-
[quote=minyas22;198583]Sn İstavrit,
Hoşgeldiniz.
pm atmıştım, bakabildiniz mi?[/quote]
Günaydın,
Gördüm, fakat 50 mesajı doldurmam gerekiyormuş,
Açılış kahve köpüğü gibidir, çok lezzetlidir, short olanlar için kahve köpüğünden yudum almak güzel olur,
Shortla arkama yaslanmış durumdayım :)
-
[quote=fXci;198543][B]astet[/B] şu senin 60 kakalık zistemi bi yapıştırıver bakim benimkine cokh benzeyordu odamı aynı gaphadı[/quote]
pardon efiksim..görmemişim mesajını..yaw ben o grafı PUPU lar görünsün diye yapıştırdım..sistem çıktısı da, 15 dklığın 60 daki görüntüsüdür...merak ediyorsan diyeyim o sat vermedi..üwww
-
[quote=unlimitted;198587]ulem ne cimri çıktın hee, sistem sana 50-100 puan farkla zirveyi dibi yakalatıp ertesi gün açılış/yön/kapanış noktalarına varana kadar senaryo çıktısı alıyo mu. :..::..:[/quote]
hemen hemen:..::..:
-
herkesee günaydınn... rasgele :)
-
-
[quote=Astatin;198590]hemen hemen:..::..:[/quote]
o zaman ne bizi yiyon multipass zarttipuss koptiluk diye lem.
sistemine 3 lagos, bi de efe yeşil kapak. :D
-
[QUOTE=Astatin;198580]Apla nerdesin.sende de sisteme uyum sorunu görüyorum:):)
Bu arada ne bu FDJ, uçuyorum felan bir havalar[/QUOTE]
evet dağıldık biraz..toplama lazım gendümü.heyk
-
way**..huylanıyorum feci..iki gündür, FDJ değişimini çarpı 2 çarpı üç olarak fiyatlıyoruz açılışta...:( hoş değil...pala kucağa mal biriktiriyo olmasın..ü[url]www..bu[/url] araad gececi longcuları teprik ederim
-
-
-
[QUOTE=Astatin;198576]Şimdi sistemin bağırsaklarından gördüğüm kadarıyla bu ilk açılışta devasa bir GAP yapmadığı sürece ilk barda al vermez. Amma tabi bu sadece ilk bar için geçerli. Günün devamı ayrıca bakılır. Peki bunu niye diyorum? İlk 1 saat pis stresli olacak..üwwww...Pala sistemlere dakabililir de, yada sistemler muzaffer çıkabilirde...Sistemlerin PALA ile imtihanı olacak..üwww[/QUOTE]
aynen .....
sattayız hala....
bugun al verirse uzarım.. sat verirse tekrar kısalırım..
-
vay aq ne gap oldu be.....