-
çokonatlı seneryo iptal oldu ve 64075 ve üstü olmadıkça dikkat bu gün içn, bademli seneryomuz devrede olacak, bu demiştikki 64000 ve 64700 bölgesini hızlı geçecek, öle de oldu, hızlıydı, demiştik 63000 test edilebilir? bu süreçteyiz, altı olbilirmi sanmıyorum, çünkü günlükte beklediğimiz satış baskısını ağa yapmadı, çokonatlı istemedi, bademli yi tercihle operasyonu içerden yaptı, ama çokonat idol oldu, ağa çokonatıda seviyormuş,
ya bu adam beni short yaptırmayacak, tam bu günheveslenmiştim, olmadı kısadon giyemedik, ...........
ama giyme durmumuz var, hazırlıklarımız bu yönde,......
son durumda 425 ve 625 lönküm,.......
-
[QUOTE=sovalye;199624]unlimited ben düşündüğümü içime atmayı pek sevmem mutlaka söylerim. ben şortum ama beni tek korkutan şey sistemlerin sata geçmesi demek ben sistemlerden daha akıllıyım demektir ben böyle anlarım burada kimse çocuk değil çoğu kişi de bunu böyle anlar...
bunun da literatürdeki tanımı enaniyet tir.
neyse bu konu ile ilgili son mesajımdır polemik istemiyorum...[/QUOTE]
Evet abi,
cok deger verip ilgi ile takip ediyorum ikinizi de...
Benim sisteme hepimiz hep beraber salak diyelim (ki ben zaten sabahtan ima etmistim bunu) konuyu kapatalim.dng
Bu barla da sat verip iyice carpiliyor bugün sistemim:)
-
[quote=selçuklu;199632]benim sabahçizittirdiğim unlimit supported projeksyon iyiydi .. dur onu bulayım .. kendimize gelelim .. üvvv ..:o[/quote]
lem madem sen çiziktircen, beni ne uğraştırıyon .dng
benim çiziktirdiğimde ekstadan bi 500 points var, onu kaçırdın sen gözden .lelele
-
[quote=boz ayı;199405]64.500 şorttttttt[/quote]
63.500 şort--kover...
Heh hee...:..:
-
müslüman vobcu evlatlarını cuma namazındayken avlamaya çalışıyor dinsiz pala pozisyon flat ...istikamet namaz..
-
[quote=Astatin;199630]yemeğe gidiyorum..dönünce 62xxx plizzz.....62500 kapatırsa akşama tekir mekir değil balina satın alacağım **[/quote]
iyi hatırlattın.
şş selçuklu, kallavi bi sofra isterim! :D
-
ahanda fraktalik baskılı ..bol tepikli ..küsküsel projeksyon tekniği ile hazırlanmış projeksyon ... teprik ederim .. :D:D:D
[QUOTE=selçuklu;199498]projeksyon ilhamım geldi .. ahnada projeksyon supported by unlmited .. üvvv ..
[IMG]http://img97.imageshack.us/img97/3912/adszaj.jpg[/IMG][/QUOTE]
-
[QUOTE=unlimitted;199637]lem madem sen çiziktircen, beni ne uğraştırıyon .dng
benim çiziktirdiğimde ekstadan bi 500 points var, onu kaçırdın sen gözden .lelele[/QUOTE]
senden sonra çizkttirdim ben abi .. ilham aldım senin projeksyondan ... ehuehue :D:D:D
-
Hadi 62xxx birsey gösterin artik!
-
selçuklu patron projeksiyon vade sonumu diyor. .brv
-
valla abi ben de ben sistemlerden daha akıllıyım dediğini anlıyorum ama başka türlü bir stratejiyle çok iyi kazanan birinin de böyle düşünmesinde hiç sakınca görmüyorum.
önemli olan para kazanmaktır.
üstelik bunu dünya batsa da sisteme uyan biri olarak söylüyorum.
ikinizi de seviyoruz .lelele
-
dov nerdeyse dünkü yerinden 100 point yukarıda biz sabahki yerini geçtim dünkü yerin de altına kaçıracak nerdeyse.dng