cuma günün tersi olsun lütfen.. 76.700 kapatalım..:..:
Printable View
cuma günün tersi olsun lütfen.. 76.700 kapatalım..:..:
dermişimmmmm ::: şaka asti şaka
[quote=jerfin;273629]asti patron,
saat 17 de ABD den gelecek veriler var, tek umudum o veriler üüwwww[/quote]
aynen.o veriler dandik gelmezse yandı gülüm keten helva.
ama majör parite grafiklerine baktığımda verilerin nasıl geleceğini tahmin edebiliyorum az bıçıh!
umarım yakmazlar beni :::
en az 778 pip lazım acil. :::
[quote=dede2;273626]sn saraylı sayımlarınızı paylaştığınız bir başlık mevcutmu..daytrader başlığında bir şey bulmak mümkün değil..güncel bir x100 analizi güzel olurdu.saygılar.[/quote]
bugün trader la konuşurken yaptık sayımı,önceki gönderilere bakın:)
[quote=cırcır;273633]histem erken realize ediyo asti kazançı azaltıyo kullanan varsada bunu görüp histeme gıcık kapacaktır.[/quote]
kim..ne zaman kimin kazancını azaltmışım:..::..::..:
full flatim ..
[quote=a.kaya;273635]dermişimmmmm ::: şaka asti şaka[/quote]
e olmuyo böyle ama...şimdi mesela 200 görünce de, şaka değil gerçekten şortladım dersen biz ne yapcez:::.dng(bence kapadın:::)
cerfin üzgünüm..sitem al vermişti..kayma okazyonu ile 300 den filat..veriye flat gireceğim..sana bol şans..ühühüh
[quote=cırcır;273623]Görsel trade ediyorum daha formül edemedim matriksde :confused: daytrade sistemi olduğundan mıdır yoksa benim formül işinden anlamadığımdan mıdır bilmem. Büyük ihtimal 2. şık :) Daytrade olayı full mekaniğe girmez sanırım sizin dilde.
İnanmıyorum diyosan sn.saraylı başta olmak üzere diğer daytradeci arkadaşlar onaylayacaktır +10.000 puan üzeri kazancı. Hatta daha fazla alanda vardır realize olayını daha geliştirdilerse.[/quote]
Senin karına inanmıyorum demem asla, senin getirin öyle diyorsan o kadardır, ama full mekanik değilse aynı yöntemle sen başka sonuç elde edeceksin ben başka sonuç elde edeceğim demektir. Sen bazı sinyalleri mesela saat geç oldu ya da öğle arası deyip uygulamayacaksın, ben uygulayacağım. Sen bu kar bana yeter deyip çıkacaksın, ben çıkmayacağım. Sonuçlarımız da tamamen farklı olacak, yani sen +10.000 iken ben aynı yöntemle belki -5.000 olacağım.
Bence bu durumda sistem sonucu ayda +10.000 demek yanıltıcı, "kullandığım yöntem + histemim" demek daha gerçekçi. Zira full mekanik bir daytrading sisteminin tüm sinyaller mekanik olarak uygulandığında geçen ay 5.000 puanı geçebileceğine sinyallerini graf üzerinde görmeden inanmam.
Tabi ki daytrader'lar bunun üzerinde kar ettiler, ama bu sadece sistem kullanarak değil, bazı sinyalleri es geçerek, belki bazı zamanlar hiç işlem yapmayarak, bazen karı alıp hemen çıkarak, bazen de pozu uzun süre açık bırakarak oldu. Yani en az sistem kadar şahsi tecrübe de var işin içinde. Bu durumda alınan karın sistemin aylık getirisi olduğunu düşünmüyorum. Ancak sistem+histem aylık getirisi olabilir.
[quote=Astatin;273641]e olmuyo böyle ama...şimdi mesela 200 görünce de, şaka değil gerçekten şortladım dersen biz ne yapcez:::.dng(bence kapadın:::)[/quote]
kapamadım ayıp ettin inanmıyonmu bana bende yalan olmaz heleki böyle üfürükten şeyler için hiç olmaz ::: :..:
[quote=Astatin;273642]cerfin üzgünüm..sitem al vermişti..kayma okazyonu ile 300 den filat..veriye flat gireceğim..sana bol şans..ühühüh[/quote]
şaka şaka diyecek şimdi demi asti kardeş
ulem GBP/USD'yle top gibi oynuyolar.
pis bişeyler olacak ama...du bakalım.
en son bu olayı €/GBP'den görmüştüm.
70 bar yükselişi 1 barla vermişti. gbp/usd 70 bardır yükseliyordur heralde.
e zamanıdır totoş pela. :::