Acayip hayvanlara benziirler
Printable View
Acayip hayvanlara benziirler
[quote=YAVUZHAN;197955]euro bölgesi ; yunanistana yardım için henüz anlaşma yok ! cnbc-e[/quote]
euro bölgesinde kim var? almanya,ingiltere,ispanya,portekiz v.s. yahu sanki bunlar iyi durumdamıymış ki yunanistan a yardım edeceklermiş?
komedi dükkanınıda geçti bu avrupa birliği :D
[font=times new roman][sıze=3]avrupa hükümetleri, yunanistan'a yardım konusunda prensipte uzlaştı [/sıze][/font]
efg 16 bin kontrata gidiyor..
AB zengin ulkeler biurlikteligi. ktabiki basta kuzey ulkeleri Ingiltere Almanya Fransa vs. Yahu bu ulkelerin alt yapi sorunlari cozulmus.en kucuk koyunde bile aritma tesisleri var her tarafta 25 senedir elektirik telefon kablolari yer altindan geciyor sanayilesmisler tarim ve hayvancilik cok ileri duzeyde ustune ustluk kisi basina dusen milli gelir Turliyenin 5 kati kati falan ...Turkiyenin henuz alt yapisi bile tamamlanmamis.
spot para cıkısı 15 milyona dayandı..
spot ve vob teknik buna ragmen super diger indikatorlere bakmasam gozum kapalı LONG larım ammaaaa ;
bu işe herkes teknik olarak baktıgı için teknikci avlaması gerek palanın bu 1 ,
2 . si yunanistanı kurtarma bu yaramaz cocuk bilancolarla oynadı AB yi tınlamadı simdi avrupa gelsin kurtarsın once biraz sopayı yemesi lazımki akıllansın bidaha yapmasın oyuzden daha sonraki iş bu, ee bide ispanyası portekizi var en onemlisi ya Almanyaya sıcrarsa bu durum nolcak ?!....
ayrıca EFG daha 2 gun once 25000 kısa poz tasıyordu malıyetide 64700 ort. daydı..!!! bunları kapadımı hayır, aynı kurumdan farklı hesapdan LONG acıldı tepki amaclı, suan gordugunuz ekstra long pozlarıdır, piyasayı dusururse bunları kapatarak dusurur, karsı bacaklarda caktırmadan hangı yone gıdecekse kufeyi dolduruyor zaten burda EFG konu mankeni sadece bana gore ..
Babacan:"henuz calısmanın ılk safhalarındayız, bankalarımız durup dururken zora sokacak adım atmayız"
-matrıks-
[QUOTE=thracian;197966]Patron bayrak hedefi kac?
Sanki calisirsa 66000`leri görebilir...
üwww:)[/QUOTE]
projeksyonel olarak şöyle birşey olabilir abi .. bence gol olur .. :D:D
[IMG]http://img504.imageshack.us/img504/122/adszcz.jpg[/IMG]
69.650 den başlayan düşüşün tepkisi ise 65.200 de fibo 38,2 var...oraya kadar gider gibi...
ama dün gece grafikle belirttiğim olasılık akıllarda bulunsun...her an herşey olabilir...
ayrıca NU da var 15 dk grafta .. üvvvvvv
apsd -9.600...
VOBIX nerdesin?
65.200 denermiyiz, longlar gol olmaya devam 12.45 itibari ile halen short sinyali yok yuh kaç sisteme baktım short sinyali görürüm de kurtulurtum longtan diye yok abicim yoksa yok ne inatlaşacam :)