-
[quote=selçuklu;423746]1700 geçilmeyecekmi patron .. geçileydi iyiydi ... :o[/quote]
patroms galbimiz senden yana ve >1700 der...amma en bi öz amatör klasik standart ta ile bakınca 15xx leri 1-2 ay içinde görmeden rahatlamaz gibi geliyi..ne bilimmmm
-
hacılar..kaç gundur verdiimizi alıoz sonna aldıımızdan daa fazla verioz...şimdi de dün itibariynan uzadık..hala dda tutuorum..ula bi where were we dese ne güzel olur de mi...)
-
[quote=excali;423750]selçuklu buba,
esenpi , gold'un dollar cinsinden kısa vadeli notunu ne zaman düşürür sence??[/quote]
[quote=astatin;423751]patroms galbimiz senden yana ve >1700 der...amma en bi öz amatör klasik standart ta ile bakınca 15xx leri 1-2 ay içinde görmeden rahatlamaz gibi geliyi..ne bilimmmm[/quote]
üüüüüüüüü....ğğ .. üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ...
-
[QUOTE=ATHLON;423752]hacılar..kaç gundur verdiimizi alıoz sonna aldıımızdan daa fazla verioz...şimdi de dün itibariynan uzadık..hala dda tutuorum..ula bi where were we dese ne güzel olur de mi...)[/QUOTE]
ahtlon pathlon .. sen ne diyon abi .. bu altın ne edecek .. üüüüüüüüü .. excali astatin paşalar düşcek diyo ... saraylı abide düşcek diyodu ... üüü
-
L:97000, H:97350...
Ve bu marjda ben 100 puan almışım...teprik ederim kendimü
-
marjı genişletelim L 94500
-
[quote=selçuklu;423754]ahtlon pathlon .. sen ne diyon abi .. bu altın ne edecek .. üüüüüüüüü .. excali astatin paşalar düşcek diyo ... saraylı abide düşcek diyodu ... üüü[/quote]
abi sen beni ciddiye alma..aylık grafa bakıp diyom ben..indikler zayıf bi rahatlamaları lazım filan..bi de hep sen derdinya tepeler yuvarlak dipler sivri diye... daha önceki fiyat hareketine ve indik pozlarına benziyo..ben o yüzden 15xx görebiilr dedim..sıkmasyon yani.. hasretle kucaklarım
[IMG]http://i48.tinypic.com/rjjurm.png[/IMG]
-
[quote=selçuklu;423754]ahtlon pathlon .. sen ne diyon abi .. bu altın ne edecek .. üüüüüüüüü .. excali astatin paşalar düşcek diyo ... saraylı abide düşcek diyodu ... üüü[/quote]
patrom,walla 1695 ten o aaşam ben de bekleyip mallandım altında ,sonna 1680 de stoplattı namussuz...grafik heç iç açıcı deil..altına daa da bulaşmıom.
sen de kop gel artıkın vob a gayri..özledik billa...altın ın aq patrom..domestik eidir yahu...
-
[quote=ATHLON;423759]patrom,walla 1695 ten o aaşam ben de bekleyip mallandım altında ,sonna 1680 de stoplattı namussuz...grafik heç iç açıcı deil..altına daa da bulaşmıom.
[COLOR=red]sen de kop gel artıkın vob a gayri..özledik billa...altın ın aq patrom..domestik eidir yahu[/COLOR]...[/quote]
gatılıyorum.. gel doğduğun dopraklara geri dön selçuklu gral..ölsek de bizi köyümüzün yağmurlarında yıkasınlar gavur ellerde deil patrom...back home..
-
179 bin pozisyon açık duruyor aralıkta... son 4 trade günü ... pehh
pehhhhh
-
selçuklu abi neowave üniversitesi ew bölümü mezunumudur üwwwwww
-
[quote=seagate;423765]selçuklu abi neowave üniversitesi ew bölümü mezunumudur üwwwwww[/quote]
ve Türkiye Fakültesi kurucusu ve dekanı
-
-
-
[quote=Astatin;423768]az pilav long....[/quote]
şıbat 750 maliyrtli lonkları 875 e kavırma yazdım..her türlü gideri var umarım..bu arada 500 puan makas varmış iki vade arasında..kalan 4 iş gününde bi tarafa her gün ortalama 125 puan iteklermi acap..teorik olarak he, pratik olarak ne alakası var..biz ne vade sonları görmüş bir neslin evlatlarıyız
-
[quote=seagate;423767]ranacak.com..[/quote]
[URL="http://www.subatsekizyuzyetmisbesekadarransayeterfazlasindagozumyok.com"]www.subatsekizyuzyetmisbesekadarransayeterfazlasindagozumyok.com[/URL]
-
şubatta alıcı yoh sankim astatin abeyyy üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
-
[quote=seagate;423771]şubatta alıcı yoh sankim astatin abeyyy üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww[/quote]
varsa da benim aldığımı görünce kaçtı ipnurlar:::::: 850 ye versek eyiymiş
-
dolar düşiii...tahvil düşiii...akçakocada her an petrol çıkabilir...memü istihbaratı sp not arttırabilir deyu..ransak eyiydi
-
randır bizi memü..randır bizi opsi...randır bizi pala...üğkkk...
-
Flaş flaş flaş...
Kredi derecelendirme kuruluşu M&G (Memü and Gate) Dürkiya nın gredü notunu 29 kademe birden artturdu....
-
abi dün ferit abeyin açıklaması vardı mart nisan felan diyordu üwwww ona güvendim ben kredi gartıyla cörtledüm
-
[URL]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MfM5ZMwN-NU&feature=endscreen[/URL]
ne de güzel kadanslı kadanslı kesiyor yaylılar....:)
-
[quote=seagate;423776]abi dün ferit abeyin açıklaması vardı mart nisan felan diyordu üwwww ona güvendim ben kredi gartıyla cörtledüm[/quote]
Mart da gredi notumuz artacak deyu, Şubat vadede şortladınnı yani? Üstelik fiscal klif in negatif etkisi DOW un fiyatının içindeyken...
Yani şortlanabilir de, bu gerekçeyle şortlamak...bilemedüm memü..
Jakhal Chasm, Fiscal Cliff i yemesin hacı
-
[quote=ATHLON;423777][URL]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MfM5ZMwN-NU&feature=endscreen[/URL]
ne de güzel kadanslı kadanslı kesiyor yaylılar....:)[/quote]
abi onu bunu bilmem de Karolin Fişekçi de iyiymiş yannız... bi sergisine filan gidek bari..sergi derken resim sergisine tabi..ilk etapta:D
-
randır randır randır.. randıramazsan randırırlar gülüm... hadi vob u dansa randır
-
way hayvanat bahçesi..850 yi öptü 875 i almadı..üğkkk
-
[QUOTE=Astatin;423778]Mart da gredi notumuz artacak deyu, Şubat vadede şortladınnı yani? Üstelik fiscal klif in negatif etkisi DOW un fiyatının içindeyken...
Yani şortlanabilir de, bu gerekçeyle şortlamak...bilemedüm memü..
Jakhal Chasm, Fiscal Cliff i yemesin hacı[/QUOTE]
sistem satta dermüşüm :)
-
[quote=seagate;423782]sistem satta dermüşüm :)[/quote]
:..: sistem sattaysa longlamak lazım demekki:..: hani bu kadar hacimsiz iki günde sata geçtiyse babında:o
-
yannız ben stetomdan harem dizisindeki apla hakkında bı yorum bı talep bı tat bı doku beklerdım hanidir...gelmedii...uwww.))
-
[quote=ATHLON;423784]yannız ben stetomdan harem dizisindeki apla hakkında bı yorum bı talep bı tat bı doku beklerdım hanidir...gelmedii...uwww.))[/quote]
he ya bak hacı doğru dedin...daah geçenlerde denk geldi, geç gördüm.. adı neki onun... surat biraz soğuk duruyo ama sorun deil..overall da a+ alır..over-all:D
-
[quote=ATHLON;423784]yannız ben stetomdan harem dizisindeki apla hakkında bı yorum bı talep bı tat bı doku beklerdım hanidir...gelmedii...uwww.))[/quote]
eskiden memügeyt de takip ederdi böle şeyleri..şahan ve beraak olayını avatar bilem yaptıydı ama bu aralar sırf faiz, dolar ve borsa ile meşgul..işi gücü para olti..diğer dünyevi mevzuları mevzu yapmıyor hiç
-
haci çok mutsuzum endekse bulaştım üwwww diğer bulaştığım işlerde çok mutluyummm bu endekss üwwwwwwwwww
diğer dünyevi mevzularını bozdu bu endeksss üwwwwwwww keşke girmeyeyidimm üww
-
hacılar bu arada,ekranlarım,son kısalarını bitirdiini söyluyor..bu şu demek:
ya çok kısa zamanda feci bir döküm gelecek alt banda,ya da artık bundan sonna düzenli ve uzuuun bi trend atacak yukarı dooru...bu saatten sonna yatayda kaldığı her sanıye düşüş yönündeki beklentiyi azaltır...gördüğüm bu..
-
şayet yukarı atak yaparsa,105k ya kadar en basit macd li mov(c) lu sistemler bile üstünde oturtur...e ben de otururum gayri gene..
-
[QUOTE=ATHLON;423788]hacılar bu arada,ekranlarım,son kısalarını bitirdiini söyluyor..bu şu demek:
ya çok kısa zamanda feci bir döküm gelecek alt banda,ya da artık bundan sonna düzenli ve uzuuun bi trend atacak yukarı dooru...bu saatten sonna yatayda kaldığı her sanıye düşüş yönündeki beklentiyi azaltır...gördüğüm bu..[/QUOTE]
aynen abi alt banda yapışacak diye bekliyoz öngörünün gözü körolsun. pehhhh boşuna bekliyok gibi ama napalım gısmet gader gaçınılmaz son
yohsa graşıp 10 bin endeks behlemiyik 10 bin pivan düşse yeterdi üwwwwwwwwwwwww
bu arada kimse graş behlemiyir bilmiyorum graş diye bişi vardı eskiden 20 bin endeks vs.
-
astatin abi 100 er 100 er uçak siparişi veriliyor
bunlara kaptan lazım 2 şer tane
üwwwwwwwwwwwwww
mesleği yanlış seçtik keşke pilot okuluna yazılsaydık ühühühüüh yaşda geçti :(
esas iş pilotluk graL iş üwwwwwwwwwwww
bu moral bozukluğuylan denize gireyim -1 de ühühühü
-
bu ne arkadaş ya..izleyecek hiçbişi yok... FDJ inde Future unu yapsalarmışya.. DJ ve FDJ tatildeyken FFDJ i izlerdik **...hehe..
-
oy verelim..Şubat vade endeks oylaması
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6340[/URL]
-
a-ha..akçakocadan betrol çıhmamış amma kırrıkkalede dev tuz rezervi çıkmış...şubat vade tavan olsun hacı..üwwww
[URL]http://haber.gazetevatan.com/tum-tur...01992/2/Manset[/URL]