63.150 geceye uzun .
Printable View
63.150 geceye uzun .
[quote=indregandi;198361]tüh 150 yi dolduramadık, ......[/quote]
bende 200 den doldurdum, şimdi hepsine 200 puvan hazırladım, dovun günlüğü iyi bu nedenle yapıyorum, sebah iş nedeniyle cörtü kaçırdık, bari lönkten yakalayalım,
[quote=unlimitted;198365]EFG, bekle daha kapakları açmak için...
bekle...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
patron seni maçın adamı seçiyorum dünden bugünün projeksiyonunu çizdiğin için .brv
EFG vobda uzadıda, spotda, özellikle Amiralde boşa basmadı zahar!!
Bir ara 64500 seviyelerinde portföyün %50 si short oldu:), dahada ellemem **:)))
Ey pala, sen bu düşüş trendinde bu shortları kapattırırsan vede MC yedirirsen büyüksün, değilse bırak bu işi+.+.+.
Hesaplarıma göre 70750 den evvel bana ölüm yok, hedef çok aşağılarda.brv.brv
Z.İ.S.D .lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
[quote=YAVUZHAN;198374]patron seni maçın adamı seçiyorum dünden bugünün projeksiyonunu çizdiğin için .brv[/quote]
eyvallah patron. faideli olabildiysek ne mutlu...
forumdan en az 2 kişiye faideli oldu onu biliyorum.
e bi de ben, 3! .lelele
bu arada 64175 kısalarla sabahki 1225 puanlık tokadın acısını hafiflettik :)
çok şükür..
[quote=enorton;198370]Benanke mıçtı bez getir diyorsun yani :D[/quote]
yatak yorgan battı....:)
oyyyyy, canina yandigimin sakine'si...
geceye 1/3 kısa devam.. 62.300 bu sefer tutar mı acaba..:D
AHa da VOB ***dolara geldi..ben balık almaya gidiyom...63200 altı kapanış sözü vermiştim..tuttu sayıyorum..du bakayım az ukalalık yapayım.. sabah ne dedik, günlükte fiyat pazartesi boll bandın altına indi onun tepkisi süüryor ama bugünalt boll band üzerinde kapatırız.. nerdeyiz? hemen hemen oralarda.. 1saat içinde 64200, 2 saat içinde 63700 altı görülecek kapanış 63200 altı olacak dedik...oldu mu ıoldu..
BÜTÜN BUNLARIN BİR ÖNEMİ VAR MI? HAYIR:..::..::..: ÖZELLİKLE 3 aşamalı plan tammamen sallamaydı...tutmasaydı hiç bahsetmezdim zati..:D:D:D(ilkini inarark demiştim ama)... SONUÇ; Bunlar hikaye..Aslolan sistem..Yunanistandı klasik TA ydı falan feşman günlük trade eden adam için hikaye...
SİSTEM, Sistem, sistem..gerisi traşos.....
SEVOLASIN PELAM....-600 e kadar düştüydük düne göre şu an +800 deyiz..bin bereket
63000 ne yazıkki gelmedi,