kemerlerini lütfen gösterildiği şekilde bağlayınız.oksijen maskeleriniz baş üsütnden düşecek:)
Printable View
kemerlerini lütfen gösterildiği şekilde bağlayınız.oksijen maskeleriniz baş üsütnden düşecek:)
Fare yi çağırdım..15 dakikaya gelir..Affetmiş beni..Oğa göre
aşşağıda 475 yukarda 850 kapanıslar 800 pointlik hedefime giden yoldur :) arasında bos takılabiliriz :) ilk hareketin fake olacagını düşünüyor ve bu sınırlardan terse giriyorum gunun stratejisi benim için bu...
5. dalga falan istemiyorum ben.. şelale istiyorum, 69.800 istiyorum.. üüüüüwwwww..
[quote=Astatin;255685]Fare yi çağırdım..15 dakikaya gelir..Affetmiş beni..Oğa göre[/quote]
Fare ne abi? :) Tavuğa noldu? Bıkbıkbık :D
[quote=jerfin;255674]illa diycen yani, e de bakalım..:p:p
yok beah bu forumda bir tane zirve avcısı var sadece.. 2'cilik olabilir belki benimkisi..:o
ee bugün benim pivotum 70.850.. altı short, üstü long.. ne edem şimdi ben sen söyle o zaman çekirge....kom[/quote]
ayu ruhun hortlamış yine bakıyom da. .dng
yannız benim göstergeler heç eyi şeyler demiyo şortlardan yana. :::
neyse, ben biraz işlerimle ilgileneyim. gelirim yine ara ara...
ema55............70.905
[quote=jerfin;255687]5. dalga falan istemiyorum ben.. şelale istiyorum, 69.800 istiyorum.. üüüüüwwwww..[/quote]
ben de tahoe gölü kıyısına yerleşmek istiyorum...ed seykotaya komsu olmak istiorum..arada ona ev gezmesine gitmek,ya da ben de kalmayınca fazladan tuz yumurta neyın almak ıstıorum kapısını çalıp...:)
cümleten günaydın .. kolay gelsin ...
[QUOTE=unlimitted;255690]ayu ruhun hortlamış yine bakıyom da. .dng
[COLOR="Red"]yannız benim göstergeler heç eyi şeyler demiyo şortlardan yana[/COLOR]. :::
neyse, ben biraz işlerimle ilgileneyim. gelirim yine ara ara...[/QUOTE]
senin göstergeler 69.800 görüldükten sonra haklı çıkacaklar, şimdi değil..:D
ağır satış baskısı var bence .. kısaldım bakalım .. asdadin patron arturu çağırayımmı .. ??
69700 beklerim artık...bence...
[quote=jerfin;255698]senin göstergeler 69.800 görüldükten sonra haklı çıkacaklar, şimdi değil..:D[/quote]
kafasına 2000 puan yediği de oldu daha önce de söylediğim gibi...
ne biçim göstergeyse...:::
- makası keeessss :)
550 den tekrar uzun..
athlon patron golu atıyozmu ... astatin patron fare nerrde .. jerofinitro apla .. hadi yap apla bişeyler düşsün istiyorum kara perşembe olsun istiyorum ..
[QUOTE=Kennym;255703]- makası keeessss :)
550 den tekrar uzun..[/QUOTE]
üvvv 550 ler 400 stop..
dünden açtığım şortlarla gıpraşmadan duruyorum :)))
göstergelerimin hatırına 70.400den long. dün verdiğimiz 250 puanı almak üzere. :)
günaydın,hayırlı işler arkadaşlar !
[quote=selçuklu;255705]athlon patron golu atıyozmu ... astatin patron fare nerrde .. jerofinitro apla .. hadi yap apla bişeyler düşsün istiyorum kara perşembe olsun istiyorum ..[/quote]
golu atmayalım celcukı patrom,basketı atalım,son sanıye 3lüğü olsun,hem de basket faul olsun...faulu de astetom patrom atsın ..maç ööle bitsin...:))
[quote=TIFIL;255700]69700 beklerim artık...bence...[/quote]
70500 kırılırsa rahat görür hatta dahada aşağı görebilir
emalar...
[IMG]http://img265.imageshack.us/img265/6488/adszzz.jpg[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;255705]athlon patron golu atıyozmu ... astatin patron fare nerrde .. jerofinitro apla .. hadi yap apla bişeyler düşsün istiyorum kara perşembe olsun istiyorum ..[/QUOTE]
69.800 iyi mi selpatros...lelele
70400 de destek oluştu 5 liklerde burdan tepki gelebilir belki
[QUOTE=jerfin;255713]69.800 iyi mi selpatros...lelele[/QUOTE]
iyi değil .... 55800 iyi bence .. uzlaşma 55800 olsun bence ... :D:D:D
5 liklerde pu lar oluşuyor gene uff ya tepki gelirmi aceb
neeeeeeeayyyyyyy haftaya avrupa birliğine mi giriyomuşuuzzzzz :::::::::
ehi :D
vay anasını yaa bi poz alamadım üwwwwwwwww ühühühü ben kaçar moralmen eksilerdeyim :D bol kazançlar üwww
[quote=selçuklu;255705]athlon patron golu atıyozmu ... astatin patron fare nerrde .. jerofinitro apla .. hadi yap apla bişeyler düşsün istiyorum kara perşembe olsun istiyorum ..[/quote]
fare kemiriyo üflüyo selpatros...
püfff püff diye geliyor sesi,
bir yılan tıslamasının verdiği hainlik ve tehlike,
süzülerek orta kulağımdan sekiyor,
ve gözümün önünde rakamlarla [COLOR=red]birleşip[/COLOR],
pala nın [COLOR=red]bir leşini[/COLOR] sermek istiyor...
serbest ölçüde yazılmıştır.... Yazar: Aste Petro Eyuboğlu
23.06.2010 İstanbul
250den tepemezse durumlar feci... üvvvvvv
şşt ayular, bi rahat bırakın da nefes alalım bea...
selpatro, intelpatro, şş jerpatro.
çekilin be ne diye üşüştünüz başıma :D
70 binde neymiş yemişim yetmişbini .. fxci petrixci nerde yaw ..çok devamsızlık yapıyor şu sıralar ... ... üvvv ...
[quote=Kennym;255706]üvvv 550 ler 400 stop..[/quote]
ah kenny kardeş patlattılar gene stobu düşen bıçağın altına elinizi koyuyorsunuz resmen bana göre tabi üüü
Şimdi A.Kaya nickinden de bir ilham aldım... Taşlama tarzı bir şiir daha şeedeyim...Argo için özür fekat argo halk edebiyatının vazgeçilmez bir parçasıdır. Diyelim , A.Kaya nın A'sı Ali olsun..
PALA sanki bir kaya,
Bitmez onda çil para,
KY ona bir kaya,
Sonra da Ali [COLOR=red]kaya[/COLOR],
:rolleyes::rolleyes:;);)
Yazar: Vobdereli Aste
[B]4.Direnç : 73.825
3.Direnç : 72.825[/B]
[B]2.Direnç : 71.825[/B]
[B]1.Direnç : 71.200[/B]
[B]Pivot : 70.825[/B]
[COLOR=red][B]1.Destek : 70.200[/B]
[B]2.Destek : 69.825[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 68.825[/B]
[B]4.Destek : 67.825[/B]
bu iki destekteyiz.
70175 görebiliriz az sonra...bence..
[QUOTE=a.kaya;255725]ah kenny kardeş patlattılar gene stobu düşen bıçağın altına elinizi koyuyorsunuz resmen bana göre tabi üüü[/QUOTE]
başka türlü de keyif vermiyo ki :)) ben bu süreci olağan karsılıyorum artık ..
murphy kanunlarını ele alırsak ne düşünürsem düşüneyim tersi gerçeklesecegine göre pek farketmiyor ne yönde poz aldıgım :) aynı yerden kısa girsem emin ol bi teperdi ki piuvvv...
baktıgım gostergeler daha da alta gitmez diiiler.. yanı zorlasan tamam 300 500 emme yok yani gorunmuyo altı pek.. hayırlısı .. bide 70000 düz rakam der orda deneriz :))
düşüş kademeli oluyor..bayılırım..
[quote=Astatin;255726]Şimdi A.Kaya nickinden de bir ilham aldım... Taşlama tarzı bir şiir daha şeedeyim...Argo için özür fekat argo halk edebiyatının vazgeçilmez bir parçasıdır. Diyelim , A.Kaya nın A'sı Ali olsun..
PALA sanki bir kaya,
Bitmez onda çil para,
KY ona bir kaya,
Sonra da Ali [COLOR=red]kaya[/COLOR],
:rolleyes::rolleyes:;);)[/quote]
burda topumuz bi araya gelsek paralarımızı bi araya getirsek onun bir bardak suyunun içindeki 1 damla su etmez asti hoca :..: ona ne kadar ky olarak kaysak hissetmez bile , bence zevk olsun diye yapıyo bu işi para kazanmak için değil :..::..:
he bu arada isim tutmadı ama sen biliyosun galiba :)
[SIZE="5"][B][COLOR="Red"]yygd...[/COLOR][/B][/SIZE]
yorum yok gısa devam ..
[quote=Kennym;255729]başka türlü de keyif vermiyo ki :)) ben bu süreci olağan karsılıyorum artık ..
murphy kanunlarını ele alırsak ne düşünürsem düşüneyim tersi gerçeklesecegine göre pek farketmiyor ne yönde poz aldıgım :) aynı yerden kısa girsem emin ol bi teperdi ki piuvvv...
baktıgım gostergeler daha da alta gitmez diiiler.. yanı zorlasan tamam 300 500 emme yok yani gorunmuyo altı pek.. hayırlısı .. bide 70000 düz rakam der orda deneriz :))[/quote]
eminim pala da ky nin böyle düşündüğünü biliyordur ve orda verir tepkiye oynayanlara .dng