-
[quote=sadberk22;199771]bizimkiler bugün toparlayamazlar::: artık papaz hergün pilav yemez:D[/quote]
ben size long olun demiyorum, ne demişim çokonatlı ve bademli, burada çokanat 64075 ve üstnde kalınması ve 64925 kadar uzayacak bir durum,
bademli ise 64075 altında kalınırsa 63 e kadar uzayacak bir durum demiş, ve ayrıntı olarak 64-63700 arasının hızlı geçieceğini eklemiştik, bunlar hep bir bir oldu, ne yaptık ben sabah gapımı 64400 den cebime aldım, 64250 aldım 450 verdim, 64000 ve 64250 aldım, 225 verdim, sabah belirttiğim, sandık bölgesinden uzak kaldım, 63625-63425 ve 63225 lönk oldum, 63050 ve 62825 de lönk bekliyorum, bunlardan 63225 gerekli olgunluğa ulaştktana sonra 475 yersinden dalında ve dadnda verdim, 250 ye br daha durdum, yani ben satış py sinde olduğumuzdan alışa döner kurgusuna göere lönk oluyorum, satış yapanlarda satış py da satış yapıyorlar hepsi bu, ben yayılıyorum dünde yazdım, dibe veya tepeye yakın yerelere, 200 aralıkla, sonrasında, olgunlaşanları daze daze ağaya veriyorum, ama long patlarsa, yani py longa dönerse ben nereden hareket edbileceğimi biliyorum, planlarım hazır,........böyle düşünüyor ve hareket ediyorum, bunun adını SST koydum, sürekli soygun teorisi,....
-
Sn Asti bir dua etse hatta
uzun bir kırmızı bar için
dow için ettiklerinden
-
[quote=Astatin;199800]o bişey değil..açtığım ankette 62500 ün aşağı kırılacağından emin olan çok kişi var..hatta yarısı bugün kırılır diyor....way**...dj bu akşam %4 falan çıkıyomuş..yada IMF anlaşması açıklanıyomuş..tırsmıyorum dersem yalan olur..her cuma akşamı tırsarım..el tırso[/quote]
ne olmus yani asagi kirilacak diyorsak? bizi begenmiyor musun?.kom
parekende verileri onemli. gercekten onemli.
-
-
Asagidaki kademeler nasil arkadaslar?
63100`ün altinda patlatilacak cok stop var mi?
-
Bir Fıkra;
Bir laz, bir ingiliz, bir fransız bir de çinli uçağa binmişler....laz, ingiliz ve fransız, Çinliye "siz yanlış uçağa bindiniz galiba" demiş...
:D:D:D:D:confused::confused::confused::..::..::D:D:D
-
[quote=nunu;199806]ne olmus yani asagi kirilacak diyorsak? bizi begenmiyor musun?.kom
parekende verileri onemli. gercekten onemli.[/quote]
Avatarına ve imzana hastayım:D:D eğer sorduğun buysa... yok anketi diyosan, bende 62500 kırılacak diyenler derneğindenim:D:D yani beğeniyorum bizi....
-
[quote=selçuklu;199794]dikkatmi çekti hiç long yok sanırım herkes short .. teprik ederim ..:o:o[/quote]
pardon hükümdar,
-
-
ralli olsun..zaten short coverler yeter..
-
350 flatim ... var bi **elik bu işte .. kave içecem ...
-
ben veriye veri demem 61xxx yakmadıkça