efenim seçim dönemi USDYTL hareketi klasik sanatlarından dolayı USDYTL de long ettim...
Printable View
efenim seçim dönemi USDYTL hareketi klasik sanatlarından dolayı USDYTL de long ettim...
[quote=VOBiX;85419]...Bugünlerde, DOW 7500 lere yaklasinça, çok ciddi FED tarafindan alim yapiliyor ([B]PPT ekibi -piyasayi kurtarma ekibi[/B]) çünkü FED in en büyük korkusu sudur : eger DOW 7500 lerin altina kayarsa, o zaman ABD nin bütün emeklilik sistemi çökmüs olacak (ABD emeklilerin bütün parasi hisse senetlerinde..) ve o an çok ciddi sekilde emeklik fonlarini zor duruma girmis olarak görecegiz.... Iste MART ayi emeklik fonlarinin çökmesinin baslangiçi olacaktir..... Ama su an herkes bu konuyu görmemesizlikten geliyor (aynen Aralik ayinda hedge fonlarinda oldugu gibi )....ekinvest.com
[B]SEYYAH senin ekip işbaşındaymış.[/B] (senin ekip derken bu ekipten en çok bahseden kişi olduğun için)[/quote]
evet biliyorum haberi geliyor banada.zaten bilgim olmadan iş yapamazlar :D
aşağıya bakıyorlar aşağısı uçurum hep uçurumun kenarından çeviriyorlar.dedim ya nasılsa para dediğin şey selüloz kes ağaçları dow'u destekle :D
tabii bununda bir sınırı var.bu şekilde bu değirmen dönmez.ya bu işin sonunda dow daki bütün mallar PPT ye kilitlenecek ya da başka bir hal çaresini bulmamlılar bu işin :D
doların fena ateşi var..:D
31450...lere kadar aşağı inip....longları öldürüp..yukarı dönmelerini bekliyorum....pozisyonuma devam.....31400..lerde ağır pozisyona gireceğim.....
diğer alternatif ise yukarı trade ama py..ilk ihtimale oynuyor....haberiniz olsun.....................
az önce 31750 de 1871 alıcı vardı. Nereye gitti bunlar.?
[QUOTE=SEREN I;85425]31450...lere kadar aşağı inip....longları öldürüp..yukarı dönmelerini bekliyorum....pozisyonuma devam.....31400..lerde ağır pozisyona gireceğim.....
diğer alternatif ise yukarı trade ama py..ilk ihtimale oynuyor....haberiniz olsun.....................[/QUOTE]
31400 altında 30700 var dikkat
31775den tekrar kısa sistemler hala kısada
[quote=furkan;85427]31400 altında 30700 var dikkat[/quote]
sıfırın altı yok.......herkes bilsin......dng
[QUOTE=parderi;85426]az önce 31750 de 1871 alıcı vardı. Nereye gitti bunlar.?[/QUOTE]
bu da son numara.
yok ki bende bi 1700 dane.;)
[QUOTE=SEREN I;85425]31450...lere kadar aşağı inip....longları öldürüp..yukarı dönmelerini bekliyorum....pozisyonuma devam.....31400..lerde ağır pozisyona gireceğim.....
diğer alternatif ise yukarı trade ama py..ilk ihtimale oynuyor....haberiniz olsun.....................[/QUOTE]
Bugün teknik olarak biraz 05.02.2009a benzeyecek gibi duruyor.
[QUOTE=sazan;85404]Way Way Wayyy,
Ne kadar çok long mesajı var. Sazan, Short'larla Voltran oluşturup devam eder.[/QUOTE]
hocam, ben bu dalganın hedefini 29.500-30.000 görüyorum.. sizin hedefiniz ?
[quote=parderi;85426]az önce 31750 de 1871 alıcı vardı. Nereye gitti bunlar.?[/quote]
Benimdi onlar :) Metro dan haber geldi, sildim :)
VOB30 flat..ama maalesef fit değil..100 puan payback
USDYTL ek long
[QUOTE=Astatin;85433]Benimdi onlar :) Metro dan haber geldi, sildim :)[/QUOTE]
Ben biliyodum zaten. Benim ortaklardan biri devamlı benden yüzünü gizliyo. O sensin değilmi ? Şimdi sen benim patronum mu oluyosun.?:confused:
[B]31,800 den kısaları kapattığıma pişman oldum.
Teknik olarak çok zayıf gözüküyoruz. Buraları yeşillendirecek önemli bir veri de yok..
Tekrar short açacağım galiba.
Endeks 24000-24400 aralığını görebilme ihtimali bence daha yüksek.
Pazartesi ve salı 16:30 dow açılana kadar düşüş.. (24000-24400)
[U]Yarın dow desteğinin hemen üstünde olduğu için açıldıktan sonra bize de bir miktar toparlanma gelebilir..[/U]
Doğru senaryo mu acaba ?[/B]
[QUOTE=Astatin;85435]USDYTL ek long[/QUOTE]
dolarda piramit yapa yapa boğazıma kadar dolara gömüldüm..:)
Dolar 16760 dan short açaacğım. bugünlük bu kadar çok yükselmesi sinirimi bozdu :)
1,6765 15 kont. short. Biraz çıtır yapalım.. )
[QUOTE=BORSACIOZGUR;85437][B]31,800 den kısaları kapattığıma pişman oldum.
Teknik olarak çok zayıf gözüküyoruz. Buraları yeşillendirecek önemli bir veri de yok..
Tekrar short açacağım galiba.
Endeks 24000-24400 aralığını görebilme ihtimali bence daha yüksek.
Pazartesi ve salı 16:30 dow açılana kadar düşüş.. (24000-24400)
[U]Yarın dow desteğinin hemen üstünde olduğu için açıldıktan sonra bize de bir miktar toparlanma gelebilir..[/U]
Doğru senaryo mu acaba ?[/B][/QUOTE]
Doğru 24800 altında 24500 destek olur.
py mal toplamak için bunu yapabilir.
sistemler net sat da..ama pozitif uyumsuzluklardan dolayı ,kanımca shorcover de beklemek lazım.uyumsuzlukları( 30 ve 60 dak ) sadece pozisyon kapama için degerlendiriyorum..
[QUOTE=traderx;85387]sabahtan 850 longlar, 950den kapandı
artı 950den kısa.
bugünlük trade grafiğim bu spot30 5m grafik.
[IMG]http://i0902.hizliresim.com/2009/2/16/789.jpg[/IMG][/QUOTE]
775 flat öğle tatili, afiyet olsun.
Bu deutshce den 500-1000 lotluk ani alımlar oluyor bazen tamamen spek piyasaya mal yedirme amaçlı kullanıyorlar
shortları kapamak ıcın ortada hıcbır sebep yok gonul rahatlıgı ıcınde shortlara devam edılabılır zaten yurtdısı da parlak degıl
Doların iş yapabilmesi için spotta 1,6800i geçmesi lazım.
[QUOTE=Vob Trader;85347]775 den bindim uzun trenine[/QUOTE]
800 flat. tek sebep dolardaki yukarı hareket. kısa açmıyorum. aşşa verirlerse aşşadan alcam. yukarı gşderse de sağlık olsun der ordan alırım:)
günaydınnnn.. geç oldu ama....işlerden
ne kadar duygusal uzuncu varmış :)
kısa devam şimdilik......
[QUOTE=VOBiX;85445]Doların iş yapabilmesi için spotta 1,6800i geçmesi lazım.[/QUOTE]
şu an dolar temel nedenlerle perşembeye kadar çıkış yapmalı.. tekniğin al verdiği yerde ben teknikçilere malı devretmiş olurum merak etme..:D
31800 bende uzuna geçtim bakalım ikinci seansa neler olacak, bugün kaşındım galiba ama arada deneme yapıyorum böyle, saygılar...
2.seans durum değişirse bilemem ama şu an için özellikle spotta ne hacim ne momentum düşüş konusunda pek ümit vermiyor.
ama şimdilik...isterlerse beş dakikada değişir herşey...para kimde ise onun borusu öter...
Sanki bi şeylere hazırlanıyolar. Bi müddet için flat.
Bişeyler var bana kalırsa ve spot ikinci senasa başlangıcı önem arzediyor, eğer alımlar gelirde akşama kadar kısa periyodlarda sat sinyaline geçilmezse, yarın sabaha yukarı zorlayacaklarını düşündüm, bunu neden yapıyorlar? çünkü millet kısada bekleşiyor, düşmemesinin tek sebebi bence budur, dow un açılışına kadar, bizde çarpma hareketlerine devam edecekler diye tahmin ediyorum, saygılar...
Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
31.775 aşağı geçilmezse bir tepki gelebilir. 32.125...ve 32.500 en yakın tepki boyları olur kanaatindeyim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..
[quote=catedral;85453]Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
31.775 aşağı geçilmezse bir tepki gelebilir. 32.125...ve 32.500 en yakın tepki boyları olur kanaatindeyim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..[/quote]
Geçmiş olsun umarım hastanız en kısa sürede iyileşir.Allah şifa versin.
Hoşgeldiniz
[QUOTE=MMO;85454]Geçmiş olsun umarım hastanız en kısa sürede iyileşir.Allah şifa versin.
Hoşgeldiniz[/QUOTE]
geçmiş olsun.
[QUOTE=catedral;85453]Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..[/QUOTE]
Geçmiş olsun sn. catedral, yakının inşallah durumu atlatır...
Benimde beklentim çok kısada yukarı yönde ve 32100-32200 civarıdır, sonrasında durumu tekrar değerlendiricem:) saygılar..
[QUOTE=catedral;85453]Geçen hafta bir yakınım ameliyat olmuştu..:( Onun yanında kaldım.. Yeni geldim..
Aşağı bir harekette 31.450 destek olabilir..[/QUOTE]
çok geçmiş olsun cati.. merak ettik seni..:(
Sazan shortların yarısını kapar, kalan yarısı ile devam eder. 31.9 üstüne çıkarsak kalan yarısını da kapamaya niyetlidir.
[QUOTE=sazan;85458]Sazan shortların yarısını kapar, kalan yarısı ile devam eder. 31.9 üstüne çıkarsak kalan yarısını da kapamaya niyetlidir.[/QUOTE]
behlül kaçar gibi olmuş bu cümle :)
syn cadetral ;
geçmiş olsun.
fdow'da ve dax'da göstergeler bu dibi onaylamadı.. yani pozitif uyumsuzluk oluştu..bende mi kaçsam napsam..:..: