-
[quote=Strategist;199045]İstemem hep böyle olsun... Trend falan istemiyorum artık... Her gün böyle olsun...
Long'la, bekle, kar al, short'la, bekle, kar al, long'la, bekle, kar al, short'la vs. vs. vs.
:..:[/quote]
Bir biz pis yerden poz acmışız galiba saatlerdir kar yok zarar yok gibi bekleyip duruyoruzBol kazanclar dilerim
-
Nooldi looooo, büyük Helen rüyaları oldu AB kapısında yellen rüyaları ahahahahaha
-
[B]Eilmeldung: EZB und IWF sollen Griechenland helfen[/B]
Donnerstag 11.02.2010, 15:30 Uhr EU-Ratspräsident Herman Van Rompuy sagte gerade, dass "koordinierte Aktionen" nötig sind, um die Stabilität der Eurozone zu sichern. Griechenland, so bestätigt Van Rompuy, habe sich nicht mit der Bitte um finanzielle Hilfe an die EU gewandt. Reformen sollen "rigoros" implementiert werden. Griechenland werde sich auf die Expertise des Internationalen Währungsfonds (IWF) und auf die EZB verlassen, um seine Probleme zu lösen. Eine erste Prüfung der Lage will die EU-Kommission im März durchführen. Dann sollen auch neue Maßnahmen beschlossen werden.
ab'nin en tepesindeki en yetkili isim ne diyor!!! son dakika haberi!!!
yunanistan' a imf yardim edecek!!!!!
yani imf recetesi gerekli!!!!:dü::dü::dü::dü::dü:.dng.dng.dng
Bild vergrößern - Bitte hier klicken
[URL="javascript:void(0);"][I]Candle[/I] [/URL] [URL="javascript:void(0);"][I]Mountain[/I] [/URL] [URL="javascript:void(0);"][I]Intraday[/I] [/URL] [URL="javascript:void(0);"][I]3 Mon[/I] [/URL] [URL="javascript:void(0);"][I]Jahr[/I] [/URL] [CLOSE]
[IMG]http://old.godmode-trader.de/front/ajax/data.php?function=updateReadCount&articleId=2078777&site=godmode[/IMG]
-
beyaz saray:
yunanistanı AB kurtarmazsa biz kurtarırız.
trink, 75bin..kom
-
[quote=Astatin;199049]Nooldi looooo, büyük Helen rüyaları oldu AB kapısında yellen rüyaları ahahahahaha[/quote]
Asti iyi geldi espri valla cok güldüm Sinir basmıştı her yanımı :..:
-
konuşa konuşa nazar değdirdik. kıpraşmaz oldu zıkkım.
şş, sana diyorum. uyan lem.
murtaza abi bayılmış bu. bi aşağı bi yukarı gitmekten başı mı dönmüş ne .dng
-
[quote=Strategist;199047][B]BEYAZ SARAY: ''YUNANISTAN'DAKI DURUMU COK YAKINDAN IZLIYORUZ'' [/B]
-AA-
ASIL KASTEDİLEN: Olayı çok yakından izliyoruz, ancak bu işte bir dümen dönüyor, ne olduğunu hala çözemedik. Harvard'dan profesörleri görevlendirdik, ikisi intihar etti, üçü kafayı yedi, sonuç alamadık. Manyağın biri dalgasını geçiyor galiba ama hadi neyse...
:..:[/quote]
Kessiyyynnn....sadece izliyormuymuş ha ha ha ha ha.........:::::::::
-
ya bullmarket sen kısa olmasaydın şimdiye çoktan basarlardı.... he heee
acı şu zavallı kısacılara.....
-
.dng[QUOTE=Astatin;199037]şşş TOKOBA..ses ver... söylee buldunmu, aradığın sistemi söyle...
Dün seni yolda görmüşler, kolunda da breakout varmış, günahı söyleyenlerin boynuna, ateş de bacayı srmış..falan feşmekan[/QUOTE]
Yok artık az işlem yaptıran sistem arıyorum. Breakout filan sarmaz beni. Az işlem yapsın yılda 30.000 puan getirse de olur.
Tek kontrata 1400TL para ayırsan 30000 puan 3,000TL kâr demek. paran üçe katlanır. MAtematik bu akdar basit.
Biz neden holy grail peşinde koşarız da aza tamah etmeyip aracıları zengine deriz anlamış değilim. Bir de yatayda yediğimiz tokatlar da cabası. Ne moral kalıyor ne sisteme uyum! Az işlem olsun temiz olsun. .lelele
-
[IMG]http://www.finviz.com/fut_chart.ashx?t=YM&cot=124601,124603&p=m5[/IMG]
-
[QUOTE=unlimitted;199051]beyaz saray:
yunanistanı AB kurtarmazsa biz kurtarırız.
trink, 75bin..kom[/QUOTE]
Valla bu ımf şimdide global piyasaları etkilemesin 15 kere :eek:, bizde tecrübe kazandılar sıkışınca Yunanistan IMF ile anlaştı.... anlaşacak....anlaşacaktı....gelmez ayın onbeşinde, bi dahaki hafta, bugün akşama kadar vb.. vb...
Valla işi var piyasaların o zaman.heyk
-
[quote=EMEKDAR;199054]Kessiyyynnn....sadece izliyormuymuş ha ha ha ha ha.........:::::::::[/quote]Angehängte Grafik: pw-merkel-milchkuh.jpg
[[IMG]http://ramerta.com/wp-content/uploads/2009/02/essek.jpg[/IMG]