[QUOTE=thracian;199018]Tez zamanda 63200`ün altina insin artik bence...
Yoksa 65300`leri hedefleyecek...[/QUOTE]
63600'ün altında 15 dk grafikte kalsa yeter! Seyreyle cümbüşü!
Ahanda yazarken gelmiş bile orada kalması lazım!
Printable View
[QUOTE=thracian;199018]Tez zamanda 63200`ün altina insin artik bence...
Yoksa 65300`leri hedefleyecek...[/QUOTE]
63600'ün altında 15 dk grafikte kalsa yeter! Seyreyle cümbüşü!
Ahanda yazarken gelmiş bile orada kalması lazım!
Şöyle bir baktım şimdi ve saatlik olarakdan 63500 lerde tutunan fiyatlar görüyorum, yarım saatlik sat konumunda, 20 dakikalık az evvel tekrar tutundum buralara dedi, amma yemezler orta vadede short para yapar yaw:) kısa devam, saygılar.
Haberden önce aşağı bastıklarına göre haber çok iyi gelecek galiba... :D
[quote=bull market;199009][B]Neyi pis alacaklar[/B] yaaa, kuruyemişciden fındık fıstıkmı alıyon?:..::..:
Çekirdekmi lem yoksa bu.kom
Aman ben almıyım kepenk yapıyo.dng[/quote]
bull'm senden kaçmazdı ama,[B]babayı babayı[/B]...:::
[QUOTE=mbm;199020]helalll bull market.... ver gazı....
(elimizde patlamasında...):D:D[/QUOTE]
Sn. mbm, sizin elde patlasada yırtarsın bişekilde, amma ben öyle değil:D, malum trendi kuyruğundan yakaladımmı bi daha al sattan zarar etmek istemiyorm:) patlarsada bu ilk değil nasılsa:))) saygılar.
[quote=boz ayı;199010]bankadan ziyaretime iki bağyan geldi....şu anda tam karşımdalar...
biri minili.....soruyorlar....boz amca çok başarılısın..nasıl yapıyorsun.???
ben koptum........[/quote]
tercübeli abeym yanına geliyim bende, skıldım yaw,....
[QUOTE=EMEKDAR;199025]bull'm senden kaçmazdı ama,[B]babayı babayı[/B]...:::[/QUOTE]
Heee naapcan işte yaşlandık:..::..:, artık sallanan koltukta arkama yaslanıp keyfediyorm.brv.brv.brv
USD/TL ile ilgilenenler [url]http://blog.borsanaliz.com/[/url] okumaları faydalı olabilir....
[quote=indregandi;199027]tercübeli abeym yanına geliyim bende, skıldım yaw,....[/quote]
mini diyor,mini anamadınnı....:::
fdow ve dax yamuluyor bizi alıyorlar ne iş :) işsizlik kotunun iyisi geldi ondan mı abd de e fdowa nıye yansımadı sanki bizim işsizligimz a..q..
histem pis ala geçti......birde başka sebepler var dabi :)...valla hissiyatım yukarı ihtimalinin artık daha fazla olduğunu söylüyor ama du bakalım...yysd..yygdd..sistem ne derse o
bizimkiler yukarı istekliler ama dax izin vermiyor..