vay arkadaş,
Şubat vade uzlaşma: 73.675
Nisan vade kapanış:72.975 ????
Printable View
vay arkadaş,
Nisan vade kapanış:72.975 ????
vayyyy... selçuklu hünkar gelmiş....lelele .lelelehoş gelmişşsen hünkarum.....lelele.lelele
[quote=excali;394359]selçuklu patron,
İtki, korrektiv olabilir mi?:..:[/quote]
etkidir o... etkiiii...dng
[quote=excali;394401]vay arkadaş,
Nisan vade kapanış:72.975 ????[/quote]
derinliği olmayan zurnadan piyasalarda olağan şeyler bunlar...kısaları patlat..hatta long actır...şimdide dön aşşa...trader ne yapacak şimdi.. 7 den 70 e kalaylayacak...:mad::mad:
[URL]https://twitter.com/#!/excali11/status/174884170571595776[/URL]
?????
[quote=excali;394401]vay arkadaş,
Nisan vade kapanış:72.975 ????[/quote]
Şinci diyorsun ki, klasik mevcut vadenin lonklarını fiyatı yukarı çekerek cillop fiyattan bağladı bu arada Nisan vadeye gelen lonkculara da şortları kitledi...:o:o hımm ben öyledir demiyorum..tersini de demiyorum:D bişi demiyorum yani:D:D Onun adı PALA Dalton, her vade gezer balkon balkon diyorum:D
klasik ta formasyonları gibi olmak istiyorum...düştüyse şortdum, çıktıysa lonkdum:..::..::D:D
Bu arada Selçuklu G.'de rüzgar gibi geldi geçti yine..Patron gündüzlü geceli yatıya felan da gelsen..olmuyo böyle....dng
[quote=selçuklu;394354]cümleten hörmetler .... :o:o[/quote]
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/5790/33x53.png[/IMG]
[B]b nin tükettiği zaman yetersiz...hünkarum...:))) [/B]yohsa ortodoks kilisesini mi ziyaret ediisiin gizli gizli..:mad: zaten epey zamandır da yohsun görünmiiydin...yakın zamanda bi daha ki milenyumdan anahtar dağıtacaklarmış onlar...yohsa bi anahtarda ben alayım mı dedin....dng
cedayları toplar kazan kaldırırım haaa...:mad:...:..::..::..:
[QUOTE=obsidyen;394425][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/5790/33x53.png[/IMG]
[B]b nin tükettiği zaman yetersiz...hünkarum...:))) [/B]yohsa ortodoks kilisesini mi ziyaret ediisiin gizli gizli..:mad: zaten epey zamandır da yohsun görünmiiydin...yakın zamanda bi daha ki milenyumdan anahtar dağıtacaklarmış onlar...yohsa bi anahtarda ben alayım mı dedin....dng
cedayları toplar kazan kaldırırım haaa...:mad:...:..::..::..:[/QUOTE]
opsi patron ..... neoda .. ....neely amcaya göre . correction zigzag ve flat için time limitation wave c ile ilgili .. ...
vakit bulmuşken kısaca sayımı anlatayım...şuan için flat yapının wave c si third extension terminal bi dalga gibi duruyor .... ....
flat sayıma ve terminale göre ... terminal ve c tamamlandığında ....>>... .. kvli trendin 75000 depesi kısa zamanda exx olur ..... bence şimdilik görüntü böyle ..
cümleten hörmetler ... .......xauusd ... exxxx bu arada .üvvv...:D:D...:o:o..
[quote=selçuklu;394479]opsi patron ..... neoda .. ....neely amcaya göre . correction zigzag ve flat için time limitation wave c ile ilgili .. ...
vakit bulmuşken kısaca sayımı anlatayım...şuan için flat yapının wave c si third extension terminal bi dalga gibi duruyor .... ....
flat sayıma ve terminale göre ... terminal ve c tamamlandığında ....>>... .. kvli trendin 75000 depesi kısa zamanda exx olur ..... bence şimdilik görüntü böyle ..
cümleten hörmetler ... .......xauusd ... exxxx bu arada .üvvv...:D:D...:o:o..[/quote]
[COLOR=#004477][FONT=Arial]FLATS and ZIGZAGS (3 segment patterns)
1. The time differences between waves in Flats and Zigzags is greater than in any other correction.
2. If waves-a and b are about equal in time, wave-c will usually equal a+b in time.
3. If wave-b is much larger than wave-a in time, wave-c will equal the time of (a+b)/2.
[B][COLOR=red]4. Wave-b can NEVER take less time than wave-a in a Flat or Zigzag.
[/COLOR][/B]5. Based on the above, this means wave-c always takes more time than wave-a in Flats and Zigzags.
6. Over all other corrections, Zigzags allow for the greatest price differences between waves[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial]:mad::mad::mad:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial]gizli gizli tezbik cekiisin onnarla galiba hünkarum şüpheleniimm senden...kafanı bulandırıriiile onnar fundemantal...zehiri yavaş yavaş verile...sonnada ya aforoz ya giyotin ...üüüvwwvw...ben gorkiimm onnardan....dng:::::::..::..::..:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial][FONT=Arial Black][/FONT][/FONT][/COLOR]
[QUOTE=obsidyen;394510][COLOR=#004477][FONT=Arial]FLATS and ZIGZAGS (3 segment patterns)
1. The time differences between waves in Flats and Zigzags is greater than in any other correction.
2. If waves-a and b are about equal in time, wave-c will usually equal a+b in time.
3. If wave-b is much larger than wave-a in time, wave-c will equal the time of (a+b)/2.
[B][COLOR=red]4. Wave-b can NEVER take less time than wave-a in a Flat or Zigzag.
[/COLOR][/B]5. Based on the above, this means wave-c always takes more time than wave-a in Flats and Zigzags.
6. Over all other corrections, Zigzags allow for the greatest price differences between waves[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial]:mad::mad::mad:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial]gizli gizli tezbik cekiisin onnarla galiba hünkarum şüpheleniimm senden...kafanı bulandırıriiile onnar fundemantal...zehiri yavaş yavaş verile...sonnada ya aforoz ya giyotin ...üüüvwwvw...ben gorkiimm onnardan....dng:::::::..::..::..:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#004477][FONT=Arial][FONT=Arial Black][/FONT][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
opsi patron ... neelye ait örijinal bi sayım ... wave b take less time than wave a ..:mad:
[IMG]http://e1203.hizliresim.com/v/1/34jun.png[/IMG]
[quote=selçuklu;394516]opsi patron ... neelye ait örijinal bi sayım ... wave b take less time than wave a ..:mad:
[/quote]
hünkarum orada a=b dir bu elongate flat lerin klasik kalıbıdır...yoh yoh ben annadum sen illede haci olacim deyisinn...:..: bak uyaririm seni, disk sıyırabilin sonna formatta gurtarmaz ona göre ha....dng:D:D
[img]http://www.funnyjunkz.com/wp-content/uploads/2007/05/funny-cat-picture-snow-cat.jpg[/img]