075 ort kısa 925 uzun .. son poz uzun... istopu yazdım çıkmam gerek .. size bol kazançlar .. öğleden sonra gelirim .. geldiğimde tavan olsun mümkünse .. üvvvv ... ehuehehue:o:o:o
Printable View
075 ort kısa 925 uzun .. son poz uzun... istopu yazdım çıkmam gerek .. size bol kazançlar .. öğleden sonra gelirim .. geldiğimde tavan olsun mümkünse .. üvvvv ... ehuehehue:o:o:o
[quote=Strategist;198608]Çok acayip teknik analiz yaptım... Sonuç şu: 63.900'ü koruduğu sürece 63.875'in altına inmez.... .dng[/quote]
Gerçekten çok acayip.Teprik ederim.brv
Bu seviyenin üzerinde açılışı ben de beklemiyordum ne yalan söyleyeyim...
günaydın. gapla acılmaz diye ümitlenmiştim sağlk olsun.
Yapma stratejist abi, dun asti kapanısı bildi , ama dedik ya kedi 2 . kez zıplarmı olmeden once ben zıplayacagını tahmın ettım ama LONG giremedim snn asagıdaki grafiki bende gordum dun cunku altında kapanıs yapmıstı destegin yemedi :)
efg bu işi biliyor dün ortalamasını 1000 puan altına düşmesine rağmen delikanlı gibi durdu:)
[QUOTE=yusuf_alp;198544]zararı kesmeyi dusunuyorum. acılışta +gap olsa bile 1030-1100 arası bir dusus sonrasında yukarı istikamet olabilir. ama geçici tabii .[/QUOTE]
gece yazdım.içimemi doğdu ne..
xtrader
[B][SIZE="3"][COLOR="Blue"]63600[/COLOR]/[COLOR="Red"]64200[/COLOR]/64750/65200
63200
62600/61975/61600[/SIZE][/B]
[quote=BOSNALI;198617]Yapma stratejist abi, dun asti kapanısı bildi , ama dedik ya kedi 2 . kez zıplarmı olmeden once ben zıplayacagını tahmın ettım ama LONG giremedim snn asagıdaki grafiki bende gordum dun cunku altında kapanıs yapmıstı destegin yemedi :)[/quote]
Şahsen ben gap tahmininde VOB grafiğinin, VOB'daki destek ve dirençlerin en ufak bir önemi olmadığını düşünüyorum. Ben 17:25-35 arasında sadece DOW ve S&P 500 grafiklerine bakarım. Bunlar desteklerini koruyorsa sorun yok. DOW'un genellikle açılıştaki yönünün tersine kapanış yaptığını da dikkate alırım.
[quote=last trader;198618]efg bu işi biliyor dün ortalamasını 1000 puan altına düşmesine rağmen delikanlı gibi durdu:)[/quote]
dünkü EFG'nin karşı ayağının garanti olduğunu düşündüğümü söylemiştim.
akşam çok sağlam bir kaynaktan, düşüncem doğrulandı.
kurumlardan ziyade tarzlara odaklanmak daha doğru.
cümleten günaydın ve bol kazanclar :)
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=298702&resize_x=600[/IMG]