-
şimdi trişe deseki, ne kurtaracam lan ** yunanistan2ı, yıllardır yediklerine saysınlar, *öt büyütüyorlar 30 yıldır bir adma gibi ekonomik aktiviteleri yok, üstüne bir de bize yanlış veri vrip para söğüşlüyorlar..batsınlar **, paraları yerken bana mı sordular..ehuehueheue
-
longta olan hiçbir periyot yok halen..
sadece 5 dk lık ortalama üstüne çıktı ve flat a geçti sabah açılışıyla.göstergenin pozitif bölgeye ulaşması için çok yolu var hala..
15 - 60 dk gün-hafta satışta
-
[QUOTE=YAVUZHAN;197955]euro bölgesi ; yunanistana yardım için henüz anlaşma yok ! cnbc-e[/QUOTE]
abi ortada bi anlaşma lafı varsa bence o anlaşma yapılur .. tahminim gol olur ... ve günlük graftaki gap dolar bence ..
-
[QUOTE=Astatin;197949]Ahaaaaa..fiyat 625 e gelince 5 dklık sat verdi ve sat kesinleşti....15 dklıkdada TGG 4 den 2 ye düştü zöp diye...sanki bu saman alevi yükselişte mal kitlediler....
Mesud ol mesut patron ...:) alacaz bu maçı
(amma yukarı da olabülür ayu çıkaülür)[/QUOTE]
kısalar gol olur bugun...yemişim dışarısını...:D..banane yunanistandan..
vay aq...çok zorluyo yalnız....basın uleynnnn...
-
15 dk grafta bayrak formasyon var gibi .. dikkatli olalım ..
-
[quote=Astatin;197957]şimdi trişe deseki, ne kurtaracam lan ** yunanistan2ı, yıllardır yediklerine saysınlar, köt büyütüyorlar 30 yıldır bir adma gibi ekonomik aktiviteleri yok, üstüne bir de bize yanlış veri vrip para söğüşlüyorlar..batsınlar **, paraları yerken bana mı sordular..ehuehueheue[/quote]
banko kurtaracaklar......elleri mecbur....yoksa AB...gitti -gidiyor com..
son yaşanan hareketler iç kamuoylarını hazırlamak için.....
özellikle almanya........nede olsa para alaman parası.....
-
[quote=boz ayı;197962]banko kurtaracaklar......elleri mecbur....yoksa AB...gitti -gidiyor com..
özellikle almanya........nede olsa para alaman parası.....[/quote]
yes Bozzzz,
Elelri mahkum kurtaracaklar..Amma bu kurtarma fiyatlarda varmı yok mu sorun o....Aslında o da sorun değil di, sistemle ters kalmasaydım kazara..üw
-
[quote=selçuklu;197959]abi ortada bi anlaşma lafı varsa bence o anlaşma yapılur .. tahminim gol olur ... ve günlük graftaki gap dolar bence ..[/quote]
katılıyorum..
şimdiye kadar kimin batışına izin verildiki ?
bindikleri dalı kesmiş olurlar ki mümkün değil bencede..
moda yunanistan şu sıralar..
ekim sonunda dubai esas oğlandı..
portekiz,irlanda bundan sonra sahne alacak herhalde :)
asılolan fiyatlardır diyoruz elbet..
bu arada yunanistan batarsada batmazsada :D anladınız siz onu :::
-
[QUOTE=selçuklu;197961]15 dk grafta bayrak formasyon var gibi .. dikkatli olalım ..[/QUOTE]
Patron bayrak hedefi kac?
Sanki calisirsa 66000`leri görebilir...
üwww:)
-
[QUOTE=Astatin;197957]şimdi trişe deseki, ne kurtaracam lan ** yunanistan2ı, yıllardır yediklerine saysınlar, köt büyütüyorlar 30 yıldır bir adma gibi ekonomik aktiviteleri yok, üstüne bir de bize yanlış veri vrip para söğüşlüyorlar..batsınlar **, paraları yerken bana mı sordular..ehuehueheue[/QUOTE]
Yunanistan AB nin sırtındaki kambur, tembel adamlar gün boyu oturup dursunlar tarım ve turizm başka gelir yok... Sanayi, teknoloji vs hak getire, yunan malı bişey aldığını hatırlayan var mı :) Ama bizden bir farkları var onlar hristiyan ama biz müslüman :) Bu yüzden onlar söğüşlese de AB nin içersinde...
-
Vadeli 64500 uzerinde kaldigi surece vadeliye gel gel yapacak.spotta 64500 asildiginda yukselis hizlanir diye dusunuyorum. yukardaki yuksek hedeflere goturecekler gibi.
-
[quote=boz ayı;197962]banko kurtaracaklar......elleri mecbur....yoksa AB...gitti -gidiyor com..
özellikle almanya........nede olsa para alaman parası.....[/quote]
[I]her kurtarmanın maliyeti vardır....diyeti ödenir....[/I]
[I]kurtarsa ne yazar.....kurtarmasa....olsa olsa gönül yazar..uzun vadede...[/I]
[I]amma kısa vadede bunu bekleyenlere şatış fırsatı yaratır aç ayulara....[/I]
[I]amma önce pozisyona girenlere sıkıntı olabilir.[/I]