boşluk doldurmaya gidiyor sanırım.
Printable View
boşluk doldurmaya gidiyor sanırım.
:dü::dü::dü::dü:.dng.dng
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=299037&resize_x=600[/IMG]
[quote=thracian;199494]Keske Sn. Sazan burada olsaydi sda sorsaydik ücgen olustu mu diye...
Hatta daha da acemice sorayim: Eger bu olusan ücgense bu ikinci dalga mi, B dalgasi mi diye...[/quote]
üçgen oluşuyorsa yukarı c dalgası bitmiş olmalı aşağı d için iner sonra tekrar yukarı e ve aşağı GÜMMMM...
ama üçgense tabii...
[quote=selçuklu;199498]projeksyon ilhamım geldi .. ahnada projeksyon supported by unlmited .. üvvv ..
[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/3912/adszaj.jpg[/IMG][/quote]
Bu pro-çeksiyon istavriti ürkütmesin,yavaş yavaş alıştıra alıştıra şimdi 57 yeter sonra ayulaştıkça alıştırırıkh...:)
alman disisleri bakani diyor ki!! hepiniz davetlisiniz!!!(ab basbakanlarina)( merkelin memelerindeki sut) tum euro bolgesi ulkelerine yeter......dng.dng.kom
Angehängte Grafik: pw-merkel-milchkuh.jpg
[IMG][/IMG]
ama üçgense tabii...[/QUOTE]
Bir Gümmm sesi duydum.
Ücgendir o zaman o:)
görüşüm şudur.
piyasa, satış yediğinde ayağa kalkmakta zorlanıyor.
gap'lerle veya haberlerle gelen yükselmeler kalıcı olamıyor.
2.000 puanlık bir düşüş çok kısa bir süre sonra 60binli rakamlara veda ettirebilir.
Günlük oynamalar mesele değil. Mesele vade sonu sözleşmenin ne olacağıdır.
[quote=fXci;199510][B]ee gumu boşaldığında ötenlerden varsa olur[/B]... ::: matriksin zistem alarmına kalırsam geç kalayorum[/quote]
Gumu boşladığında güneş yağı sürerek uyandırıyo bizdeki modeller..:)
[QUOTE=ERK;199513]Günlük oynamalar mesele değil. Mesele vade sonu sözleşmenin ne olacağıdır.[/QUOTE]
Neden :)
satış baskısı feciii .. üvvv . %5 düşeriz tahminm. .