[QUOTE=yusuf_alp;198651]umarım bugun kapatabiliriz.[/QUOTE]
arkadaşım üstüme düşmez ama olaya hisse senedi gibi yaklaşıyorsunuz. stoplosunuzu alışta belirleyin yönden emin degilseniz.
Printable View
[QUOTE=yusuf_alp;198651]umarım bugun kapatabiliriz.[/QUOTE]
arkadaşım üstüme düşmez ama olaya hisse senedi gibi yaklaşıyorsunuz. stoplosunuzu alışta belirleyin yönden emin degilseniz.
yon yukarı gosteriyor su anda. ama 10-11 arası dusus bekliyorum hayırlısı. borsa mantığından kurtulmaya çalışıyorum.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Unlimitted tebrikler abi :)
şimdi bir iki gündür ne yazmıştık,
zaman sistemleri 5, den 120 ye kadar kendi aralarında pazarlarını oluşturacaklardı, bu hareket dün benim yarım iştirakımla, 120 dak lıkla sonlandı, ağa her zaman diliminde yiğidi ayrı ayrı harman etti, yine bir taraftan şortlara tam vermedi, sırası gelince verecek, şimd
i biz konumuza dönersek, 240 lığı pek dikkate almıyoruz, isteyen alır, günlüğe çık yakın, şimdi işte zor py başlıyor, yani tahsilat kısmı, buraya kadar kazanmayan yok, herkes mutlu, e böyle cümbür cemeat olmaz, zorlanacağız,
[quote=yusuf_alp;198654]yon yukarı gosteriyor su anda. ama 10-11 arası dusus bekliyorum hayırlısı. borsa mantığından kurtulmaya çalışıyorum.[/quote]
heh işte böle,......
[quote=mbm;198635]kasa kasa balığada razıyız...
bak astiye yedi balığı hiç sesi çıkmıyo...
(üstünede gapı yedi belki ondanda olabilir..)[/quote]
yysd...sistem al verene kadar
xtrader üstadın sihirli rakamı [SIZE="3"][B]63.200 [/B][/SIZE]
[QUOTE=indregandi;198658]heh işte böle,......[/QUOTE]
olumlu olarak değilmi işte boyle , yoksa mafişmi...?
[quote=yusuf_alp;198654]yon yukarı gosteriyor su anda. ama 10-11 arası dusus bekliyorum hayırlısı. borsa mantığından kurtulmaya çalışıyorum.[/quote]
düşerse ok yükselirse ne yapacaksın ??
[QUOTE=Leblebi;198661]xtrader üstadın sihirli rakamı [SIZE="3"][B]63.200 [/B][/SIZE][/QUOTE]
Dünkü kapanış, bugünkü açılış değerimiz... Harbi sihirliymiş :)
[quote=enorton;198656]Unlimitted tebrikler abi :)[/quote]
eyvallah edward.
selçuklu patron stopu nereye yazdı ki acep...:confused: