maç salı günü seyircisiz oynanacakmış............
FIFA kararı.............
Printable View
maç salı günü seyircisiz oynanacakmış............
FIFA kararı.............
bence AGA yumurtadan abi hehehe..
bu arada spotda para cıkısı basladı... vobda ise para girisi var son yarım saat heyecanlandım haa :D
spota gore suanda 63900- 64000 aralıgında dolasması gerekirdi bunun Longcu yakalama derdinde sanırım fıyatı asagıda tutması ile cunku bu seviyelerden kısacı gelmez ben gelmem yani :D
[quote=boz ayı;198790]tecrübelerime göre AB kamuoyu kısa sürede yeterince hazırlanmıştır....
yunana sert çıktık....başının çaresine bak dedik......
amma...???.........bu yunan batarsa ucu bizede girer...ehmmm...mecburen kurtarıyoruz
istemiye istemiye......sehven ..........
esas önemli olan bu senaryo satın alındı mı.???? ve ardından kurtarma şekli....
ne maç oluyor be............[/quote]
Kurtarma işlemleri kim ve kimlerle olacak,amaç ne olacak,amaca ulaşılacakmı...kurtarmamı,kurtarmamamı gerekiyor ...vs vs vs vs...:confused:
[QUOTE=boz ayı;198790]tecrübelerime göre AB kamuoyu kısa sürede yeterince hazırlanmıştır....
yunana sert çıktık....başının çaresine bak dedik......
amma...???.........bu yunan batarsa ucu bizede girer...ehmmm...mecburen kurtarıyoruz
istemiye istemiye......sehven ..........
esas önemli olan bu senaryo satın alındı mı.???? ve ardından kurtarma şekli....
ne maç oluyor be............[/QUOTE]
Abi bu olay ilk çıktığında aklımıza ilk gelen şu oldu bunlarda ruslar gibi bizim
buraya doluşurlarmı dedik
Gecenin dördündede başka ne muhabbet olurki
[quote=VOBiX;198769]Yeni sistemler aradığından meşgul imiş ben öyle duydum .kom[/quote]
TOKOBA da mı meşgul?:o
[quote=indregandi;198789]yumurtanın biri 62500 de kırıldı, ağa şimdi yeni bir yumurta ile 62500 cüyü tokuşturmaya devam ediyor, nereden kırılır ona bakacağız, işimiz bu,.......
kıran 69000 gücünde, 65000 gibi 69 000 tepesi atacak daha sert vuracak, ağaya, şey pardon yumurtaya, ağamı yumurtadadn, yokasa yumurtamı ağadan,.......:::[/quote]
indrecim,
Kasdettiğim bu değildi..ancak bu açıklamada çok faydalı oldu...
yaşadık uşaglar yaşadık........
yunan..ispanyol..italyan..ingiliz..irlandalı......
hazırlanın sefer yakındır...........
[quote=BOSNALI;198795]spota gore suanda 63900- 64000 aralıgında dolasması gerekirdi bunun Longcu yakalama derdinde sanırım fıyatı asagıda tutması ile cunku bu seviyelerden kısacı gelmez ben gelmem yani :D[/quote]
belki deöğleden sonra çok pis çakacaklar.dng kısacı gelmesin gelemesin diye böyle yapıyolardır:::
Haylojel uzun zamandır yok efiksci :(
Aha, yakaladım..Bay MAVİ gelmiş....Yakalamışken bir EW VOB30 sayımı alsak şık bir manzara olurdu....
[quote=boz ayı;198801]yaşadık uşaglar yaşadık........
yunan..ispanyol..italyan..ingiliz..irlandalı......
hazırlanın sefer yakındır...........[/quote]
Abi bi Cortlıcam HACLI ordusu dagılacak :) izleyin veri saati 1000 kontrat tek kalemde kim basıyor aksam soracam ona gore hehehe