-
[quote=bikmisbroker;85498][B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D[/quote]
kayahan arkadaşımız ne zaman gelip almanca kötü haberler alıntılasa, yorumlar yazsa endeks orada DİP yapıyor ve ralliye çıkıyor.bundan evvel 2 keresine ben şahsen şahit oldum.çökecek göçecek dedi endeks dipleyip yukarı topkuladı.
tesadüf bence :..:
birde sevgili jelibonla aralarında tatlı bir husumet söz konusu :p
-
[QUOTE=bikmisbroker;85498]Sayin Catedral gecmis olsun.
2 saat uyudum geldim piyasa halen ayni.
Camasir ipini ogrendim.. :)
[B]Kayahan gelmis[/B] demek ne demek?? :D[/QUOTE]
Çok teşekkürler..
:) Kayahan bizim forumun bir tür ters indikatörü oldu bu güne kadar...brv
[url]http://www.voborsa.com/forum/kayahan-index-ve-haberler-buyuk-cokus-t3963.html?t=3963[/url]
Aylardır yoktu ortada .. Bi anda üstteki linkte felaket haberleriyle boygöstermiş.brv
-
[QUOTE=Astatin;85500]eüzü.......VOBIX senden bir tercüme daha alayım türkçeden türkçeye mümkünse...nedir bu HR olayı, IMKB şubesi, polyanna falan ???[/QUOTE]
HR yi öğrenemedin mi daha.. [COLOR="Red"]H[/COLOR]alil [COLOR="Red"]R[/COLOR]eçber..:..:
-
noldu da birden iş c 2 kademe göçtü?endeks de 24300 ler gozuktu gibi sımdılık..u100 içn dıyorum yanls anlasılmasın:)vob da da bı kısmın bekledgı 30000 30500 aralıgı karsılık gelebiilir..bilanço açıklancaktı bugun o kötü belkide..kendim sordm kendim cevapladm gerci..
-
operasyon başlıyor hadi aslanlarım göreyim sizi...30700-31000e de razıyım
-
31.725 den yine UZADIK..
bakalim artik.
-
daha trenden inmedik Nunuya destek :)
-
[QUOTE=traderx;85487]900 kısa...[/QUOTE]
725 ten flat.
-
abla geçmiş olsun.......
kısa devam.....
-
31500 giderse kan götürür ortalıgı
-
kesin bunlar bizim forumu okuyorlarrrrr:eek:
-
750 den kısa açtım istemeye istemeye. lanetolsun :(
-
[QUOTE=clark;85508]daha trenden inmedik Nunuya destek :)[/QUOTE]
İlk hedef 31000
-
-
[QUOTE=mbm;85510][B]ayşe abla[/B] geçmiş olsun.......
[B]kısa[/B] devam.....[/QUOTE]
??Ayse abla da assagi gocmek mi oluyor simdi??
-
[QUOTE=bikmisbroker;85516]??Ayse abla da assagi gocmek mi oluyor simdi??[/QUOTE]
he... ayşe abla tatile çıksın gibi bişey...
kodlu....:)
-
[I]16:40 ABD’de FED Üyesi Duke Konut Fiyatları Hakkında Açıklama Yapacak[/I]
-
-
31700 yeniden kısa..
stop 32150.şimdilik tabi :)
-
[quote=mbm;85517]he... ayşe abla tatile çıksın gibi bişey...
kodlu....:)[/quote]
hayir...sizi camasir iplerinin basinda gorurse bedava camasir suyu veren veren ayse teyze demek.
-
Sazan, Kalan %50 kısaları da 31.7'de verir. Flat.
-
teknikçiler aç kapa artema olur bugün.........longa devam.....31600..31400 ve özellikle 30900.........hedeflerine geldikçe ilave alım yaparım..........
-
Manyak bunlar toplayacak yine, anlaşıldı bugün kafa kırma günü...
-
[quote=sazan;85522]Sazan, Kalan %50 kısaları da 31.7'de verir. Flat.[/quote]
ve dostlari iste o anda sazan icin cok uzulur.
-
[QUOTE=bull market;85524]Manyak bunlar toplayacak yine, anlaşıldı bugün kafa kırma günü...[/QUOTE]
en iyi ihtimalle 31000görürüz bugun:)
-
-
off garan bozdun balansı bugün
-
[QUOTE=furkan;85526]en iyi ihtimalle 31000görürüz bugun:)[/QUOTE]
Bekliyoruz kaç gündürde, dow kapalı ya ona istinaden bugünde kafa kırıyolar diye düşünüyorum, yoksa 100 puan al sat kaybının önemi yoktur, saygılar..
-
[QUOTE=Vob Trader;85528]off garan bozdun balansı bugün[/QUOTE]
Valla üçkağıt varsa ordan dönüyor, yoksa öncü.
-
hep kötü anlarda IMF haberi geçiyor artık cidden sıktıı !!
-
aps artıyor hala.Ne zaman aps düşmeye başlar o zaman uzun vakti
-
VOB, 60 dk'lık, EW sayımı.
Daha önce verdiğim grafikte, bu günden itibaren Gaplı bir düşüşle 3. dalga beklentisinde olduğumu söylemiştim. Ancak gün içinde oluşan barlar nedeniyle, dalga sayımını revize ettim. Fiyatın vurduğu alttaki kırmızı yatay trendline v=i hedefi. Düşüş öncesi yukardaki kırmızı dikdörtgene kadar bir tepki hoş olurdu.
Bol Kazançlar.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2858/vob15gu6.png[/IMG][/URL]
-
tam destekyiz. ya ikili diple mal veriliyor. ya destekde tutulup yukarı topiklicaz. ya da çok güzel bi ayı tuzağı yaşayacağız. kafamı karıştıran tek olay. dolardaki yukarı hareket ve garandaki alım çılgınlığı. hoş garanla tutup diğerleriyle verme olayıda olabilir :)
-
ne yaparsan yap kademeli yap. buralarda.
hop küllüyen zarar ettirir.
-
[QUOTE=jelibon;85530]Valla üçkağıt varsa ordan dönüyor, yoksa öncü.[/QUOTE]
garanti bankasından bahsediyorum:) her tahtaya basıolar onu alıolar :)
-
şu 31650 deki 1121 tanem gelse yaşadım. bide yanlışlıkla benim hesaba geçse 2 kademeye satacam söz.
hayali bile güzel.
-
16/02 14:45 *erdoğan,"imf ile görüşmeler şu anda iyi gidiyor"-ntv
-
Buralardan ya da 31.500 lerden teptik teptik... Tepmedik.. Ayşe abla tatile çıkar :)
-
[QUOTE=Vob Trader;85536]garanti bankasından bahsediyorum:) her tahtaya basıolar onu alıolar :)[/QUOTE]
bende onu diyom, tutuyorlasrsa onla tutuyorlar destekte.
yalansa nanay.
-
[QUOTE=jelibon;85537]şu 31650 deki 1121 tanem gelse yaşadım. bide yanlışlıkla benim hesaba geçse 2 kademeye satacam söz.
hayali bile güzel.[/QUOTE]
ben tek kademeye bile razıyım :) hehe