-
[quote=sovalye;199586]yazılarımı sürekli takip etmemişsin. belirli aralıklarla yurtdışına çıkacağım için kapattım. sürem kısıtlı o yüzden aynı trend sisteminin kısa vadeli periyotlarda uyguluyorum değişen birşey yok. dibi zirveyi yine takip etmiyorum dalga boyu kısalmış ta olsa dip ve zirvede yakalamaya çalışmıyorum...
felsefe 1 saniyelik grafik te olsa aynı 1 aylık grafik te olsa aynı[/quote]
sen de benim yazılarımı sürekli takip etmemişsin belli ki. sistem/histem farkı hakkındaki fikirlerim, topiği sürekli takip edenler tarafından az çok bilinir.
kibir/çok bilmişlik konusu ise, mesajının en enteresan tarafı. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
-
15 dk içinde buralardan yukarı dönmemiz lazım yoksa aşası uçurum
-
[quote=unlimitted;199591]sen de benim yazılarımı sürekli takip etmemişsin belli ki. sistem/histem farkı hakkındaki fikirlerim, topiği sürekli takip edenler tarafından az çok bilinir.
kibir/çok bilmişlik konusu ise, mesajının en enteresan tarafı. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
Kibir kendine güvenen biligili insanlara yakışmaz...
İkinizde çok değerlisiniz,hemde çok,piyasaya [B]GODAK [/B]lanın ...:::
-
mesut abi bi tepik atsana ..2000 point düşsün bu ne a* .. vay a* .. a* ..
-
kapanış < 62500 iişşşalllaahhhhh
-
Herkese günaydın...5.90'dan aldıgım GARAN'ları 6.05 den verdim...Bakalım borsanın can damarı GARAN bu muazzam bilançoyla piyasaları tutabilecek mi Saglam duruşuna ragmen sistemler SAT verdigi için ve piyasadaki göreceli zayıflık nedeniyle ne olur ne olmaz diyerek verdim...Üstüne de 64.175'ten 1/2 oranında SHORT yaptım...Bu riskli bir pozisyon stop-loss'uma gelmesi durumunda veya sistemler AL'a geçerse derhal kapatırım...VOB'da DESTEKLER:63.800-63.500 -63.200-62.600 ve 62.300...DİRENÇLER:64.200-64.600-65.000 ve 65.400(Alçalan trend çizgisine denk geliyor ve çok önemli...) Hepinize gani gani kazançlar dilerim...
NOT: pozisyonlarımı mümkün oldugunca hızlı bir şekilde aktarmaya çalışıyorum ancak bu kadar uzun bir yazıyı yazarken fiyatta hızlı oynaklıklar olabiliyor...Gecikmeler için kusuruma bakmayın...
-
075 ve üstüne çokanatlı,
075 ve altına bademli,
çokonatlı, bademli,.....güzel yorumlayın vurun dibine, acımayın,
-
[QUOTE=Astatin;199599]kapanış < 62500 iişşşalllaahhhhh[/QUOTE]
62500 ne ymiş patron yemişim 62500 ü .. 52500 iyi bence gayet güzel ..şık ..
-
ahhaa .. mesut abi tepikledi .. ehuehuehu:D:D:D
-
[QUOTE=selçuklu;199598]mesut abi bi tepik atsana ..2000 point düşsün bu ne a* .. vay a* .. a* ..[/QUOTE]
attım oldumu.....:):)
geberin **.....
-
-
[QUOTE=Astatin;199606]AHA....***do action[/QUOTE]
patron bi tepikte sen atsana .. iyice düşsün bi tepikte ben atacam .. :o:D:D:D