[QUOTE=Leblebi;199644]selçuklu patron projeksiyon vade sonumu diyor. .brv[/QUOTE]
vade sonu abi .. eheuhueh :o:o:o .. trend döndü bence ..
Printable View
[QUOTE=Leblebi;199644]selçuklu patron projeksiyon vade sonumu diyor. .brv[/QUOTE]
vade sonu abi .. eheuhueh :o:o:o .. trend döndü bence ..
yaf hay şansıma edem artık... tam iş çıkacak zamanı buldu.. piffff 64600 den short acıyoken mal mal basmadım tuşa.. piffff 64200 e düştü diye öğlen arası yukseltırler dedık yükseltmezlerse de 64000 den aşarız kesın olur , bıraz bekleyelım dedık , iş çıktı 15 dakkada şu hale bak böle ayıp olurmu be pala a* senin nasıl tırsak bişey yağptın beni anlamadım kı .. bu kadar oynanmaz ınsan pskolojisiyle.. paranoyak olduk a* .. piffff
Bu borsayı vurursa Almanya vurur demedi demeyin... yunanistan kuru fasulye bence :D
425 lönk 63675,
625 lönk 63800, yazıldı,
63025 ve 63225 yereleri yeni lönk olarak açıldı bekliyor,
63,2 de durur
[QUOTE=selçuklu;199647]vade sonu abi .. eheuhueh :o:o:o .. trend döndü bence ..[/QUOTE]
düşüşün başlaması için 63.100 kırılması lazım aksi durumda 64.875 üstüü var.teknik olarak
geniş ölçekli haritada aralığımız, 61800-61200 olarak, yukarda ise 65150 ile 66075 arasında gözüktü kara göründü, 61800 altı dünya(avrupa) zorda demektir,......
bu bilgi güncellenecektir, değerler bu gün içindir,
alıntı by [COLOR=red]fx ci[/COLOR] proceksiyon and scenerio ltd, kol şti,
dax da tepki çok zayıf neden acaba?
dolare ne yapıyor doplayın, birer ikişer, pramitleyin, düşmüyor, düşse toplu alım olabilirdi, 2 -3 gündür peşindeyim, 5-6 yerden besleniyor
birkaç kişi yanlış anladığına göre, son bir mesaj atıp kafalardaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek lazım gelir.
son 1 haftadır sistem performanslarını (vadeyi siz seçin) bir excel tablosuna yazın.
piyasanın döndüğü noktaları da aynı tabloya işleyin.
sistemlerin al-sat verdikleri noktaların ne kadar tehlikeli noktalar olduğunu birkaç formül yazarak görebilirsiniz.
ha bir de benim geçmişe dönük mesajlarımı açıp, bugün (yani bu haftaki hareketler ile ilgili olanlar) hariç hangi dönemde sistem kullananlara herhangi aksi bir söz söylediğime bakıverin zahmet olmazsa...
lütfen okumaya dün akşam sevgili cerphin'i tebrik ettiğim mesajdan başlayın.
bugünkü mesajın mahiyetini anlamanızı kolaylaştıracaktır.
herkese afiyet olsun.
[QUOTE=indregandi;199656]dolare ne yapıyor doplayın, birer ikişer, pramitleyin, düşmüyor, düşse toplu alım olabilirdi, 2 -3 gündür peşindeyim, 5-6 yerden besleniyor[/QUOTE]
sayın indregandi dolarda yükseliş bekliyorsunuz vadewlide yukarı oynuyorsunuz ters orantı degilmi sizce.
bademliden, çokonatlı olurmu acaba, her durumda 64075 üstünde alım yapacam, 925 e kadar, bu artık tescil olur,
63 altıda badem çokonat kalmaz, hormonlu antalya hıyarı olur, ihtimali düşüktür,