Selçuklu,
TGG 1..belki merak etmişindir ..üwww
Printable View
Selçuklu,
TGG 1..belki merak etmişindir ..üwww
günaydın arkadaşlar güzel bir gap oldu 64.000 flat herkese bol kazançlar.
[quote=unlimitted;198593]o zaman ne bizi yiyon multipass zarttipuss koptiluk diye lem.
sistemine 3 lagos, bi de efe yeşil kapak. :D[/quote]
üstadımmm bu açılısı +gap mıydı....fikirleriniz nedir+.
[quote=unlimitted;198593]o zaman ne bizi yiyon multipass zarttipuss koptiluk diye lem.
sistemine 3 lagos, bi de efe yeşil kapak. :D[/quote]
Seni yemeyen ölsün:..::..::..:
Sistem sadece multipass değil ki..o sadece bir parçası:..::..::..:
bu durumda fazla fiyat vermiş olabilirsin.... bu durumda 3 lagos bende kalsın...yeşil efe ve kapak:..::..::..: sende kalsın....
lem sabah sabah geyik sarma yapma..kızacak forumdaşlar bak dimedi deme:D:D
direkt stop seviyemi patlatarak başladılar..
yine dün sabaha döndük..
64050 stop !
flat !
Gunaydın arkdaslar herkese kolay gelsin..
sabah sabah Gapı kacırmak istemedim uykumdan kalkdım :) 64100 ort. ile Shortladım bakalım hayırlısı..
[quote=Astatin;198604]Seni yemeyen ölsün:..::..::..:
Sistem sadece multipass değil ki..o sadece bir parçası:..::..::..:
bu durumda fazla fiyat vermiş olabilirsin.... bu durumda 3 lagos bende kalsın...yeşil efe ve kapak:..::..::..: sende kalsın....
lem sabah sabah geyik sarma yapma..[COLOR=red]kızacak forumdaşlar bak dimedi deme[/COLOR]:D:D[/quote]
haklısın, işimize bakalım. hatta şimdiden özür dileyelim bütün forumdaşlardan. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
Çok acayip teknik analiz yaptım... Sonuç şu: 63.900'ü koruduğu sürece 63.875'in altına inmez.... .dng
[quote=Strategist;198608]Çok acayip teknik analiz yaptım... Sonuç şu: 63.900'ü koruduğu sürece 63.875'in altına inmez.... [/quote]
Bu da harbisi... Şu kırmızı çizgi kırılmadıkça long, kırılırsa short'um...
gÜNAYDIN aRKADAŞLAR
[quote=steveee;198603]üstadımmm bu açılısı +gap mıydı....fikirleriniz nedir+.[/quote]
tam olarak bilmediğinizi düşünerek cevaplayayım. + gap idi evet. yani yukarı açılış.
ben + gap sonrasında da satış öngörüyorum demiştim.hala değişmedi fikrim.
bu arada aman diyim, ben üstat filan değilim. asla öyle bir iddiam olmadı, olmayacak. benden daha az görenden daha tecrübeli, daha çok görenden daha tecrübesizim o kadar.
bu işte üstatlığa filan inanmam. imzamdan da bellidir.
Günaydınlaaaaar
geceye long kalan arkidaşleri teprik ederim .brv
ben şincilik kısaya devam :o:o:o gelişmelerle karşınızda olcem.