-
[quote=jelibon;199741]burada real sektör için en önemli gösterge teknoloji yani nasd**. en son buluş facebook. çıkış yeri (nasıl yazıyorsa) massachutes.
silicon valley hakkında bir rapor:
[URL]http://www.jointventure.org/images/stories/pdf/2010%20Index-final.pdf[/URL]
Jelibon.[/quote]
bu buluş hikayesini sen demiş, enortonda vurgulamıştı, bu önemli kapital yenilenmek zorunda,...tşk,....
-
[QUOTE=oguzhan;199745]Bunlar yakın bir yerden geri dönecek içimde öyle bir his var.[/QUOTE]
aklına kötü fikirleri sokma....
git dışarda hava al gel biraz...
rahatla relax ol.....
-
[QUOTE=mbm;199747]aklına kötü fikirleri sokma....
git dışarda hava al gel biraz...
rahatla relax ol.....[/QUOTE]
Dışarda yağmur var abi :)
-
[quote=oguzhan;199745]Bunlar yakın bir yerden geri dönecek içimde öyle bir his var.[/quote]
band içi hareketlere alışmış,beyinlerdeki ikinci "aman ha" diyen kişiyi dikkatli dinleyin...
-
[quote=selçuklu;199740]vurun acımayın ... düşene bi tekmede siz atın ... üvvv .. asteton patron nerde .. hep biz tepikliyoz kızacam bak .. üvvvv[/quote]
geldim patron... malum söz verdik..62500 altında kaparsa akşam tekir değil balina alacağım diye...balık haline gittik de balina ayarlamaya çalışıyorum akşama.. ben elimden geleni yapayım da artık halde balina yoksa yalancı ndurumuna düşmeyelim felan feşmekan, fishmekan
-
[QUOTE=enorton;199748]Dışarda yağmur var abi :)[/QUOTE]
he burdada var.. daha iyi...
yagmurda yürüyüş .. hemde romantik olur
olmadı camı açın.. temiz hava girsin içeri....
-
[QUOTE=enorton;199744]Abi sen daha önce de yazmıştın bize bir buluş lazım diye... Ben de ya da savaş demiştim... İnşallah ilk seçenek olur yoksa kapitalizm herkesin gördüğü üzere yine tıkandı...[/QUOTE]
Eğer ikinci seçenek olursa diye :::
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=199723&postcount=13[/url]
-
[QUOTE=Astatin;199750]geldim patron... malum söz verdik..62500 altında kaparsa akşam tekir değil balina alacağım diye...balık haline gittik de balina ayarlamaya çalışıyorum akşama.. ben elimden geleni yapayım da artık halde balina yoksa yalancı ndurumuna düşmeyelim felan feşmekan, fishmekan[/QUOTE]
Dün migrosta tekir 25 tl idi :mad:
-
125 flat sistemciler napalım spota 40 mılyon para girisi var vobda 2mılyon para cıkısı bnm kayıs koptu sizin sistem ne der ?
-
[quote=enorton;199753]Dün migrosta tekir 25 tl idi :mad:[/quote]
Enortonum yapma:))
-
lonlar stoplandı..şimdi alıcı toplaması lazım...
-
[quote=oguzhan;199745]Bunlar yakın bir yerden geri dönecek içimde öyle bir his var.[/quote]
63.500 altı günlük kapanış, çok yakışır.
62.7xx altı kapanış, şık olur.
61.xxx günlük kapanış yanında Roberto Cavalli halt etmiştir.:D