725 gördü benim 625 gitmedi, açıklayan olursa sevinirim,.....
Printable View
725 gördü benim 625 gitmedi, açıklayan olursa sevinirim,.....
64.500 şorttttttt
[quote=TÜRKOĞLU;199400]günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar....
süper lotoda 4 bildik...88 TL kazandım...ü[URL="http://www...2"]www...2[/URL] rakamla 6,5 trilyon kaçtı üwwww....[/quote]
yaw dün gece yazacaktım unuttum. benim kız senin avatarı gördü dün akşam, tepki şu:
"anneeeeee, şu yavru kutup ayısının güzelliğine baaaaaaaaak" :D:D
hayır senin hacmi de biliyorum, bi komik geldi, bi komik geldi. 10 dakka güldüm.:..::..:
[QUOTE=mbm;199402]h haaaa haaa..
aynı seviyeden açılış ha.....[/QUOTE]
abi iki tane patlatsana fdowa .. ben flatim ama .. canımı sıktı shortşaynör arkadaşlara ayıp oluyo .. üvvv. .
sistemler 5 ve 15 daklık alda....
425 flat.. 425 yarı uzun.....
mücadele başladı....
yinede kısa önceliğim...al sat yapayım biraz...
Günaydın, YYSD :)
Üst üste 4. gün gap yiyorum ve hala hayattayım :)
[QUOTE=selçuklu;199407]abi iki tane patlatsana fdowa .. ben flatim ama .. canımı sıktı shortşaynör arkadaşlara ayıp oluyo .. üvvv. .[/QUOTE]
fdowun suçu yok... boşuna dövdürtme garibi...
ibnelik bizimkilerde....
şimdi palanın bacagından yakaladım... [B]arkasına dolanacagım....[/B]
bir müddet yazamazsam bilinki durumum palaya karşı hiç iyi değil.. haaa hhaa..
[QUOTE=enorton;199411]Günaydın, YYSD :)
Üst üste 4. gün gap yiyorum ve hala hayattayım :)[/QUOTE]
he aynen
Ağlasam gözyaşlarımı duyabilir mi Pala mısralarımda?
üwwwww....
açılış hayırlı ugurlu olsun.. yalnız dikkatimi çeken bi husus oldu eskiden çok çok çok yukarı fırlamaya niyetli piyasa artık yok gibi.. aksine fırsat bulsamda satsam endişesi yerleşti insanlara.. yada yerleştirilmek istendi ..
peki şu sıra tamda düşüyo gibi gösterip bir imf beklentisi satma yada not artırımı zamanı değil midir ? yanı bu adamlar gostere gostere mı gıdecekler 40-50 binlere.. bana hiç öyle gelmiyor nedense..
YYSD.... o kadar zırladık..inşallah boşa zırlamışızdır..ü[url]www..ehueheueh[/url]
[quote=enorton;199411]Günaydın, YYSD :)
Üst üste 4. gün gap yiyorum ve hala hayattayım :)[/quote]
Geçmiş olsun... Ben geçenlerde 7 günde 6 gap yemiştim... Hiç borsadan anlamayan ilkokul 3'e giden bir çocuk bile benden daha başarılı tutturur gap yönünü...