[quote=yusuf_alp;198616]günaydın. gapla acılmaz diye ümitlenmiştim sağlk olsun.[/quote]
dün kapatmadınmı sözleşmeni ????
Printable View
[quote=yusuf_alp;198616]günaydın. gapla acılmaz diye ümitlenmiştim sağlk olsun.[/quote]
dün kapatmadınmı sözleşmeni ????
cerfin üstat nerde yaw :p
Tam dedigim gibi olmus Dolar 1.5130 daki desteginden tepki verdi suanda ,spotun acılısı ile bir tepki daha verir endeks kontratları ama yon asagı bence dolar desteginin altına gelmez tahmınımce, destekleri 63650 -63250, pivot seviyesi 63550
yok kapatmadım. bir ihtimal gordum
Hayırlı sabahlar sevgili forumdaşlar bakalım bugün ekmek çıkacakmı bize....
[quote=yusuf_alp;198630]yok kapatmadım. bir ihtimal gordum[/quote]
Allah korusun ama insanı iflasa da hep bu umut götürür zaten. Piyasa yukarı da gider, aşağı da gider. Nereye gideceğini EFG çalışanları hariç bilen yoktur. ;)
Zararlı pozisyonu açık tuttuğunuz sürece %50 iflas riskini göze alıyorsunuz demektir.
haklısın bugun yukseliş sonrasında düşüş gordum
[quote=yusuf_alp;198630]yok kapatmadım. bir ihtimal gordum[/quote]
sistemini bir an önce kurmanı ve disiplinden ayrılmamanı tavsiye ediyorum..
[QUOTE=prodrive;198631]Hayırlı sabahlar, sevgili forumdaşlar bakalım bugün ekmek çıkacakmı bize....[/QUOTE]
kasa kasa balığada razıyız...
bak astiye yedi balığı hiç sesi çıkmıyo...
(üstünede gapı yedi belki ondanda olabilir..)
Herkese günaydın...
63200 den geçmiş ilk işlem 1 adet ve sonrası 63800 üstü... Bunu nasıl beceriyorlar anlamak mümkün değil, grafikte gapı yokettiler :)
[quote=Strategist;198623]Şahsen ben gap tahmininde VOB grafiğinin, VOB'daki destek ve dirençlerin en ufak bir önemi olmadığını düşünüyorum. Ben 17:25-35 arasında sadece DOW ve S&P 500 grafiklerine bakarım. Bunlar desteklerini koruyorsa sorun yok. DOW'un genellikle açılıştaki yönünün tersine kapanış yaptığını da dikkate alırım.[/quote]
herzaman tersine kapanıs yapmaz bende senn gibi dikkat ederim gun boyunca acık hatta bende dow future grafigi endeks kontratı ile yanyana :) dun kapanısımızda gecen gunku dibindeydi dow 2li dip yapmıstı yani, kapanısda sıcradı ewet suanda daha da uzerinde FDOW da 10060 atagı bekliyorum orası dusus kanal direnci gecemez bence cok buyuk haberler gelmezse yamulturlar oradan ve 3. kez 9930 ları denerse kırılır bu sefer.. destek direncler bence onemli cunku hep o noktalar arası trade ediyorlar dikkat etmesem bnde kaaalee almam ..
hissi hareketler bir süre kar yazsada sonu hüsranla biter..