bak şimdi bu 250 yi 450 ye bir daha yazdım buna ağa ne yapsın, parite ne yapsın, bernacke, trichet ne yapsın, soygun bu,
Printable View
bak şimdi bu 250 yi 450 ye bir daha yazdım buna ağa ne yapsın, parite ne yapsın, bernacke, trichet ne yapsın, soygun bu,
ortalama üzerine gerçekleşen ataklar kısa sürede tükeniyor ve yeniden ortalama altına sarkıyor fiyat..
geçtiğimiz hafta çarşamba 68775 seviyesinden beri negatif bölgede gösterge.sabah gab i pozitif bölgeye oldukça yaklaştırsada başarılı olamadı..
[IMG]http://i47.tinypic.com/2lxf0j6.jpg[/IMG]
[quote=indregandi;199818]bak şimdi bu 250 yi 450 ye bir daha yazdım buna ağa ne yapsın, parite ne yapsın, bernacke, trichet ne yapsın, soygun bu,[/quote]
aha gene verdim dalında ve dadında, tekrar yazıim bari, veri meri var, bir tur daha çıkar,
veri beklentiler dahilinde gelse de cosku icin yeterli degil. sort devam.
[quote=selçuklu;199816]350 flatim ... var bi **elik bu işte .. kave içecem ...[/quote]
ben içtim, bişiy değişmedi....****lik hala var. :..::..:
5 daklıklarda tobo oluşmuş..
ben ne yapıyım abicim, adamlar longsalak olmuşlar,
[quote=abka;199823]5 daklıklarda tobo oluşmuş..[/quote]
spotda da cift dibe benzer bisey var, cok uzuyor beni, uwwwwüüü
475 kısa .. tam zamanı bence ... tepkleyin ..crassh olsun küsküsel bir düşüş bekliyorum .. ehuehueh:o
[quote=Astatin;199810]Bir Fıkra;
Bir laz, bir ingiliz, bir fransız bir de çinli uçağa binmişler....laz, ingiliz ve fransız, Çinliye "siz yanlış uçağa bindiniz galiba" demiş...
:D:D:D:D:confused::confused::confused::..::..::D:D:D[/quote]
:D:D:D:D:confused::confused::confused::..::..::D:D:D
[SIZE=1]*ABD'DE ARALIKTA PERAKENDE SATIŞLAR -0.3'TEN -0.1'E REVİZE EDİLDİ [/SIZE]
[SIZE=1]*ABD'DE ARALIKTA PERAKENDE SATIŞLAR -0.3'TEN -0.1'E REVİZE EDİLDİ [/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]FDOW tınlamadı bile hatta satış yedi , biz tınladık ufak abd oldugumuz için ...[/SIZE]
[quote=Astatin;199810]Bir Fıkra;
..........................
[COLOR=Red]laz, ingiliz ve [COLOR=DarkRed][B]fransız Çinliye[/B][/COLOR] "siz yanlış uçağa bindiniz galiba" demiş...
[/COLOR]
:D:D:D:D:confused::confused::confused::..::..::D:D:D[/quote]
fransız çinli mi :::