[QUOTE=YAVUZHAN;198537]bulunmazda diyebilirmiyiz :..:[/QUOTE]
Türünün son örneği ;)
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;198537]bulunmazda diyebilirmiyiz :..:[/QUOTE]
Türünün son örneği ;)
[QUOTE=mur@t;198531]yahu sen short diil misin, niye - gap istemiyorsun ki? :confused:[/QUOTE]
gap olursa zor durumda kalan arkadaş olmasın diye..
[QUOTE=yusuf_alp;198539]gap olursa zor durumda kalan arkadaş olmasın diye..[/QUOTE]
teprik ederim....brv
[quote=yusuf_alp;198539]gap olursa zor durumda kalan arkadaş olmasın diye..[/quote]
vallahi helal olsun yusuf ali .brv
peki bugünkü gibi + gab olur ve ardından yine seri alışlar gelirse planın ne ?
[QUOTE=istavrit;198529]FDow eksi olursa ki bizim kapanış değerimizde olsa bile açılış eksi olur,
Asyayı fazla dikkate alamayın derim,
Ama bügünkü hareket bağıra bağıra ben geliyorum dedi ,
gün içi enyüksekten en alta inmek çok zordur, veya gün içi %2 eksiden %1 artı yapmak ancak yükseliş trendinde gelir.
Bugün düşüşün gerçek olduğu teyid edildi,
57 binler hala çok uzak değil, arkaya yaslanma devam ,
iyi geceler.[/QUOTE]
hoşgeldiiiz .lelele
[B]astet[/B] şu senin 60 kakalık zistemi bi yapıştırıver bakim benimkine cokh benzeyordu odamı aynı gaphadı
[QUOTE=YAVUZHAN;198541]vallahi helal olsun yusuf ali .brv
peki bugünkü gibi + gab olur ve ardından yine seri alışlar gelirse planın ne ?[/QUOTE]
zararı kesmeyi dusunuyorum. acılışta +gap olsa bile 1030-1100 arası bir dusus sonrasında yukarı istikamet olabilir. ama geçici tabii .
[QUOTE=yusuf_alp;198544]zararı kesmeyi dusunuyorum. acılışta +gap olsa bile 1030-1100 arası bir dusus sonrasında yukarı istikamet olabilir. ama geçici tabii .[/QUOTE]
Sen hangi borsada işlem yapıyosun ya, bi yanlışlık olmasın sonra...
x30 subat. + olursa diye soyledim . ama ---- olmasını ümit ediyorum.
............iyi uykular arkadaşlar.uyk
[QUOTE=yusuf_alp;198546]x30 subat. + olursa diye soyledim . ama ---- olmasını ümit ediyorum.[/QUOTE]
Takılıyorum sana, herşey istediğin gibi olur inşallah Yusuf kardeşim +.
amin hep beraber .sadece istediğim şeye odaklanırsak cozume ulaşırız.