efg alımları durdu galiba 64 altında pek işlem geçmiyor,çok ayıp ama insan ortalama yapar 64469 ortalma13636 long arkadaş,bende lonfum ama müsterih değilim:)
Printable View
efg alımları durdu galiba 64 altında pek işlem geçmiyor,çok ayıp ama insan ortalama yapar 64469 ortalma13636 long arkadaş,bende lonfum ama müsterih değilim:)
[QUOTE=enorton;198318]Abi şimdi gördüm mesajını sistemlerin ikisi de 16 da 63950 den SAT verdi...[/QUOTE]
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/1511/adszco.jpg[/IMG]
longum arkaya yaslandım müsterihim .. stop yazılı artık pala bilir nasıl isterse öyle yapzsn ..
Avrupa merkez bankası yonetımı bu aksam yunanıstan konusunu degerlendırecek
-matrıks-
63500 üzerinde kapanma ihtimalimizi %10, 63200 altında kapatma ihtimalini %45 görüyorum..ehuheuehuee..bu durumda 63200-63500 arası kapanışa %45 kalıyor..ehuheueue
[quote=last trader;198322]efg alımları durdu galiba 64 altında pek işlem geçmiyor,çok ayıp ama insan ortalama yapar 64469 ortalma13636 long arkadaş,bende lonfum ama müsterih değilim:)[/quote]
bugünkü EFG alımları bence çok güzel vitrin oldu.
arka planda, karşı ayak olarak TGB ve İŞ satışları ile aynı parmaklar olup olmadığını iyi irdelemek lazım. :)
eğer öyleyse -ki bence öyle- EFG baraj kapaklarını açtığında, (zaman veremem ama) amele sümüğü gibi 60'a yapışırız...:D
Sİstem de satta, histem de satta..Kahvemi aldım arkaya yaslandım..Balığı almaya gidemedik ama..artık neyse hallederiz bir şekilde
[quote=Astatin;198328]Sİstem de satta, histem de satta..Kahvemi aldım arkaya yaslandım..Balığı almaya gidemedik ama..artık neyse hallederiz bir şekilde[/quote]
bugün öğlen yedim ben bebek'te balığı patron, müsterih ol. :D:D
[QUOTE=Astatin;198328]Sİstem de satta, histem de satta..Kahvemi aldım arkaya yaslandım..Balığı almaya gidemedik ama..artık neyse hallederiz bir şekilde[/QUOTE]
Ben dünkü gibi son barda alış baskısı bekliyorum :)
[quote=enorton;198330]Ben dünkü gibi son barda alış baskısı bekliyorum :)[/quote]
YYSD....kom.kom
sabah gaplı açacağı nezaman belli olur arkadaşlar.? zararı yarıladım.
açık poz sayısı azalmış.. şortcu sayısıda azalmış demek ki şortcular poz kapayıp parayı cebe atmışlar... helal olsun.. bende poz longe.. durum kritik.. beklemeye devam...