Vadeli dolarda 1,5284`ün üzerinde iki saatlik kapanis bence min. 1.62 hedefli bir hareketi baslatacak.
Gerci gecen gün Sn. Unlimited de belirtmisti. Güzel bil TOBO olmus, eksik olan tek sey boyun cizgisinin kirilmasi:)
Printable View
Vadeli dolarda 1,5284`ün üzerinde iki saatlik kapanis bence min. 1.62 hedefli bir hareketi baslatacak.
Gerci gecen gün Sn. Unlimited de belirtmisti. Güzel bil TOBO olmus, eksik olan tek sey boyun cizgisinin kirilmasi:)
Ya deli olcam dünden beri gıraf atamıyorum endex 1 dk lıklarda şelalenin başına geldi kendimi asa atsammı diye bakyo.
şubat vade başı pasta rica etsem..
[quote=thracian;198709]Vadeli dolarda 1,5284`ün üzerinde iki saatlik kapanis bence min. 1.62 hedefli bir hareketi baslatacak.
Gerci gecen gün Sn. Unlimited de belirtmisti. Güzel bil TOBO olmus, eksik olan tek sey boyun cizgisinin kirilmasi:)[/quote]
sevgili jerfin yok, bu durumda size söyleyeyim.
sen doları 36 saat sonra gör abi! :..::..:
[quote=oguzhan;198710]Ya deli olcam dünden beri gıraf atamıyorum endex 1 dk lıklarda şelalenin başına geldi kendimi asa atsammı diye bakyo.[/quote]
Oğuzhan benimde gördüğüm 5 lıklerde sıkışma başladı Patlma zamanı yakındır diye düşünüyorum biraz daha sabır lı olmak lazım ;)
63.500 kısalar 64'ten istop. uzun teyidi henüz yok.
yetmez! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon13.gif[/IMG]
[quote=küçük_k;198695]sayın Gandi
dünden beri dikkatimi çekiyor işlemleriniz.. aslında bende benzer işlemleri yapıyorum.. ancak ben 65200 ve daha yukarılara belki 67 bine kadar tepki beklediğim için longlayıp biraz yukardan dehliyorum..
fakat siz genele olarak düşüş bekliyorsunuz bu durumda şortlayıp aşağıdan kapatmak.. yukarı gel,irse tekrar şortlamak gerekmez mi...
kısacası işlem mantığınızı anlayamadım..[/quote]
şimdi şöyle izah ediyim, bu eylül ayındaki düşüşe geri dönelim, orda biz çok bilenler dedikki, illa form olacak OBO ydu, sağ omuz yükselişini pas geçecez, yukarıdan 62xxx civarlarıydı, ya ne gerek var hem niye pas geçiyorsun, sana ne obodan, adam önüne yem koymuş, ye dur,yok 3000 puvan pas geç sonra şortla, ya bu nasıl iş, e süreç 3-5 gün alırsa o ardada 10luk-60 lık falan açarsan, çıtır yapıyım diye, ip ucu kaybolur, ney se o o zamandı, şimdi benim yönüm aşağı, sabah dedim, haftalar öncede dedim, yazdım, kötüledim, bunlar, bunlar, yokmu bular dedim, şimdi ne yapıyorum, kısaca beklentim aşağıda, 57-58.......
ama adamda 62 300 den 65200 yapacak, 67000 yapacak yemiyelim mi şimdi,........
bunun dışında ben ne yaptım bak teknik bir teori kodum, zaman dilimi diye birşey, bunu bir şeye göre konuşuyorum, uydurma deyil, tutarlılığı var,bunu dikkat ettiysen 30-60 tan başlattım 120 ye dayadım, yani ağa önce hamile kalıyo sonra doğuruyor, öyle diyim,.....yani zaman dilimleri kendi pazarlarına oluşturuyor, şimdi 5 dk lık ve ya 10 -20 önemli deyil örneğin, ama şelale nerede durur dediğimizde önemliydi, ilk ondan başladı 120 dün bitir dik, şimdi bu yüzden diyoruz ki günlük ve güç gösterisi, e günü bükmek kolay deyil, güç ister, konjöktür ister, yalan ister, şimdi anladın beni, sanırım,
makro yönüm aşağı, ve bunun tekniği 57-58 ler, ama 3000 puvanıda yiyim,...durum bu,.....belki 5000 -10000 olur burası borsa.....
zaten alıp satıyorum tutmuyorum, 175-200 birim puvan, ama şorta tutarım ör neğin......
çalkalayarak alacak gibi duruyor..umarım çalkalaması yüksek marjlarda olmaz..yoksa çok kişinin kellesi gidecek daver çokkk..
sankim longsukiiiz yapıo...
64 bin üstünde kuvvetlenemiyor piyasa..
[QUOTE=adalı54;198713]Oğuzhan benimde gördüğüm 5 lıklerde sıkışma başladı Patlma zamanı yakındır diye düşünüyorum biraz daha sabır lı olmak lazım ;)[/QUOTE]
Sabır işte o sihirli kelime onu başardığımda her şey yoluna giriyor,dün sabah çok acele bir kararla önceki günkü longlarımı kapayıp sabırsızlıkla kısa açtım kolda kesemedim gün sonu kara geçtim ama günüm sinir harbiyle geçti gün sonu kara geçtim ama sen bide bana sor.
Onun için sabır ,sabır