-
825 e bir kez daha lönk yazdım, henüz durumu anlayamadım, ama 120 lik ten bir baskı bekliyorduk bu olmuş, bunu dün ve bu gün belirtmiştik, şimdi konu 120 lik olunca 2 saat yapar, yani durum telafisi için 2 saate ihtiyacı var pelanım, bu gün yetişmez anladığımız, yarım kalır, ama yukarıdanda çok inmiş, mikser yapmış, ......
taban 62350- tavan 64875, dün bir oynaşma bandından söz etmiştik, oynaşma bandı, şimdi o banddayız, oynasın dursun, o zaman, biz çalalım o oynasın, 63400 ler olası, dip olaraktan, 64600 de depe, bunlar bu gün için,.....yukarıda güsel aşağısıda fena deyil, her yol uyar,
ordinolar sabah girmiştim,
63825, 63600 ve 63425 di, 825 geldi bir posta döktük, şinci ikincisi geldi, sıra onda,....
telaş yok no panic, furuşma var,....
-
hadi yavlim, beni mahcup etme de dus artik
-
[QUOTE=BOSNALI;198294]sert sekilde 63500 e degebilirler, ama orada durmaz zıplar anında aksamda dow kapanısı haberler felan artı gap acabilirler yarın ama max 64400 olur grafik uzerine izin vermiyor suan, sonra kayak yapmaya devam bnm tahmnm bu yonde..[/QUOTE]
ya abi biz 5 dakklık tek projeksiyon yapamıyoruz...yapsakda tutmuyor..
sen arka arkaya nasıl yaptın bunca birbirleriyle baglantılı projeksiyonu..
:):):):)helall....
(çok hoşuma giitiği için takılıyorum..alınmayın lütfen)
-
almanlar kendi iç kamuoylarından korktu...
topu ortaya attılar....topa fransızlar girdi....bu maç karakolda biter..........
16.00 telekonferans ......ardından açıklamalar......
uzatmaya gidebiliriz....uzatmalar iki gün sürebilir....bu arada tel..trafiği yoğun....
sonunda istemeselerde kurtaracaklar...isterlerse kurtarmasınlar.....
çok üzülürüm......ha ha haa....
-
bant altına sarktık , ancak bantın yatay oluşu düşüşler için fren görevi görecek, yukarısı daha mantıklı, ......
-
yaw bunnar,
Cengizhan taktiği yapıyorlar sürüyorlar,sürüyorlar atları çatlayana kadar kaçıyorlar...sonra birden dönüp ince kıyım yapıyorlar...hımmmm...
Ama Metehan yemeeeeeez......:cool:
[B]ATASEVER AYU[/B]
-
:D sizde sistem var bende hsitem abi hehe dejavu oluom bazen yasamıs gıbıyım daha onceden oyuzden hehe dow future lar 9970 ın altına ınerse projksyon felan kalmaz abi hersey yamulur gibi .. ama suanda 63450 yereleri onemli hacı bakalım tepki vercekmi
-
ahada eksiye döndüler....
-
[quote=küçük_k;198271]üzülme benim 875 bile gitmedi....[/quote]
1000 puvan yapıyordu,......
-
[QUOTE=unlimitted;198285]sen longdun di mi aman ra?
yaw kötü bişey gibi söyledin de ödüm patladı bir an. :..::..:[/QUOTE]
He yav maaliyet fena değil ama 63200 acımadi acımadıkiii ! :..::confused:
-
8bin dene çort olmuş.. pala bunlara kebap mı ısmarlayacak....
-
bak ya 675 den tepki verdi alısları silmiştim bi saat once , cakal kır o destegi gel 450 ye ayar etme beni :)