-
[quote=EMEKDAR;199385]Sanmıyorum yeni başladığını,herkes yanılabilir ama oran önemlidir...
Böyle bir günde,bu öngörüyü yapmak cesaret ister...
Nasıl baktığınıza,nerden baktığınıza,neyi görüp,neyi göremediğinize bağlı...:confused:[/quote]
fena deyildir sevgen, bir dönem esmiştir, çoğu adamı geride bırakmıştır, %95 güvenirim,
-
herkese günaydın ve bol kazanclar forumun güzel insanları :) yüzünüz hep gülsün gerisi hikaye..
agaya da teessuf ederım sabah sabah peşinen.. ayrıca dombilisin taocusun aga
flatim flatsin flat ::::::::::::
-
[quote=EMEKDAR;199385]Sanmıyorum yeni başladığını,herkes yanılabilir ama oran önemlidir...
Böyle bir günde,bu öngörüyü yapmak cesaret ister...
Nasıl baktığınıza,nerden baktığınıza,neyi görüp,neyi göremediğinize bağlı...:confused:[/quote]
Haklısın abi, az sonra eksi bile açılabilir, ama yüksek ihtimalli tahmin +500 ile +1000 arası bir açılış. 9:15'de -500 bile açsa, 9:14 itibari ile normal beklentinin yukarı açılış olmasını değiştirmez bence...
-
[quote=oguzhan;199387]Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
matriks çalışmayan varmı ben açamıyorum.Siteden indirecem siteside açılmıyor.[/quote]
Problem yok normal calışıyor
-
sabah bşlangıcımda, ordinolarım 63425-625 long, dünden uzunum onuda 65200 lere saklıyorum, önlerinde bugün son fırsatları, ptesi ye bırakmaları riskli olur, öğlene kadarki priyod belli eder, yaz ve kış şeklinde iki bölüm izleyebiliriz,
-
günaydın
-
dovda teknik göstergeler 10.137 üstünü desteklemiyor.bu gece belli olur.
-
günaydın gençler.............
-
Vobix az işlem yaptıran bir sistem soruyordu bu olabilirmi hehehe[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8952/adszsan.jpg[/IMG]
-
günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar....
süper lotoda 4 bildik...88 TL kazandım...ü[url]www...2[/url] rakamla 6,5 trilyon kaçtı üwwww....
-
Asti 5 likler longda kapatmadımı dün akşam.
-
h haaaa haaa..
aynı seviyeden açılış ha.....