-
Sabah baktım piyasa yukarda, yav dedim short fırsatımı yakaladım yoksa, aman dedim boşver, sonra ikinci seans açılışında baktım daha yukarda, hah dedim fırsat bu fırsat, ver gözüne gözüne shortu:) eeee, tabiki fazlası yaramaz, portföyün yarısını short yaptıktan sonra aynı sayıda shortu vade sonuna taşımak lazım, sonrada bir sonraki vadeye aynı sayıda shortu aktarmak lazım:)
Aceleye gerenk yok, al sata hiç gerek yok, kaç ay sonra dibi bulursak bulalım, shortlardan ayrılmayalım:) saygılar.
-
[quote=unlimitted;198405]dizi senaryosu yazmaya başlasam reyting alır mı dersiniz :::[/quote]
Benim rolüm ne olcek...:)
-
[quote=Cerphin;198407]acaba ikili dip mi yaptık, yoksa düşüşün tepkisini verip kaldığımız yerden devam mı..:) yarın bunu anlarız artık...[/quote]
evet, ikili dibi ben de dusunmedim degil:mad:
-
[QUOTE=unlimitted;198393]pozisyonların alayı flatlendi.
niye?
şimdi pela'ya asıl yakışan şudur.
bu akşam şu gubidik toplantıdan "yunanistanı kurtardıııııııık" gibi yorumlanacak bi karar çıkar.
düşüşe niyetlenmiş ağalar için bu haber de her güzel haber gibi 1 saatlik bi yeşillik yaratır. (mesela yarınki açılış +gap olur)
sonra malı bi çakarlar, dursuz duraksız 60!
nasıl proceksiyon? .lelele[/QUOTE]
abi yarın sabah graf amele sümüğü gibi tavana yapışsın .. ordan tabana yapışsın bence .. bu projeksyon güzel bence .. :o:o
-
[quote=EMEKDAR;198410]Benim rolüm ne olcek...:)[/quote]
sakine'nin buyuk dayisi:..:
-
Asti bas 200 un ustunde kapıcak hehehe :)
-
[QUOTE=EMEKDAR;198410]Benim rolüm ne olcek...:)[/QUOTE]
heee ben de başrolde oynamak istiyoruummm:rolleyes::..:
-
[quote=selçuklu;198412]abi yarın sabah amele sümüğü gibi tavana yapışsın .. ordan tabana yapışsın bence .. bu projeksyon güzel bence .. :o:o[/quote]
yarınki senaryomda zaten yukarı sürüş yok Selçuklu.
eğer + gap ile başlarsak- ki bence öyle başlayacağız- vob açıldığı gibi kapakların açılması kuvvetle muhtemeldir.
mobidik amca böyle yapmalı. bi zahmet. lütfen yani. pozsuz yatıyoruz, ona göre mobidik. bak bi terso yapar da 500 aşağıdan açarsan külahları değişiriz.
benle külahları değişmek istemezsin mobidik! .dng
-
Ayudan kaçamazsın... Herkese iyi akşamlar....
-
200 kapattı hehe aksam gorusmek uzere herkese gecmiş olsun.. bu işte astinin parmagı var :D :D
-
geceye son poz 100 longşayne .. cümleten iyi akşamlar ...
-
[quote=EMEKDAR;198410]Benim rolüm ne olcek...:)[/quote]
ımmm ona cast karar verir abi.
ben senaryoyu yazıyorum sadece.
yalnız başrolde mobidik olmazsa 57'yi zor görürsünüz dimedi dimeyin.
:..::..: