Yav sistemimle sanal hesaptan bi eurusd ardından bir usdjpy short yaptım 8000 dolar indragandi oldu vobtada tık yok! **
Printable View
Yav sistemimle sanal hesaptan bi eurusd ardından bir usdjpy short yaptım 8000 dolar indragandi oldu vobtada tık yok! **
Selçulu patron nerdesin..TGG sıfıra düştü, fiyat 775 e çıktığı halde..küskübar gelebilir..üwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/ncnxia.jpg[/IMG]
[quote=istavrit;198819]Sabah Bol köpüklü kahvelerimizi yudumladık, gün içi trade imkanını gördük,
Shortlarla arkamıza yaslanmaya devam ediyoruz,
Bugün artı kapatmak için her türlü çabayı sarf edeceklerdir,
ama artı miktarı ne kadar alçaksa o kadar iyi.
Ama yarın için geçen cuma günü gibi kırmızı uzun barı görmek güzel olacaktır. Bugün biraz daha aşağı salabilirler,
don't panic .boks..boks.[/quote]
bu gün uzun çakalım, yarına analiz yaparız , seans sonuda olabilir, no panic,....... oynaş bandını açıklayalı 2 gün oluyor, bunun tabanı 62500 de burası kırılmalı, yukarıdada 67 000 var, bunun kararını biz veremeyiz, analiz ederiz mantık ve parametrelerle, ha birde macro,.......
buradan baktığımızda satış baskısı altında yatay piyasadayız, yani trade için uygun piyasa,
poz için üç durum var,
1.mevcut shortu korumak
2.65-67 arasından short olabilmek
3.62500 kırılışını görmek,
şimdi hiç birindeyiz, yazdıklarımı dikkatli okursanız, orada derimki,120 lik dahil satışta hali hazırda, nasıl kurtulur 64100 üstü kalıcılık, devamla derimki sıra günlükte daha bunun satışını yiyecez, tepkisini koyacaz, karar verecez, oy oy oy ......
4.ağa bunların hepsini bırakacak aşağı uçacak, o nada hepimiz yetişiriz o panikle dibinin çok derin olduğunu gösterir ağanın, yolda yakalarız,....
[quote=Astatin;198821]ya bu arkaya yaslanmak ne güzelmiş beee...bu hafta sadece iki işlem yapmışım.ehuhee[/quote]
Sn. Astatin,
69500 üstü ana pozisyom maliyeti var, her yukararı yaptığında ilave açıp aşağıda verdim, şimdiye kadar açtığım ilavelerin hiçbirini maliyetime veya zararına vermedim, tepki yapacağımızı sokataki çocuklarda biliyordu,
açıkçası 65500'e kadar dün çıkartmalarını istiyordum, ama EFG'yi shortçular bitirdiler.
Zaman Long zamanı değil, 57 binde shortlar reverse olacak taki 65 bine kadar , ondan sonra ver elini OBO:..:,
[quote=Astatin;198810]yanlış olmuş yaww..sıralama 2 saat 3 saat ve kapanış olacağdı....yani 13:43 doğru saat :)..kapanış tutsun da gersi mühim deellll[/quote]
Sizin kapanış tahmininiz nedir .uyk
OBO OBO'dur, sol omuz biraz dandik diye hor görmeyelim garibi... :)
475 long denedim herkese bol kazançlar.
ayulara birkaç haftalık projeksiyon........
62.500-65.200 bölgesinde git gel ...bitiminde....
62.500 kırılışı....ve hedef 57.000.............
Tekrar Cortladık bir miktar , erken mi gecmi gorecez yine her ihtimale karsı 63375 flat seviyem bakalım...
[quote=steveee;198832]Sizin kapanış tahmininiz nedir .uyk[/quote]
<62500:..::..:
ama hiç bir işlemimi tahminlerime göre yapmam:):)
FDOW sağlam bıraktı kendini ama spot'un kapalı olması tutuyor bizi sanki...
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=298783&resize_x=600[/IMG]