saraylı abi trend sonlarında hani tükeniş boşlukarı falan olur ya abi .. onlardan bekliyomusun bu trend sonunda ... ? saygılar hörmetler abi ..
Printable View
saraylı abi trend sonlarında hani tükeniş boşlukarı falan olur ya abi .. onlardan bekliyomusun bu trend sonunda ... ? saygılar hörmetler abi ..
[quote=selçuklu;273658]kendime hakim olabilirsem dahada poz açmayacam bugün .... geceyede flat girecem ...[/quote]
ben de öyle patron,
flatım rahatım,
iyi bi gün oldu...:)
yarım saat kaldı zaten bişi olmaz...
[QUOTE=selçuklu;273658]kendime hakim olabilirsem dahada poz açmayacam bugün .... geceyede flat girecem ...[/QUOTE]
üvvv patron ben de flat beklıyorum
275 den reverslerı 525 ve 425 seviyelerinde kapattım ...
bugun ıcın poz yok artık ... üvvv yarın bahtımız daha acık olur ıns :( üvvvvvv
[quote=a.kaya;273656]ya neden biliyomusun sabah herkes longdu sen ise şort ve ısrarlıydın bu aykırılığından dolayı seni tak[COLOR=red]di[/COLOR]r ediyorum.. ok bundan sonra az yazarım :..: :..:[/quote]
hay Allah..oysa ben günlerdir sevgini hissediyordum sadece bugün değil.kom
[quote=Strategist;273643]Senin karına inanmıyorum demem asla, senin getirin öyle diyorsan o kadardır, ama full mekanik değilse aynı yöntemle sen başka sonuç elde edeceksin ben başka sonuç elde edeceğim demektir. Sen bazı sinyalleri mesela saat geç oldu ya da öğle arası deyip uygulamayacaksın, ben uygulayacağım. Sen bu kar bana yeter deyip çıkacaksın, ben çıkmayacağım. Sonuçlarımız da tamamen farklı olacak, yani sen +10.000 iken ben aynı yöntemle belki -5.000 olacağım.
Bence bu durumda sistem sonucu ayda +10.000 demek yanıltıcı, "kullandığım yöntem + histemim" demek daha gerçekçi. Zira full mekanik bir daytrading sisteminin tüm sinyaller mekanik olarak uygulandığında geçen ay 5.000 puanı geçebileceğine sinyallerini graf üzerinde görmeden inanmam.
Tabi ki daytrader'lar bunun üzerinde kar ettiler, ama bu sadece sistem kullanarak değil, bazı sinyalleri es geçerek, belki bazı zamanlar hiç işlem yapmayarak, bazen karı alıp hemen çıkarak, bazen de pozu uzun süre açık bırakarak oldu. Yani en az sistem kadar şahsi tecrübe de var işin içinde. Bu durumda alınan karın sistemin aylık getirisi olduğunu düşünmüyorum. Ancak sistem+histem aylık getirisi olabilir.[/quote]
Tüm gün pozisyonda kalmak mantıklı gelmiyor tabi dediklerinin çoğuna katılıyorum. Ama farklı farklı 2-3 realize yöntemi kullanmak histem midir? Bence hayır. Kar ettikten sonra realizesi kalıyor geriye.. Pozisyona girişleride %100 histem yapmadan histemden saymam:)))
[QUOTE=saraylı;273662]ben de öyle patron,
flatım rahatım,
iyi bi gün oldu...:)
yarım saat kaldı zaten bişi olmaz...[/QUOTE]
abi 1000 daha alsalar üzülmem yani ... üvvv .. [COLOR="White"]üzülürüm abi ya .. almasınlar mümkünse .. [/COLOR] :o:o:o:::::::::
[quote=The Tatar;273655][B]yurtdışı bu haldeyken rekor tazeleemiz gerekirdi..[/B]
10 kaplan lütfen danışmaya :)[/quote]
güzel tespit...
distrübüşon! :..:
yalnız bikaç gün sürebilir. daha çok az bi kısmını çaktılar. :)
asıl yataylık şimdi başlıyo annayacağın :::
[quote=selçuklu;273661]saraylı abi trend sonlarında hani tükeniş boşlukarı falan olur ya abi .. onlardan bekliyomusun bu trend sonunda ... ? saygılar hörmetler abi ..[/quote]
olabilir selçuklum,
çünkü bu dalga 3.3 olmalı ve bu dalgada öle şeyler olabilir..
ayrıca öle boşluklar olursa ,herkes yukarıya daha iyi ikna edilir,
ve trend biter...
şart değil ama...5.dalga olduğunan biraz nazlı gidiyor,ana dalgadan dolayı...
:::
peeehhhhhhhhhhhhh...fantaziler badem oldu...12xx puana kadar çıkan karı -250 ile kapattık...kıl oldum abi..dınınımımımı....geceye flat...ühü...
[quote=Astatin;273669]peeehhhhhhhhhhhhh...fantaziler badem oldu...12xx puana kadar çıkan karı -250 ile kapattık...kıl oldum abi..dınınımımımı....geceye flat...ühü...[/quote]
aynı şeyi 1'e 70 kaldıraç ile GBP/USD'de yaşadım. hala da yaşıyorum...
yannız bi karar aldım: onun pelası benden bıkacak. :::
geceye taşıyacağım shortları.. iyi akşamlar herkese..
[QUOTE=Astatin;273669]peeehhhhhhhhhhhhh...fantaziler badem oldu...12xx puana kadar çıkan karı -250 ile kapattık...kıl oldum abi..dınınımımımı....geceye flat...ühü...[/QUOTE]
canın sağolsun patron ... sana bişey olmasın ... üüüüüü