[quote=YAVUZHAN;199182]bugün yıl gibi geldi bana..
bitsinde maça kaçacam,yeter bu kadar dayak :([/quote]
geçmiş olsun abi. tez zamanda çıkarırsın inşallah.üüü
Printable View
[quote=YAVUZHAN;199182]bugün yıl gibi geldi bana..
bitsinde maça kaçacam,yeter bu kadar dayak :([/quote]
geçmiş olsun abi. tez zamanda çıkarırsın inşallah.üüü
düşündüğüm gibi oluyor...özellikle sistemcilere (kısa vadecilere) dayak atıyorlar...yedirmezler o düşüşü...şimdi pamuk eller cebe diyorlar...indir-kaldır,indir-kaldır,indir-kaldır...
beyinler sulanana kadar indir-kaldır...
4790 totali puvandayım, bu gün,......bakalım gün sonu kaç olacak,
dolarelerim devam gül gibi bakıyorum onlara, hükümeti fonlayacam onun için tutuyorum, aşağıdan topluyorum hep,.....benjaminleri,
525 lönk tekrar,
alımlar kurumsal, satışlar dağınık, resmen sırayla alıyorlar, ürkütmeden çok puşt ve terbiyesizler,......
[quote=boz ayı;199140]vob..açıldığından beri vadeli işlem hacmi spotu kaç sefer geçti..????
bugünkü hacimlere bakın lütfen........kayıtlara geçsin...tarih yazılıyor...
çok güzel hareketler çok........
hem long..hem şort...para yapacak............[/quote]
[I]vob arayı açıyor........[/I]
[I]çok yüksek dalga olacak çokk.....[/I]
[I]önümüzdeki günlerde kokusu çıkar......:eek::eek:[/I]
Spot-30 un saatlik yeşil barını sevmedim ....üüü
63800 az lonK günlüklerde tepki sinyali saatliklerde ve 15 dk grafiklerde al sinyali geldi! Allahtan çok zıplamadım 600 maliyetli shortları 100 e beğenmeyip vermedik 700 ve 800 den kapattık! Hayırlısı artık! Geçmiş olsun Yavuzhan bugün çok zordu umarım fazlasıyla çıkarırsın!
[QUOTE=steveee;199184]Sn. VOB ahalisi, teknik analiz yapabilmek için bana önerebileceğiniz kaynaklar var mıdır acep ??????? (Bu foruma girdiğimden beri elim al veya sata gitmiyor nedeni herkesin grafiklerle konuşuyor olması ben daha önce körebe oynuyormuşum onu farkettim :D :D )[/QUOTE]
beni takip etmede kimi edersen et valla zor topladım
bugün 475 yeresinden yaptıklarım hep karla sonuçlandı, en düşük lönküm, 200 den gerçekleşti, parça başı işçilik devam ediyor, bıktım ulayn, bu adamlar para deposu, fena soymuşlar milleti,......
yuh, amma yukselis meraklisi endeksimiz varmis:mad:
[quote=unlimitted;199187]geçmiş olsun abi. tez zamanda çıkarırsın inşallah.üüü[/quote]
sağolasın patron..