geçici long sıgnalıne uyuyorem 10 dakka kaldı artık napalım kalıcı olması dıleyıynen yallah
Printable View
geçici long sıgnalıne uyuyorem 10 dakka kaldı artık napalım kalıcı olması dıleyıynen yallah
[quote=Astatin;198878]Sistem hala satta..al verirse acımam flatlerim..noldu yaw..habermi var..** üwwww[/quote]
yunanistana yardım konusunda anlaşılmış toplantı öncesi geldi haber..
800 de tekrar alıcıyım,
[quote=yavuzhan;198881]yunanistana yardım konusunda anlaşılmış toplantı öncesi geldi haber..[/quote]
nereden duydun????? Bu haberı???
Ab'nın yunanıstan'a destek ıcın uzlastıgı acıklamasıyla euro, dolar karsısında deger kazandı
-matrıks-
[QUOTE=Astatin;198878]Sistem hala satta..al verirse acımam flatlerim..noldu yaw..habermi var..** üwwww[/QUOTE]
Üwwwwwwwww üüü:o:D
[quote=Astatin;198878]Sistem hala satta..al verirse acımam flatlerim..noldu yaw..habermi var..** üwwww[/quote]
Yunanistana destek için uzlaşmışlar...???
daha spot açacak,.......
[quote=YAVUZHAN;198881]yunanistana yardım konusunda anlaşılmış toplantı öncesi geldi haber..[/quote]
Bu mu SARUMAN..yapabileceğinin hepsi bu mu:..::..::..::..: tüm uzlşama karları ile de 925 den ek şort yapıyorum...
mantığı şudur, sistem az yukarıda al verir, zarar sınırlı olur..amma burdan aşağı dönerse çatır çatır para keser
[quote=YAVUZHAN;198872]yazarken 350 puan giydirdiler :(
stop yazılı,alım satım ekranını kapıyorum..
bugün benim günüm değil..[/quote]
senaryonun tamamı gerçekleşti. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG]
ya haber maber boşverin bunlar dümen yerim, graceyi, ne dedik düşürmeyecez, çıkarmayacaz, fonlayacaz, dolara gazlayacaz, bak şu dolar, benim bir ayağım onda, hem sigorta, hemde istikbal, py shrt oldu, zaman kazandırıyor kaybı minimize ediyor,....
64200 gecemezse basarım shoru acımam yemişim AB yi yunanistanı .. 1 gunde bitmez bu iş ...