-
[quote=selçuklu;198433]anket .. cümleten iyi akşamlar ...
[URL]http://www.voborsa.com/forum/10-subat-gece-pozunuz-teprik-ederim-t5375.html?t=5375[/URL][/quote]
ulen hani flatçiler için seçenek!
seçenek şöyle olsun bi zahmet:
kısaları günün dibinden flatledim. yarın + gap olması süper olur. .dng
-
[QUOTE=unlimitted;198436]ulen hani flatçiler için seçenek!
seçenek şöyle olsun bi zahmet:
kısaları günün dibinden flatledim. yarın + gap olması süper olur. .dng[/QUOTE]
abi flati pozda saymamak gerekir bence .. aslında ben seçeneği 4 yapmıştım sonra müsterihlik kavramınıda ekleyeyim dedim .. öyle olunca flate yer kalmadı .. işin aslı böyle oldu ... flat olanlar mesaj olarak eklesin ankete .. ehuehueh :::::::D:D:D
-
[quote=enorton;198435]Güzel soru .brv.brv.brv[/quote]
çalışmadığı yerden sormuş hoca :..:
-
herkese iyi akşamlarrrr...
-
yarına çok gaplı girebiliriz, işte şimdi dövün kapanışı önem arzetti, bence yukarı kapar, bırakmazlar, bu goverment kontrolünde o nedenle, zamanı geldi, açıklandı, döv ayuları ocak 20 den beri bunu satmışlar, bizim ekrana yeni geldi görüntü, şimdi önemli olan bizdeki yansıması, burada moktan bir durum var,.........
dolare arttar, artarsa bizim hükümet imf ye yakınlaşır, böyle okuyacaz, tabi hemen yakınlaşmaz, aradaki zaman mevhumu cep şişirmek için güzel bir aralık, geçiş zamanı, birinden diğerine, yalnız burada g-20 işi bozuyor, çünkü bunlarda topyekün hareket var, obama liderliğinde, yani imam ve cemaat var, pyler kontrollü kısacası, oynaşa açık deyil, demekki oynaş py leri, hem dov için hem bizim için daha yukarılarda, bu anlamda buradan güvenli liman tezi de zınk diye olmaz, zaman alır manası çıkar,.......
sonuç: döv den bir cacık olmaz, hem parası yükselir, borsasıda buralarda takılır, 9000 leri görür ama hemen deyil, usul usul, hissedemeyiz valla, tereyağından kıl çeker gibi, yumuşak karın europa, buraya dikkat, sipina, porto, bunlar emerging oldular, bu da yeni durum deyil, grace neredeyse 2 aydır böle,.......yani düşürmeyecez, çıkarmayacaz, yaraları saracaz, fonlanacaz durumları hakim bir süreliğine......
-
yarın ya 62900 den eksi gapla acarlar ve yıkılır heryer yada 63700 max. artı gapla acarlar yine yıkarlar heryeri sonuc yıkılacak ama kedi can vermeden once bi kez daha zıplıcakmı... :)
-
64175 kısalarla devam..
kapanış itibariyle stop seviyem 64050 !
yarı ola hayrola..
cümleten iyi akşamlar,forum çok formdaydı bugün,maşallah ve tebrikler !
-
[quote=selçuklu;198438]abi flati pozda saymamak gerekir bence .. aslında ben seçeneği 4 yapmıştım sonra müsterihlik kavramınıda ekleyeyim dedim .. öyle olunca flate yer kalmadı .. işin aslı böyle oldu ... flat olanlar mesaj olarak eklesin ankete .. ehuehueh :::::::D:D:D[/quote]
Ayularda anketi kullanacaklarmı ha ha ha ha...yada bir şıkda ayulara
açulabülüğ.......:::
-
[quote=selçuklu;198438]abi flati pozda saymamak gerekir bence .. aslında ben seçeneği 4 yapmıştım sonra müsterihlik kavramınıda ekleyeyim dedim .. öyle olunca flate yer kalmadı .. işin aslı böyle oldu ... flat olanlar mesaj olarak eklesin ankete .. ehuehueh :::::::D:D:D[/quote]
bak ya, ankete cevap vermemiş adamla flat'i aynı kefeye koyuyo babababababa!
daha da hiçbir ankete cevap vermem gayrı! .dng
-
[quote=BOSNALI;198418]200 kapattı hehe aksam gorusmek uzere herkese gecmiş olsun.. bu işte astinin parmagı var :D :D[/quote]
sen cebindekine bak..uzlama 150 geçti..plans tuttu..son işlemi boşver.ehuehue
-
Elstock;
Kol gibi Tekir kilosu 10 TL,
Kuzu gibi hamsi 6 TL :) :)
-
[quote=Astatin;198449]Elstock;
Kol gibi Tekir kilosu 10 TL,
Kuzu gibi hamsi 6 TL :) :)[/quote]
Abi hatırlatma *.* o balıkcının aksama:)