Pala kazanacaktır. Bana düşen palanın kazanımından payımı ayırmasını sağlamaktır.
Mesele palayı payımı ayırmak zorunda bırakmaktır.
Printable View
Pala kazanacaktır. Bana düşen palanın kazanımından payımı ayırmasını sağlamaktır.
Mesele palayı payımı ayırmak zorunda bırakmaktır.
250 lim geldi, 025 şimde gelsin, gelmesse yyukarı giderse 250 çıkarız, aşağıdan tekraar,
sürekli soygun teorisi gereği, SSTG güzel oldu, evet SSTG, hımmm, vay * be ,* nı be
[QUOTE=thracian;197937]Garan cok önemli piyasa icin, haklisiniz... Hatta en önemli kagit..
Ancak bazen onda da kendine özel durumlar olabiliyor. Acik pozisyonlar yakalanmis kurum veya kisiler, bankaya özel durumlar vs...
Ben de merak ediyorum neden geride kaldigini acikcasi, görecegiz...[/QUOTE]
Bir iki gün önce tartismistik Garan`i...
Bugün de ters piyasaya...
yavuzhan nerde yaw...dün kötü bi gün geçirmişti. inşallah bugünü güzel geçiyordur.
[quote=indregandi;199519]250 lim geldi, 075 şimde gelsin, gelmesse yyukarı giderse 250 çıkarız, aşağıdan tekraar,
sürekli soygun teorisi gereği, SSTG güzel oldu, evet SSTG, hımmm, vay * be ,* nı be[/quote]
Abi tebrikler,cok basarılı..1 haftalık yatayda cok iyi is yaptın,güle güle ye abi palanın mangırlarını...
[quote=fXci;199500]Hatırlıyorumda ilk manitamla ilk cinemaya gidişimizde benden bi numero gelmeyince 2. yarıda dayanamayıp o beni öptüydü ::: ey gidi günner :::[/quote]
yok.patlamış mısırına ilaç atacaım gayri FXchi abem.10 dak araya gadar oldu oldu bu iş..
basın leyn... *.* uzununun...
64325 kısa...
biraz çekseydinde yukardan bassaydım ya kafana pala....
sistemler hala alda... rahat değilim...........
5 minute ye göre 64 critic oldu,
şöleki, bu 64 civarından bir tepki kor, ve yeterli yükseği sağlayamaz ise cüscü on the way, silifkenin yoğurdu,
benim longlarda ara boş zaten, karıncanın kafası ve antenlari 64025-250 de buna keza, kıçı yani ağır yeri, 63425 ve 625, de yani sandık yeresinden uzak durmak lazım, 64 yukarıdaki durumda kırılısr ise, 63 ler test edilir,......
[QUOTE=mbm;199524]basın leyn... *.* uzununun...
64325 kısa...
biraz çekseydinde yukardan bassaydım ya kafana pala....
sistemler hala alda... rahat değilim...........[/QUOTE]
müsterih ol abi bence .. bugün küskügünü bence .. herkesin küskü gününü kutlarım .. saygılar hörmetler ..
Kademeler kalinlasiyor...
[quote=selçuklu;199479]600 kısa .. küskü kimdeyse .. çıkarsın .. üvv ..[/quote]
melaba...lelele.lelele sakarya nehrinin batısındayız patron..
bazı arkadaşları hiç anlamıyorum..ne olmuş dow %1 çıktıysa....ilk defa mı görüyon kardeşim..topik topik gezip zırlamanın ne nlamı var..:D:D:D
64.625 şortları proceksiyon gereği 63.975 cover.
ana şortlar devam...
pela, bugün çok ama çok pis çarpıcam seni, hissediyorum.
dünden gelen bi özgüvenim var zati.kaçacak delik ara! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]