-
[quote=Astatin;273609]kayaboss..çok pissin:::::::::sabahki mesajlarınla şimdikileri karşılaştırıyorum da:D[/quote]
ustad ben tarafsızım biliyosun ne görürsem onu derim ayı isem ayıyım boğa ise boğayım yeri geldiğinde de tilki oluyorum ama şimdi boğa zamanı bence en azından bu hafta he bi bakmışım ayı olmuşum konjektür neyi gerektirirse o oluruz ::: ::: :::
-
[quote=a.kaya;273615]77800 üstünde 3 gün kalsın yeter 82*** için[/quote]
bence 77200e verirlerse sen anında kapatırsın longlarını.dng
-
[quote=Strategist;273608]Cırcır patron, sisteminin geçen ayki al sat sinyallerini gösterir misin matriks'de, ciddi merak ettim geçen ay 10.000 puan veren sistemin nerelerden alıp sattığını? Full mekanik sistem di mi?[/quote]
Görsel trade ediyorum daha formül edemedim matriksde :confused: daytrade sistemi olduğundan mıdır yoksa benim formül işinden anlamadığımdan mıdır bilmem. Büyük ihtimal 2. şık :) Daytrade olayı full mekaniğe girmez sanırım sizin dilde.
İnanmıyorum diyosan sn.saraylı başta olmak üzere diğer daytradeci arkadaşlar onaylayacaktır +10.000 puan üzeri kazancı. Hatta daha fazla alanda vardır realize olayını daha geliştirdilerse.
-
austos vade teorik fiyatin 375 pivan uzerinde
ekim vade ise tam teorik fiyatta
dikkayt
derken spott artti uhuhuuhuhuhuh
astatin help plzzzz
-
[quote=Astatin;273622]bence 77200e verirlerse sen anında kapatırsın longlarını.dng[/quote]
kapatınca burdan yazarım asti kardeş umarım geç olmadan fazla yukarı gitmeden sendeki de al verirde fazla zarar yazmassın üüü :(
-
sn saraylı sayımlarınızı paylaştığınız bir başlık mevcutmu..daytrader başlığında bir şey bulmak mümkün değil..güncel bir x100 analizi güzel olurdu.saygılar.
-
bi pasta verebilecek yokmu franbuazlı yada meyveli olsun lütfen :..:
-
gevşeeeeeeeeeeeeeeeee:::
gevşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:::
-
asti patron,
saat 17 de ABD den gelecek veriler var, tek umudum o veriler üüwwww
-
[quote=a.kaya;273625]kapatınca burdan yazarım ati kardeş umarım geç olmadan fazla yukarı gitmeden sendeki de al verirde fazla zarar yazmassın üüü :([/quote]
bak 275 gördü..emin misin:..:
-
-
[quote=selçuklu;273610]histemcilere ayıp olmuş bence ..patron ..strnin özünde histemde var ... .. üvvvv[/quote]
histem erken realize ediyo asti kazançı azaltıyo kullanan varsada bunu görüp histeme gıcık kapacaktır.