-
bır sey beklıyorlar gelecek haber falan yok işlem hacmı spot için olu.garanti spou belirleyen bır hısse o da cumaya gore aynı.ama vob 500 eksii var bır iş bu durgunluk işilem hac azlıgıı satanın artık pilinin bittiğine delalett ama hayırlısı bakalım 32,000 gecerse hızlı yukselış olur
-
[B]Kayahan gelmiş nasıl yorumlamamız gerek .kom[/B]
-
Ya ben göstere göstere düşüş olması zorlaştı diye düşünmeye başladım birazda, madem yatay takılacağız, hareket edelim, çok ağır kitle olmıyım dedim:), yoksa en ufak aşağı harekette affetmem, bi spot açılışını görelim bakalım, saygılar..
-
Sayın catedral,
geçmiş olsun , acil şifalar dilerim.
-
[QUOTE=bull market;85464]Ya ben göstere göstere düşüş olması zorlaştı diye düşünmeye başladım birazda, madem yatay takılacağız,[COLOR="Red"] hareket edelim, çok ağır kitle olmıyım dedim:), [/COLOR]yoksa en ufak aşağı harekette affetmem, bi spot açılışını görelim bakalım, saygılar..[/QUOTE]
hareketsizlikten göbek yaptın iyice zaten..:..:
-
[color=#FF0000][b] 16.02.2009 11:14:00 OBAMA YÖNETİMİ, OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YENİDEN YAPILANMAYI KONTROL EDECEK BİR EKİP OLUŞTURUYOR [/b][/color]
Obama yönetimi, federal hükümetin otomotiv sektörüne sağladığı kredilerin kullanımını ve otomobil üreticilerinin yeniden yapılanmasını nedenleyecek bir ekip oluşturuyor. Konuya yakın kaynakların verdiği bilgiye göre ekibin başına Hazine Bakanı Timothy Geithner ve Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Laqrence Summers getirilecek. Ekipte, United Steelworks sentikası danışmanı ve Lazard Ltd'nin eski başkan yardımcısı Ron Bloom'da yer alacak. Foreks Haber Merkezi
-
31,900 den bende kapattım kısaları.. uyumsuzluklar korkuttu gözümü.:). flat..
-
[QUOTE=catedral;85463][B]Kayahan gelmiş nasıl yorumlamamız gerek .kom[/B][/QUOTE]
gecmis olsun bu sıralar cevremdeki herkesin yakını sağlık sorunu yaşıyorüüü bu 5. oldu
-
[QUOTE=catedral;85463][B]Kayahan gelmiş nasıl yorumlamamız gerek .kom[/B][/QUOTE]
Geçmiş olsun acil şifalar.
Kayahan = :yü:
-
[QUOTE=jerfin;85466]hareketsizlikten göbek yaptın iyice zaten..:..:[/QUOTE]
Aslında şikayetçi değilim, bir gram et bin kusuru saklar mıydı neydi o söz, işte o zöze hak veriyorum şimdi ne yapıyım:D:D, sıska yada zayıf olmak yakışmıyormuş bana:))), saygılar...
-
[quote=jerfin;85468]31,900 den bende kapattım kısaları.. uyumsuzluklar korkuttu gözümü.:). flat..[/quote]
bir NUNUş kaldı ha kısacı :)
-
[quote=bull market;85471]Aslında şikayetçi değilim, bir gram et bin kusuru saklar mıydı neydi o söz, işte o zöze hak veriyorum şimdi ne yapıyım:D:D, sıska yada zayıf olmak yakışmıyormuş bana:))), saygılar...[/quote]
et saklar da yağ saklamaz:..::..:
-
Akşama kadar mutlaka kısaya geçerim yine, hiç mi hiç rahat edemem uzunla yada flatla..
-
[QUOTE=Astatin;85473]et saklar da yağ saklamaz:..::..:[/QUOTE]
İşin ilginci benimki ne et ne yağ, Türk kası:D:D
-
[QUOTE=Astatin;85472]bir NUNUş kaldı ha kısacı :)[/QUOTE]
nunu sadıktır, ayulara ihanet etmez..:)
bende indim gemiden.. aslında yarın gemiyi terketmeyi düşünüyordum ama..:(
yine de stratejime sadık kalıp alımlarımı yarın yada çarşamba yapacağım.. dinlenelim iki gün..:)
-
Birde 38000 den 5.5.3 hedeflerinin sonucunu bekleyen saganak var kısa.
-
kayahan bu sefer de bize dibi gösterecek mi bakalım..:..:
ama papaz her zaman pilav yemezmişşş..:eek:
-
Sayın Catedral geçmiş olsun
-
Bu arada Jerfin,
Teşekkür kraliçesi olmuşsun..Tebrikler :) :)
-
Spot 30 için bugün 31600 lerin altında 31300 ve 31000 seviyeleri bulunmakta, spot hareketiyle vob hareketi arasında dağlar fark var, bakalım hangisi haklı, saygılar...
-
[QUOTE=jerfin;85476]nunu sadıktır, ayulara ihanet etmez..:)
bende indim gemiden.. aslında yarın gemiyi terketmeyi düşünüyordum ama..:(
yine de stratejime sadık kalıp alımlarımı yarın yada çarşamba yapacağım.. dinlenelim iki gün..:)[/QUOTE]
dolarlarımın yarısı duruyor amaaaa..:..:.lelele
-
[QUOTE=Astatin;85480]Bu arada Jerfin,
Teşekkür kraliçesi olmuşsun..Tebrikler :) :)[/QUOTE]
ya baktıkça huzursuz oluyorum zaten..:) cırcır yeter verme artık teşekkür..:D
-
[QUOTE=jerfin;85478]kayahan bu sefer de bize dibi gösterecek mi bakalım..:..:
ama papaz her zaman pilav yemezmişşş..:eek:[/QUOTE]
Tabiiki gösterecek, niye böyle günleri seçiyor sanıyorsun.
-
jerficimm dolarlar malşiyetin bir altına stop sana kkolay gele
-
[QUOTE=saganak;85477]Birde 38000 den 5.5.3 hedeflerinin sonucunu bekleyen saganak var kısa.[/QUOTE]
orada yukarı ralli bekleyen ve yazan HR vardı.
unutma unutturma.
sevgiler.
-
-
31900 den kapandı kısalar.
32200 üstünde uzun , 31700 altında yeniden kısa gider..
-
30700 göstersinler oradan uzayalım ya hadi canım PY güzel PY
-
[quote=furkan;85489]30700 göstersinler oradan uzayalım ya hadi canım PY güzel PY[/quote]
orası kısayla arkaya yaslanma yerim olacak
-
[QUOTE=cırcır;85490]orası kısayla arkaya yaslanma yerim olacak[/QUOTE]
orayı görsek bile bence kırmaz oradan güzel yukarı bir hareket gelir
-
forumda doğru dürüst kısacı kalmadığına göre bu py aşağı sert basar mı..:))
daha alım yapmak için hiçbir neden yok, olur mu olur !!
en güvenli alım çarşamba sabahı bana göre..
-
[quote=jerfin;85492]forumda [B]doğru dürüst kısacı[/B] kalmadığına göre bu py aşağı sert basar mı..:))
en güvenli alım çarşamba sabahı bana göre..[/quote]
selam millet,
hic bu kadar asagilanmamistim jerfin.:..:.
catedralll, ayu arkadasim, nerdesinnnn?
-
[quote=jerfin;85492]forumda doğru dürüst kısacı kalmadığına göre bu py aşağı sert basar mı..:))
en güvenli alım çarşamba sabahı bana göre..[/quote]
Sizin işinizde zor be jerfin hanım:):..::cool:
-
[QUOTE=jelibon;85486]orada yukarı ralli bekleyen ve yazan HR vardı.
unutma unutturma.
sevgiler.[/QUOTE]
O zaten polyannanın IMKB şubesi.
-
[QUOTE=nunu;85493]selam millet,
hic bu kadar asagilanmamistim jerfin.:..:.
catedralll, ayu arkadasim, nerdesinnnn?[/QUOTE]
canım benim sen en dürüst ayusun..:..:
-
[QUOTE=VOBiX;85495]O zaten polyannanın IMKB şubesi.[/QUOTE]
yoksa pinokyomu?
-
Sayin Catedral gecmis olsun.
2 saat uyudum geldim piyasa halen ayni.
Camasir ipini ogrendim.. :)
[B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D
-
[QUOTE=bikmisbroker;85498]Sayin Catedral gecmis olsun.
2 saat uyudum geldim piyasa halen ayni.
Camasir ipini ogrendim.. :)
[B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D[/QUOTE]
genelde arkadaşımız geldikten sonra 1kez daha verip ralliye geçeriz yada hiç vermeden ralliye geçeriz :)
-
[quote=VOBiX;85495]O zaten polyannanın IMKB şubesi.[/quote]
eüzü.......VOBIX senden bir tercüme daha alayım türkçeden türkçeye mümkünse...nedir bu HR olayı, IMKB şubesi, polyanna falan ???
-
Konuyu Toplam 165 Üye okuyor. (110 Kayıtlı üye ve 55 Misafir)
mersiyk, misafir, SEYYAH, Molly, poyraz, Dantes, catedral, furkan, Astatin, cnc, özdenil, cırcır, YAVUZHAN, falconettin, nunu, albatrros, suprad, juliano, mavi, mde, metatay, ttcetinkaya, mimar74, bikmisbroker, thracian, abka, 7410, berdush, jelibon, marakes, men, cansalk, aslan, aykilic, onal, WereRabbit, raymonda, daylight, saganak, VOBiX, Orkun, Ardasu, truva, SEREN I, volkante, deks, maşuk, cengaver, traderx, last trader, MMO, güvence, MRFREE, eorkunb, onur, Sunrise, cetdem, berkedi, tuareg, Vob Trader, Dani19, AMON RA, unlimitted, clark, mbm, artanis, optra, bgungor68, borsacim, türkmen, murbi, rynse, ÖZGÜR EFE, shibumi, oğuzt, abilag, Larossıan, parderi, liti, zaGor, chakmak, ayyu12, TIFIL, oguzhan, irfanbilgin16, GÖKHANFINDIK, Nafiz, follow, bonnie, power, BORSACIOZGUR, belhal, emrehan, sentinus, eagle2002, yavnaz, mur@t, BULENT, selami, yukcel, baraniko57, kayahan, urungu, MASTER, mgudul, sungur