-
kafa karışacak bir şey yok, bir dönem börseler ve dolare kardeş olcaklar, börseler bu dönemde yatay olacek, bir bant aralığında salınım yapacaklar, bu dönemde dolare yükselş trendine devam edcek, gelişmekte olanlar, yüksek dolareden fonlanarak, bütçelerini onaracaklar, büyüme trendi başlayacak, börseler gaz yiyecek duruma gelecek, ky fransız kalacak proceksiyona, niye ki ne diyecek, dolare gerekli yüksekliğe ve olgunluğa ulaştıktan sonra bascekler aşağı, o anda dolare aşağı süzülürken, börselerde gaz yiyerek ivmelenecekler, bu arada 10 yıllıklarda 6.xx leri görürüz,
limitler
10 yılılıkları 6,75 yukarı furması,
dxy nin 87.00 yukarı furması,
bunlar delikanlıyı bozar,
-
[quote=istavrit;199673]Merhaba,
parite 1,3500'ları kırıp 1,34XX'leri yakmaya başlarsa, stop seviyeniz nedir?
şu an Long çabalarınız benim yakıt sistemine yarıyor o yüzden soruyorum,:..:[/quote]
pariteyi yiyim, bulaşmıyım incelemedim, ama sanırım az önceki dolare ve ten years treasure yorumlarım bir fikir verebilir,......
-
[QUOTE=Leblebi;199653]düşüşün başlaması için 63.100 kırılması lazım aksi durumda 64.875 üstüü var.teknik olarak[/QUOTE]
Evet bencede buralardan biraz yukarı yapmamız lazım 5 dklıkların rahatlaması lazım sayet göstergeler rahatlarda fiat bu civarlarda gezinirse ve üstünede 5 dklıklara sat gelirse altından çekilin derim ben
-
Sayın arakadaşlar kısa vade, orta vade ve uzun vade, birim gün olacak şekilde nedir ? yazabilecek bir zatimuhterem var mıdır teşekkürler :)
-
türkiyede altın yukselir duser. dolar yukselir duser sonra borsa yukselir duser .sırayla. ve halka arzların arttığı gunlerde endeks dusmeye başlar . fikri olan varmı .sizce doğrumu bu tez?
-
[quote=indregandi;199677]pariteyi yiyim, bulaşmıyım incelemedim, ama sanırım az önceki dolare ve ten years treasure yorumlarım bir fikir verebilir,......[/quote]
Afiyet olsun, Stop yok diyorsunuz
en kısa zamanda ayuu saflarınına geçeçeğinizi söyleyim :..:
-
[QUOTE=steveee;199679]Sayın arakadaşlar kısa vade, orta vade ve uzun vade, birim gün olacak şekilde nedir ? yazabilecek bir zatimuhterem var mıdır teşekkürler :)[/QUOTE]
patron kişiye göre değişir .. ama kısa vade kimine göre göre 15 dk dır kimine göre birkaç gündür .. .anlayamadım tam soruyu .. :o:o
-
GELİŞMEKTE OLAN PİYASA HİSSE SENEDİ FONLARINDAN NET ÇIKIŞLAR YAŞANDI- EPFR
EPFR Global'ın verilerine göre 10 Şubat haftasında gelişmekte
olan piyasa hisse senedi fonlarından ne sermaye çıkışı yaşandı. Bu
çıkışta Yunanistan'ın içinde olduğu mali krizin yarattığı endişeler
rol oynadı.
10 Şubat haftasında gelişmekte olan piyasa hisse senedi fonlarından
2.9 milyar olar çıktı. Bu paranın 1.76 milyar Dolar'lık kısmı
çeşitlendirilmiş global gelişmekte olan piyasalar hisse senedi
fonları (GEM) kategorisindeki fonlardan çıktı.
10 Şubat haftasında para piyasası fonlarından da para çıkışı
devam etti. Para piyasası fonlarından 9.62 milyar Dolar çıktı. Yıl
başından bu yana çıkan para 80 milyar Dolar oldu.
EPFR'nin takip ettiği global tahvil fonları ise geçtiğimiz hafta
3.7 milyar Dolar çekti. Yılbaşından bu yana bu fonlara 26.05 milyar
Dolar girdi.
Foreks Haber Merkezi
-
[quote=enorton;199660]Şakşuka :D
[/quote]
Abi şu Gordon Gecko avatarına geçtiğinden beri sistemlerinin performansı arttı farkında mısın? :..: Purodan mıdır nedir... .lelele
-
[B][SIZE=4]ZİŞD....[/SIZE][/B]
VOB kapanış tahminim: 1 (yazıyla: bir)
;)
-
önümüzdeki 10 yılık periyod çok önemli, dünyanı selameti açısından,
biz şu anda geçiş aşamasındayız, uçak türbülansta öle diyelim,
bu bize nasip oldu şu anda bunu yaşıyoruz, ortalama yaşlarımız 35 desek, benim 45,
1983 de ben mesleğime yeni başlamıştım,
1982 de amarika treasureleri bu güne kadar hep düşümüş,
döv 1982 den bu güne hep çıkmış,
dolare 2000 den bu güne düşümüş,
gold 2000 den bugüne çıkmış,
emtiyalar da öle, buradan teoriler ürettim, bir arkadaş dediki buluş/lar lazım buda
çok önemli, nasip oldu ,buradayız, yorumlayalım, kazanalım,.......
-
[QUOTE=Strategist;199685]Abi şu Gordon Gecko avatarına geçtiğinden beri sistemlerinin performansı arttı farkında mısın? :..: Purodan mıdır nedir... .lelele[/QUOTE]
Evet ben de farkındayım, denemek için küçük emrah avatarına mı geçsem :)