[QUOTE=Strategist;199731]Yok abi sen anlattın da ben çözemedim. Senin çizgi daha doğruymuş. Pala benim short'lara 1.200 puanı geçirince ben de anladım... :..:[/QUOTE]
Su anda tam 6320`0`den geciyor. Altinda kapanis isteriz:)
Printable View
[QUOTE=Strategist;199731]Yok abi sen anlattın da ben çözemedim. Senin çizgi daha doğruymuş. Pala benim short'lara 1.200 puanı geçirince ben de anladım... :..:[/QUOTE]
Su anda tam 6320`0`den geciyor. Altinda kapanis isteriz:)
şş Yavuzhan hoşgeldin. dövüyo musun pelayı bugün?
yardım lazım mı? :::
[QUOTE=mbm;199720]basın leyn....
hadi selçuklu sıra sende..
vur tekmeyi........[/QUOTE]
geldim .. şimdi tepiği yapıştıracam .. dahada kendine gelemez . % 5 düşer tahminm ..
[QUOTE=selçuklu;199736]geldim .. şimdi tepiği yapıştıracam .. dahada kendine gelemez . % 5 düşer tahminm ..[/QUOTE]
helaalll. ha işte şöyle ..
bacak arasınada vur.... en etkili yer orası..(tekme olarak tabikii)
“Açgözlülük iyidir. Açgözlülük doğrudur. Açgözlülük işe yarar. Açgözlülük netlik getirir. Açgözlülük damardan girer ve evrimin ruhunun özüdür. Yaşam açgözlülüğü, para açgözlülüğü, aşk açgözlülüğü…
Açgözlülüğün her türü, insanlığı yukarıya taşıyan başlıca güçtür.”
[B]Gordon GEKKO [/B] :D
ha gayret bas bas, paraları .......laya,
vurun acımayın ... düşene bi tekmede siz atın ... üvvv .. asteton patron nerde .. hep biz tepikliyoz kızacam bak .. üvvvv
burada real sektör için en önemli gösterge teknoloji yani nasd**. en son buluş facebook. çıkış yeri (nasıl yazıyorsa) massachutes.
silicon valley hakkında bir rapor:
[url]http://www.jointventure.org/images/stories/pdf/2010%20Index-final.pdf[/url]
Jelibon.
225 okey, srada 025 kaldı,
[quote=indregandi;199742]225 okey, srada 025 kaldı,[/quote]
025 i duble yapıyım bari,
[QUOTE=jelibon;199741]burada real sektör için en önemli gösterge teknoloji yani nasd**. en son buluş facebook. çıkış yeri (nasıl yazıyorsa) massachutes.
silicon valley hakkında bir rapor:
[url]http://www.jointventure.org/images/stories/pdf/2010%20Index-final.pdf[/url]
Jelibon.[/QUOTE]
Abi sen daha önce de yazmıştın bize bir buluş lazım diye... Ben de ya da savaş demiştim... İnşallah ilk seçenek olur yoksa kapitalizm herkesin gördüğü üzere yine tıkandı...
Bunlar yakın bir yerden geri dönecek içimde öyle bir his var.