Günaydin arkadaslar...
Bol kazanclar
Printable View
Günaydin arkadaslar...
Bol kazanclar
[quote=unlimitted;199359]64.025'i dirençten saymasak diyorum abi :D[/quote]
Sen, sağdan say bakiim.kom
günaydınlar cümleten,
yaw hani bikaç kere dow'un 100 puanlık düşüşünü badem etmişti bizim pela.
açılışta "dow 100 puan mı düşmüş, çok da (ımmm) tın" demişti. :D
şimdi aynı şeyi bu 100'lük için de yapar mı ki. :..:
[quote=excali;199365]Sen, sağdan say bakiim.kom[/quote]
açılışı 64.475'ten yapar sanırsam galiba kesin büyük ihtimalle heralde.
emmeeeeeeeeeeee, benim baktığım bir parametrem var ki...
dediğine göre açılıştan çok kısa bir süre sonra bu gap up badem olabülü. ;)
[quote=unlimitted;199368]yaw hani bikaç kere dow'un 100 puanlık düşüşünü badem etmişti bizim pela.
açılışta "dow 100 puan mı düşmüş, çok da (ımmm) tın" demişti. :D
şimdi aynı şeyi bu 100'lük için de yapar mı ki. :..:[/quote]
üwwwwwwwwwww...üwwwwwwwwww...lem ne güzel gidiyordu, piramitli piramitsiz 1 haftadır para kazanıyorduk..seri bozulacak bugün...üwwwww..
istihdam sağlayacağdım üüüwwwwwww
soruna yanıt: ben peşin peşin zıryalayım da, pelam öyle bir kıyak yaparsa öperiz kendüsünü..amma sanmıyorum...blue boss un dünkü 60 dk ew sayımı bana çok mantıklı geliyor.......
ayrıca; ÜWWWWWWWWWWWW **
Günaydın Dostlar Hayırlı Cumalar Bol Kazanclar
ülen nedir bu sabahları çektiğimiz.. vay yine
şöyle arkaya rahat rahat yaslanıp bi açılış izleyemeyecekmiyiz ....
gapı çıkaracagız diye gündüz atmadıgımız takla kalmıyo...
bir gün bu taklalar esnasında kolu bacagı palaya kaptıracagız ya.....
oda bugünmü ne ..içime kurt düştü..
cümleten günaydın .. bol kazançlar .. dün çok yoğundu yazamadım .. dünkü longlar seansiçi stop oldu .. full flat oldum dahada poz falan açamadım .. bugün bakacaz artık duruma .. ehuhuheu:o:o:o
[quote=mavi;198918][URL="http://img534.imageshack.us/i/vob11022010.jpg/"][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/2663/vob11022010.jpg[/IMG][/URL][/quote]
yani bu...
[quote=Astatin;199370]üwwwwwwwwwww...üwwwwwwwwww...lem ne güzel gidiyordu, piramitli piramitsiz 1 haftadır para kazanıyorduk..seri bozulacak bugün...üwwwww..
istihdam sağlayacağdım üüüwwwwwww
soruna yanıt: ben peşin peşin zıryalayım da, pelam öyle bir kıyak yaparsa öperiz kendüsünü..amma sanmıyorum...blue boss un dünkü 60 dk ew sayımı bana çok mantıklı geliyor.......
ayrıca; ÜWWWWWWWWWWWW **[/quote]
benim en çok zırladığım şey, dün 63.300den longladım da 63.100e kadar üstüme çullandınız ya şortçular olarak.
dişimi sıka sıka tam 40 dakika bekledim.
işte o dişimi sıkma kısmı beni fazla kastırmış olacak ki gittim 150 puana (63.450'den) kapandım.
bütün gece ona zırladım üwwwwwww! üüü
ama şurası da bir gerçek, geceye şort kalacaktım. onu bildiğimden zırlama sesim çok yüksek çıkmadı. :D
Geçenlerde VOB 24 saat olacak falan diye bir geyik dolaşıyordu, fazla ciddiye almamıştım.
Az sonra yiyeceğim gap'den sonra "DOW açıkken açık kalan VOB" özlemim alevlenecek. .dng
Bu konuda bir çalışma olup olmadığı konusunda sağlam bir bilgi var mı acep? :confused: