cnbc e de cem yılmaz shov yapıo serefsiz :D
Printable View
cnbc e de cem yılmaz shov yapıo serefsiz :D
[quote=unlimitted;198780]1 dakikalıklar ile paritelerde bitmeniz 20 dakikanızı almaz.[/quote]
Forex tecrübem fazla yoktur ama VOB'da gün boyu 1dk'lıktan tırtık yapan biri olarak Forex'de 30dk altının intihar olduğunu çok net anladım. Hatta en mantıklısı 4saatlik, ama onda da stop'ları çok uzağa koymak gerekiyor, çok sermaye lazım.
[quote=BOSNALI;198781]cnbc e de cem yılmaz shov yapıo serefsiz :D[/quote]
süperdi:))
senaryo-2........
yunanistan kurtarılacak...yapılacak açıklamalar oha ötesi....para yağacak yunana...
aynı anlarda 15.30 verisi mükemmel......endeks dirençleri zorluyor..
üstüne kaymaklı ekmek kadayıfı.......
gösterge negatif bölgede kalmaya devam ediyor..
aynı şekilde uzun ortalamaların üzerindede kalamıyor piyasa..
64500 üstünde kalıcı olamadıkça piyasa zayıf kalmaya devam edecek gibi..
[IMG]http://i48.tinypic.com/2isuuu.jpg[/IMG]
piyasaya para giri 20 mılyondan 1 mılyona dustu... ayrıca yabancı takası piyasanın 3 gunluk tepkisinde feci gerilemiş farkettinizmi bilmiyorum. 65.97 lerde kapamıs dun bugun nolcak bakalım :D cakallar caktırmadan cıktılar piyasadan
Piyasalar çok zayıf görünüyor gözüme... Azılı boğalıyım ama benim bile elim long butonuna gitmiyor... Uygun bir yerden short'lamaya niyetliyim hatta...
[QUOTE=unlimitted;198780]1 dakikalıklar ile paritelerde bitmeniz 20 dakikanızı almaz.[/QUOTE]
Paritelere daha hiç bulaşmadım vob bile bazen sinirlerimi alt üst ediyor.Nerden
buna bulaştım diyorum ama şu içimdeki şort askı yokmu o beni bulaştırdı,yoksa
vob da ilk çıktığında 6 ay yuzüne bakmamıştım.
Bir dk lıklara bakma sebebim pozisyon açtığım andan sonra kazanmak için yoksa
terse gittiğinde moral bozukluğu başlıyor,böyle oluncada yanlış kararlar peş
peşe geliyor.
Benimki sadece bir öngörü
[quote=EMEKDAR;198779]Diyorumki;iki yumurta tokuşturuluyor ve birisi kırılacak,bunlar kıta olsun..:::[/quote]
yumurtanın biri 62500 de kırıldı, ağa şimdi yeni bir yumurta ile 62500 cüyü tokuşturmaya devam ediyor, nereden kırılır ona bakacağız, işimiz bu,.......
kıran 69000 gücünde, 65000 gibi 69 000 tepesi atacak daha sert vuracak, ağaya, şey pardon yumurtaya, ağamı yumurtadadn, yokasa yumurtamı ağadan,.......:::
tecrübelerime göre AB kamuoyu kısa sürede yeterince hazırlanmıştır....
yunana sert çıktık....başının çaresine bak dedik......
amma...???.........bu yunan batarsa ucu bizede girer...ehmmm...mecburen kurtarıyoruz
istemiye istemiye......sehven ..........
esas önemli olan bu senaryo satın alındı mı.???? ve ardından kurtarma şekli....
ne maç oluyor be............
[quote=indregandi;198775]5 dak analiz,
des 63500
dir 63925 geçilirse üvvvv
son durum satış baskısında düzelme eğilimi,[/quote]
dir 850 oldu, destek aynı,...
Credit kafa karıstırıyor.. EFG yine konu mankenimi bugun acaba , Tera,Mira,meksa,is dengeli gorunuyor pozları haberi bekliyorlar cok fazla artı da yok ekside takaslarda bugunluk AGA'nın ..