan ı kurtacaklar gibi galiba:)[/quote]
yunanistanı biz kurtaracaz galiba:eek: efg burda vobtan 1 haftada hatta 1 günde topladığı parayı götürse yeter kurtulmasına .dng
seanslık graf inceledim.. 67bine kadar olacak çıkış mümkün ve tepki niteliğinde olabilir. dikkatli olmamız lazım...65200 üzerinde kalıcı olması yada gap li çıkış ihtimal dahilinde..
[QUOTE=last trader;197931]Garanti 5.90 yanıyor diğerleri artıda bu işte bir terslik var ama hayırlısı son pozisyon 600 den long kavurma ....garanti yüzünden tedirginim...mal toplamak içinmi basıyorlar acaba?[/QUOTE]
Garan cok önemli piyasa icin, haklisiniz... Hatta en önemli kagit..
Ancak bazen onda da kendine özel durumlar olabiliyor. Acik pozisyonlar yakalanmis kurum veya kisiler, bankaya özel durumlar vs...
Ben de merak ediyorum neden geride kaldigini acikcasi, görecegiz...
günlük grafta gap var .. 66250 civarında ..
[IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2649/adszcis.png[/IMG]
5 dklık 475 fiyatta geçici sat firir.... diii......ama kayboldu malum..ehuehuehe(PS: Yunanistanı, kurtarmaları dışında bir alternatif olmadığını ve bunun da fiyatlarda olduğunu düşünüyorum..Sonrsında İspanya Portekiz ve D:Avrupadaki, Batı avrupa bankalarının batıkları akla gelebüllürrrr...
ana tren düşüş yönünde , 5,60 dk sistemlerim alda
alış baskısı fecii .. gol olur bence .. ralli a* ..
noldu yine aq... bunlar niye celallendi..