[quote=Astatin;198449]Elstock;
Kol gibi Tekir kilosu 10 TL,
Kuzu gibi hamsi 6 TL :) :)[/quote]
kaç kasa aldın patron :)
Printable View
[quote=Astatin;198449]Elstock;
Kol gibi Tekir kilosu 10 TL,
Kuzu gibi hamsi 6 TL :) :)[/quote]
kaç kasa aldın patron :)
vınn almak istediğinizi söylemiştiniz
bende böyle birşey için geç kalmışsınız dedim
ama acemilik işte sizin yazdıklarınız çıkmamış
özür
beni bu cesaretlendiriyor, dov 10200-10250 denerken o arada bizde 65 yaparmıyız hepsi bu, ahanda döv grafisi, kapanış bu seviyelerde veya daha üstünde oluşursa yarına lönk güçlü girer, bi de döv le birlikte satmamızda güzel oldu, yani biz lönkken, döv biz kapandıktan sonra kırmızı giyseydi bu tabi en fena bir durum,.........
[IMG]http://i47.tinypic.com/wrf2hi.jpg[/IMG]
[quote=nunu;198432]bir dahaki sefere nasil hata yapmamayi dusunuyorsunuz?[/quote]
1. hatam butun gun vobdaydım borsada alıp satar gibi işlem yaptım 5 sozleşmeyle 480.000 tl civarı . toplam işlem sayısı 65 al -sat. HATA
2. 5 dk grafik al verdi diye yukarı gideceğini zannettim. 60 dk lıklara bakmadım bile .nasıl olsa gider diye .kesinlikle şakası yok.
3. canlı veri almadan ,matriksden derinlik bile sorgulamadan tamamen rastgele bir işlemle satış verdim.
4. metastok programı kurulu full indikatorlu ama canlı veri gelmiyordu. aksam dan aksama tekaveri ile imkb 30 data download ediyordum. HATA .canlı veri olacak. VOB olacak. yarını kimse bilemez.
5. ata yatırımı arayıp onlara sormam gerekirken sormayarak deneyimsiz olarak işlem yaptım. sağolsunlar ilgililer.
6. MACD ve RSI sinyallerini kendime gore ayarladım. 9-5-2 ve 5-2 olarak .şu an bunları ve 21-5 MACD kullanıyorum.
7. alım satım işlemlerimden onbinde [SIZE=4]6[/SIZE] komisyon kesilmekteydi. komisyonları topladığımda asıl zarara komisyonların sebep olduğunu gordum. bunu bir araştıracağım cozum arayısı var..
8. kan şekerim yuksekken veya dusukken işlem yapmanın zararları olduğunu gordum. ani işlem hareketlerine sebep oluyor.
9. gunluk işlemler sırasında haberleri takip etmenin gereğini gordum.
10 zararımı kapatınca bir sure ekran izlemeye devam edip işlem yapmayı dusunmuyorum. en azından [URL="http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=9940&Productid=kscala00026"]michael w. covell in trend takipçisi [/URL]okumaya başlayacağım
en onemlisi burada yazan arkadaşlara ve buyuklerime saygılarımı sunuyorum .mesajlarınız gerçek ten çok [SIZE=4]eğitici.[/SIZE] takipteyim.
[quote=YAVUZHAN;198453]kaç kasa aldın patron :)[/quote]
Abi hava durumuna bakıyorsun haftaboyu..eğer tutulan balık popülasyonunu azaltacak bir gelişme yoksa alımları makul tutuyorsun..misal bugün 1,5 ar kilo tekir ve hamsi aldım..cumartesiyi çıkarır...çok stoklamamak lazım..paluğun tazesi makbul :)...ha bi ara istanbulda lüfer yıllar önce 2 liraya faaln düşmüştü o zaman 40 tane alıp atmıştım derin dondurucuya..taa haziran sonuna kadar yemek nasip olmuştu:..::..:
neyse güzel gün oldu..Allah herkesi bol kazanç ve bol balık nasip etsin diyelim..İyi akşamlar
[QUOTE=yusuf_alp;198457]1. hatam butun gun vobdaydım borsada alıp satar gibi işlem yaptım 5 sozleşmeyle 480.000 tl civarı . toplam işlem sayısı 65 al -sat. HATA
2. 5 dk grafik al verdi diye yukarı gideceğini zannettim. 60 dk lıklara bakmadım bile .nasıl olsa gider diye .kesinlikle şakası yok.
3. canlı veri almadan ,matriksden derinlik bile sorgulamadan tamamen rastgele bir işlemle satış verdim.
4. metastok programı kurulu full indikatorlu ama canlı veri gelmiyordu. aksam dan aksama tekaveri ile imkb 30 data download ediyordum. HATA .canlı veri olacak. VOB olacak. yarını kimse bilemez.
5. ata yatırımı arayıp onlara sormam gerekirken sormayarak deneyimsiz olarak işlem yaptım. sağolsunlar ilgililer.
6. MACD ve RSI sinyallerini kendime gore ayarladım. 9-5-2 ve 5-2 olarak .şu an bunları ve 21-5 MACD kullanıyorum.
7. alım satım işlemlerimden onbinde [SIZE=4]6[/SIZE] komisyon kesilmekteydi. komisyonları topladığımda asıl zarara komisyonların sebep olduğunu gordum. bunu bir araştıracağım cozum arayısı var..
8. kan şekerim yuksekken veya dusukken işlem yapmanın zararları olduğunu gordum. ani işlem hareketlerine sebep oluyor.
10 zararımı kapatınca bir sure ekran izlemeye devam edip işlem yapmayı dusunmuyorum. en azından [URL="http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=9940&Productid=kscala00026"]michael w. covell in trend takipçisi [/URL]okumaya başlayacağım
en onemlisi burada yazan arkadaşlara ve buyuklerime saygılarımı sunuyorum .mesajlarınız gerçek ten çok [SIZE=4]eğitici.[/SIZE] takipteyim.[/QUOTE]
Trend Takipçisi en ucuza burada var :)
[url]http://www.kitaptaucuzluk.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=130629[/url]
Ayrıca onbinde 6 komisyon çok çok yüksek...
[QUOTE=Astatin;198458]Abi hava durumuna bakıyorsun haftaboyu..eğer tutulan balık popülasyonunu azaltacak bir gelişme yoksa alımları makul tutuyorsun..misal bugün 1,5 ar kilo tekir ve hamsi aldım..cumartesiyi çıkarır...çok stoklamamak lazım..paluğun tazesi makbul :)...ha bi ara istanbulda lüfer yıllar önce 2 liraya faaln düşmüştü o zaman 40 tane alıp atmıştım derin dondurucuya..taa haziran sonuna kadar yemek nasip olmuştu:..::..:
neyse güzel gün oldu..Allah herkesi bol kazanç ve bol balık nasip etsin diyelim..İyi akşamlar[/QUOTE]
yaw sen balıkçıya mı temizletiyosun bunları yoksa kendin mi temizliyosun?
[quote=enorton;198460]yaw sen balıkçıya mı temizletiyosun bunları yoksa kendin mi temizliyosun?[/quote]
Çok şaşıracaksın ama ben balık temizlemeyi severim..:::Küçük balıkları kesinlikle evde kendim temzilerim. Büyük balıkların ön temizliğini bazen balıkçıya yaptırırım ama içime sinmez..İnce temizlik yaparım yine üstüne..
[quote=yusuf_alp;198457]1. hatam butun gun vobdaydım borsada alıp satar gibi işlem yaptım 5 sozleşmeyle 480.000 tl civarı . toplam işlem sayısı 65 al -sat. HATA
en onemlisi burada yazan arkadaşlara ve buyuklerime saygılarımı sunuyorum .mesajlarınız gerçek ten çok [SIZE=4]eğitici.[/SIZE] takipteyim.[/quote]
süper yazmışsın, ama,
1.bu moku önemseme ,önem verirsen kendini bir şey zanneder,
2.bu işe ayırdığın parayı kaybedebilirim düşüncesi ile başlamalısın,bu herşeyin sonu olmamalı,.....
3.Bunlar senin hatan deyil, ağanın hatası çünkü yenilere ilkinde kazndırması gerekir, yani seni erken uyandırmış,.....
4.yukarıdaki düşüncelerinde samimi olduğuna göre bir süre işlemsiz forumu takip etmen faydalı olur, bu forum bu anlamda eşsiz bir yer,....
5.Burada bazı arkadaşları takip etsen inan belki onlardan fazla kazanabilirsin, isim vermek doğru olmaz, ancak çok değerli kişiler var,......
6.burada herkesin ayrıca farklı özellikleri ve doğal olarak ta pisikolojileri var, iyi örnek alabilirsen bir süre sonra tam takım sahaya çıkarsın,....
7.İyi kötü bir sistemin varsa uygula, yoksa sitede yardımcı olacak bir çok arkadaş var, ekmek su gibi iste onlardan,....
8.Birden çok sistem veya indikatör takip etme, bir sis belki yanına bir indik yeterli olur, hepsi aynı kapıya çıkar,
9.sistemini bir süre dene ve emin olduktan sonra onunla hareket et,
10.Acemi olmak ta bir avantaj kıymetini bil ve ona göre hareket et, yani bir sistemi disiplinle uygulayacak bir konumdasın,
11.Vobda kazanan da kaybeden de psikolojidir bunu unutma, sabırlı ve iradeli olamak çok önemli, sonuçta bir sistem senin elnde adam olacak, at sahibine göre kişner diyebiliriz,....:rolleyes:
şimdilik bunlar benim ekleyeceklerim, başarılar......
teşekkür ederim
[quote=yusuf_alp;198463]teşekkür ederim[/quote]
dostum onbinde 6 çok değil facia, onbinde 2 den fazlasını verme, çeşitli aracı kurumlar var araştır bulursun, bu aracı kurumlardan derinlik talep edebilirsin ek ücret ödememeye bak, metastock kullanıyosan anlık veri aktarımı metastockta tanımlı sistemler kullanıyosan anlamlı sadece grafik incicatörler işime yarar diyosan aracı kurumların verdiği platformlar (Matriks foreks gibi) isteğini karşılar... bi süre piyasayı izle, yok illa işlem yaparım diosan tek kontrat işlem yapmak bi süre en azından vobun nasılda tehlikeli bi piyasa oldunu anlamana katkıda bulunur..
bende bu aralar niye uslanmaz ayuyum diyordum
ufaklığın buzdolabının üzerindeki takvimine bakarmısınız