67'ye TP yazmış olan longları amma kastırdı bizim pela haa. :)
Printable View
67'ye TP yazmış olan longları amma kastırdı bizim pela haa. :)
apsd -22035 yuh artık.. bunlar ıste aganın basım basım bastıgı shortlar ve trene sonradan atlayan shortcu kardesler.. dayım teee 75000 den beri poz acıyordu karsılıklı.. yanı kendı yazıp kendı alıyodu kontratları.. sımdı 65000 de bunların karını aldı iste.. hemde 1000 puanda.. basarken aynı lotla bi 10000 puan basabiliyo ama.. ıs kapatmaya gelınce alsa bile 1000-1500 puanda bunu telafi edebiliyor.. sokayım boyle piyasanın derinligine desek ceza bile verir bize seypeyka .. ondan sonra yok aga olagan ustu durum yok .. hastirlen külahıma anlat sen onu ...
allahtan daytraderız be yoksa carpım carpım carpıldıydık :) bu arada dünkü longlar iyi iş yaparmıs ama biz daytrader olmuşak :))
[quote=unlimitted;244688]67'ye TP yazmış olan longları amma kastırdı bizim pela haa. :)[/quote]
mutlu son :)
istop ve flat .. kısmet
[quote=unlimitted;244598]USD/CHF long:1,1523
stop: 1,1491
TP: hele bi coşsun, ilk dinlenme noktasını iz süren stop yaparık. :::[/quote]
1,1544'den TP.
fazla bekledi...
20 pip çekilmeye az önceki kaldıracın 2 katı ile tekrar longlarım.
[QUOTE=unlimitted;244682]zaten geçişine bakalım dedik. geçecek mi geçemeyecek mi göreceğiz. geçemezse 20 pip alır çıkarız.
geçerse 1,1540'ı stop yazar devam deriz. ki bu da dünya yansa 17 pip cepte demektir.
güzel bir win-win örneği olur. :..::..:[/QUOTE]
veee kırdı...brv
[quote=jerfin;244712]veee kırdı...brv[/quote]
benim fazlasında gözüm yok apla...
bana uyarsaaa, avlarım. uymazsaaa çok da tın derim...
günde 5 paritenin dip/zirvesini avlasam 15 pip'e yazılsam 75 pip yapar.
tam kaldıraç ile portföyü takriben %71-80 oranında katlar. 1 günde. şaka gibi rakamlar...
asla tam kaldıraç kullanmadığımı düşünürsek, %20.
pamuk şeker...:..:
2 lik sat verdiği için tekrar kısaldım ... 075 ort kısayım .. yakın istop ..yine ..
bu son pozum istop olursam dahada bulaşmam bugün ... cümleten bol şans ...
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/2567.jpg[/IMG]
ralli...eynseync...ema 112 üzerinde önemli bir dirençte..dikkayt
[IMG]http://i45.tinypic.com/34rygps.png[/IMG]
[quote=selçuklu;244731]2 lik sat verdiği için tekrar kısaldım ... 075 ort kısayım .. yakın istop ..yine ..
bu son pozum istop olursam dahada bulaşmam bugün ... cümleten bol şans ...
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/2567.jpg[/IMG][/quote]
alımlar çok agresif ve piyasanın güçlü durmasını sağladı...üüü
[QUOTE=unlimitted;244738]alımlar çok agresif ve piyasanın güçlü durmasını sağladı...üüü[/QUOTE]
abi ben zayıflık hissediyorum piyasada .. fdowda .. spotta .. zayıflık var .. ama vob güçlü tahminim .. ...işin kötü tarafı bende güçlü vobda kısayım .. ehuehuhueu :::::::::
diğerleri güçlenince vob zayıflarmı acaba .. yoksa dahadamı güçlenir .. bakalım görelim .. bilemiyorum .. :D:D
[quote=selçuklu;244740]abi ben zayıflık hissediyorum piyasada .. fdowda .. spotta .. zayıflık var .. ama vob güçlü tahminim .. ...işin kötü tarafı bende güçlü vobda kısayım .. ehuehuhueu :::::::::
diğerleri güçlenince vob zayıflarmı acaba .. yoksa dahadamı güçlenir .. bakalım görelim .. bilemiyorum .. :D:D[/quote]
ben susayım en iyisi üvvvv üüüüüü