ziestem
1dk-sat
5 dk sat (açılışta al vermişti 800 den sata döndü)
15 dk-sat
60 al
gün- sat
modifikasyonlu breakoutun alt bandı 835 den geçiyor...
Printable View
ziestem
1dk-sat
15 dk-sat
60 al
gün- sat
modifikasyonlu breakoutun alt bandı 835 den geçiyor...
[IMG]http://bigpara.ekolay.net/cfxtemp/CFT0211_101526324.png[/IMG]
[quote=yusuf_alp;198662]olumlu olarak değilmi işte boyle , yoksa mafişmi...?[/quote]
yorum yaptığın için, yani bir fikrin var, o nedenle olumlu, para açısından sıkma canını, imf ye kilitlen, sana tek o zarar yazar, yada yalan gelir, s&p gibi,
bunlar haricinde 57-58 ler gerçekleşecek,......
buraya kadar olan ağanın oynaşları, algılama değimez, ancak 67 üstü değiştirir, benim değerlendirmem bu yönde,
şunlara dikkat et, yukarıda 65200, 65875 ve 67 000,
65200 önemli deyil ama diğer ikisinin geçilmesi önemli,
senin prblem, ağa shortçu avına çıktığında satış yapmışsın, onun için aşağıda kaldın, bu durumda yukarıları bekle, ağanın gücünü gör, o na göre kork, buradan korkma, 65200 üstünden korkmaya başla, örneğin deki benim yolum kısaydı, şimdi terste kaldım, 65200 geçerse flat olurum, yada başka bir şey de yeterki de, burada herkesin bir fikri vardır, direnç, destek bile oynar, ayrıca herkez farklı zaman dilimi kullanır zaten, bu yüzden kendin ortaya çıkmalısın, yada kestirme bir arkadaşı seç, onun yazılarını kovala bir süre ona göre takıl, işte böle,.....
[quote=Astatin;198680]ziestem
1dk-sat
15 dk-sat
60 al
gün- sat
[COLOR=red]modifikasyonlu breakoutun alt bandı 835 den geçiyor[/COLOR]...[/quote]
breakoutun altına inince longluyorduk o sisteme göre doğru mu hatırlıyorum?
biraz mola...64000 flat.....al geldi burdan..
kısaya döndüğü an tekrar kısalacağım...
[quote=indregandi;198682] yada kestirme bir arkadaşı seç, onun yazılarını kovala bir süre ona göre takıl, işte böle,.....[/quote]
bence kimsenin peşine takılmak doğru değil vobda kendi kararlarını kendi vermesi lazım
64025 uzun denemesi... önceliğim kısa ama....
yukardan kısalmak amaçlı...
825-850 longlar, 6400 den verildi, 900 tekrar bekliyok, gelirse, ısrar yok, isteriklik yok, peşinden koşma yok, .......korkmak asla yok,
arthur gelene kadar flatt ehehehe+.
vobda devamlı bir indikatorun çalışmadığını farketmiştim.
bununla alakalı gece mesajlarımda bir e kitap upload ettim. içinde butun formasyonlar var . henuz incelemedim
para girişi 15 milyon civarı dünki kayıplar vobdada alınıyor kısaları stoplatma stratejisine devam edilecek gibi
[quote=indregandi;198690]825-850 longlar, 6400 den verildi, 900 tekrar bekliyok, gelirse, ısrar yok, isteriklik yok, peşinden koşma yok, .......korkmak asla yok,[/quote]
sayın Gandi
dünden beri dikkatimi çekiyor işlemleriniz.. aslında bende benzer işlemleri yapıyorum.. ancak ben 65200 ve daha yukarılara belki 67 bine kadar tepki beklediğim için longlayıp biraz yukardan dehliyorum..
fakat siz genele olarak düşüş bekliyorsunuz bu durumda şortlayıp aşağıdan kapatmak.. yukarı gel,irse tekrar şortlamak gerekmez mi...
kısacası işlem mantığınızı anlayamadım..