-
[quote=indregandi;199714]bu parite orta vadede an fazla 1.2445 görür, bu hemen olmaz, işte dxy ile zıt o yükseldikçe bu göçecek, burada gold ajandır, buna dikkat, çünkü gold, parite ve emtiyalar kardeştir, kısa bakarsak, 1.4250 yi kırdıktan beri aşağı basılıyor, henüz lavamat yok , buralardan bir tepki koyması ılazım, lavamat için,[/quote]
değerli üstadım sizce tepki koyarsa yaklaşık nerelere kadar koyar ?saygılar..
-
Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bu gün dow kapalı
dow kapalı olduğunda ne olur yukarı hadi artık bi el atında çıkalım
-
[quote=fXci;199830]fransız çinli mi :::[/quote]
virgül var abi arada..nedne mesajları değiştirip alıntılıyorsun:confused::confused::D:D
-
sanırsam uzunlar gol olur.....
-
virgül var abi ara da (bulasın) :D:D:D
-
5 gündür yatayda taban oluşuyor..elbette kırılabilir...amme dow 10.000 üzerinde harekete başlarsa biz uçarız...
-
[quote=oguzhan;199832]Arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam bu gün dow kapalı
dow kapalı olduğunda ne olur yukarı hadi artık bi el atında çıkalım[/quote]
pazartesi kapali.
-
[QUOTE=selçuklu;199794]dikkatmi çekti hiç long yok sanırım herkes short .. teprik ederim ..:o:o[/QUOTE]
Naptın patron sen ya daha 10 dk evvel longladım niye yırtınyom sanyon hadi bi
desdek çıkın,siz çıkmassanız EFG yi çağıracam ona göre
-
525 istop ve long .. vay a* . a* a* ..
-
[quote=aliveli;199831]değerli üstadım sizce tepki koyarsa yaklaşık nerelere kadar koyar ?saygılar..[/quote]
değerli kardeşim, mütevazilik yapmışsın üstatlık kim biz kim,
sabah okuduysanız bu gn iki olsılık demiştik,
1.64075 üstünde kalınması ve günlük satış baskısını ve baskınını yeme üzerine kurgu idi(çokanatlı)
2. diğeride 64075 altında kalındğında 63 leri görebiliriz kurgusu idi, bunların her ikiside bu gün için yarına deyil,
SONUÇ : TEPKİ KOYARSAK BU DURUMDA 63500 VE 64000 ARASININ HIZLI GEÇİLEREK NİHAYET 64075 ÜSTÜNDEN GELECEK KÜSKÜYE DOĞRU KOŞMAMIZ KUVVETLE MUHTEMEL, PARİTE İYİLEŞMESİ ÖNCÜ SİNYAL OLACAKTIR,
-
[QUOTE=mbm;199836]sanırsam uzunlar gol olur.....[/QUOTE]
o kadar doluşursak short kamyonuna olacağı buydu abi .. üvvvv. :o:o:o
-
[QUOTE=nunu;199841]pazartesi kapali.[/QUOTE]
Abla geçen gün kurtarmıştın ama bu gün bütün hayallerimi yıktın ama olsun çıkmak için başka bi sebep buluruz. Ahada çıkyoz