[quote=EMEKDAR;199025]bull'm senden kaçmazdı ama,[B]babayı babayı[/B]...:::[/quote]
:::::::::.kom.kom.kom
Printable View
[quote=EMEKDAR;199025]bull'm senden kaçmazdı ama,[B]babayı babayı[/B]...:::[/quote]
:::::::::.kom.kom.kom
şşş TOKOBA..ses ver... söylee buldunmu, aradığın sistemi söyle...
Dün seni yolda görmüşler, kolunda da breakout varmış, günahı söyleyenlerin boynuna, ateş de bacayı srmış..falan feşmekan
Rüya gibi bir gün oluyor... Al sat yapmaktan parmağıma kramp girecek neredeyse... Nereden hangi yöne poz açarsan aç beklersen kara geçiyor... .lelele
En baba al sinyaline eyvallah etmem o gadder+.+.+.
[quote=Strategist;199038]Rüya gibi bir gün oluyor... Al sat yapmaktan parmağıma kramp girecek neredeyse... Nereden hangi yöne poz açarsan aç beklersen kara geçiyor... .lelele[/quote]
aynen. işlem ve hacim rekorumu kırdım onu bırak tekrar kırılamaz bir hale doğru gidiyor olay.
bugünkü ekstre ile bugün akşam benim aracı kurumla tekrar masaya oturmayı planlıyorum. :D:D
Angehängte Grafik: chart_week_dax.png
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=298837&resize_x=600[/IMG]
[QUOTE=Strategist;199038]Rüya gibi bir gün oluyor... Al sat yapmaktan parmağıma kramp girecek neredeyse... Nereden hangi yöne poz açarsan aç beklersen kara geçiyor... .lelele[/QUOTE]
Evet, cok güzel gün oldu...
Gerci bence bitecek birazdan, bir yöne artik gideriz gibime geliyor. Iyice daraldi fiyat araliklari...
[QUOTE=Astatin;199033]histem pis ala geçti......birde başka sebepler var dabi :)...valla hissiyatım yukarı ihtimalinin artık daha fazla olduğunu söylüyor ama du bakalım...yysd..yygdd..sistem ne derse o[/QUOTE]
benimde tam tersi...
iyi vuracaklar gibi geliyo.....
ben gelmeya 300 olsun ..plizzz
[quote=mbm;199043]benimde tam tersi...
iyi vuracaklar gibi geliyo.....
ben gelmeya 300 olsun ..plizzz[/quote]
ince gör;););)
[quote=thracian;199042]Evet, cok güzel gün oldu...
Gerci bence bitecek birazdan, bir yöne artik gideriz gibime geliyor. Iyice daraldi fiyat araliklari...[/quote]
İstemem hep böyle olsun... Trend falan istemiyorum artık... Her gün böyle olsun...
Long'la, bekle, kar al, short'la, bekle, kar al, long'la, bekle, kar al, short'la vs. vs. vs.
:..:
Kayahan, şu dow kaça düşer, imkb ne kadar düşmez onlarıda gösteren bir grafik atsanda moral tazelesek ne dersin?:)
BEYAZ SARAY: ''YUNANISTAN'DAKI DURUMU COK YAKINDAN IZLIYORUZ''
-AA-
ASIL KASTEDİLEN: Olayı çok yakından izliyoruz, ancak bu işte bir dümen dönüyor, ne olduğunu hala çözemedik. Harvard'dan profesörleri görevlendirdik, ikisi intihar etti, üçü kafayı yedi, sonuç alamadık. Manyağın biri dalgasını geçiyor galiba ama hadi neyse...
:..: